Jaossa 150 € edestä lahjakortteja Everyday Mineralsille

Ladataan...
Hannamari Rahkonen HaLo

Yellow Moodissa on käynnissä keskiviikkoon 3.5. saakka arvonta, jossa kahdella on mahdollisuus saada käyttöönsä 75 € lahjakortit Everyday Mineralsille. Käy jättämässä postaustoiveesi ja olet mukana...

Share

Kaikki mitä olet koskaan halunnut tietää mineraalimeikeistä ja niiden käytöstä

Ladataan...
Hannamari Rahkonen HaLo

 

Koostin todella laajaan artikkeliin kaiken oleellisen ja tarpeellisen infon mineraalimeikkaamisesta, käytitpä sitten mitä tahansa mineraalimeikkisarjaa. Jos siis olet jo mineraalimeikkien käyttäjä tai vasta harkitset niiden kokeilemista, tämä kannattaa lukea pohjustukseksi, jotta vältyt...

Share

Peittävä, mutta luonnollinen meikkipohja: paras tuote tähän asti!

Ladataan...

Lupasin jatkaa eilistä tuotepostauksen sarjaa esittelemällä tänään teille meikkipohjan luonnonkosmetiikan parista, joka on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Ainakin omiin tarpeisiini se on paras meikkipohja mitä olen löytänyt!

Olen koko ikäni tuskaillut epäpuhtauksien kanssa, nuorempana jopa aknen, joka on jättänyt jälkensä poskiini. Ennen tapoihini kuului peittää kasvot paksulti meikkivoiteella ja sen jälkeen puuterilla. Myöhemmin pääsin meikkivoiteesta eroon...

Share

BeautyBay Haul - part 2

Ladataan...
jatta On Her Hangers

 

Näin jouluaaton kunniaksi pistetään yksi postaus tulille! Eli toinen osa BeautyBayn megatilauksestani. Tässä osassa kaikki tuotteet ovat bareMineralsilta, jolta löytyi pari lahjapakkausta. Kuvassa näkyykin bareMineralsin Pout Loud-huuliduo. Itse en hirveästi käytä perinteisiä huulipunia, sillä ne vaativat jonkin verran huomiota...

Share

My Makeup Base

Ladataan...
jatta On Her Hangers

 

Näillä tuotteilla se päivittäinen meikkipohja luonnistuu! En käytä päivittäin siis kaikkia kuvan tuotteita vaan vaihtelen tai jätän pois tiettyjä vaiheita päivän ohjelmasta ja ihon kunnosta riippuen. Meikkipohja hyvin yksilöllinen juttu, joten se mikä sopii yhdelle ei välttämättä käy toiselle. Esittelen nyt omalle rasvoittuvuuteen taipuvaiselle iholleni hyväksi toteamani meikkipohjatuotteet.

...

Share

Testing Lily Lolo

Ladataan...
nononana Shake and Curvy

Sain tuossa vähän aikaa sitten järjettömän allergiakohtauksen ja huuliini nousi iloisia pikkurakkuloita. Ei ollut mitenkään uusi juttu, joten en hirveästi säikähtänyt, olen ollut allerginen ties mille pienestä pitäen.

Tämän seurauksena rupesin kuitenkin miettimään sitä, mitä kaikkea naamaani ja vartalooni tungen. Yhtäkkiä shampoopullon miljoonalista alkoi tuntua pelottavalta. Kavahdin, kun näin vartalovoiteeni tuoteselosteen. Mille ihmeen myrkyille minä itseni altistan?

Päätin...

Share

Laitonta mineraalikosmetiikkaa

Ladataan...

Moniko teistä on tassutellut Ahavan hyllyn ohi jollain Suomen sadoista meikkiosastoista tietämättä, että kyseistä hyllyä ei Euroopan Unionin sopimuksien mukaan saisi edes olla olemassa? Näinä luontaiskosmetiikan huippuaikoina kannattaisi toki miettiä myös mikä on poliittisesti korrektia ja eettistä kosmetiikka, muutenkin kuin pupujussien kannalta.

 

...

Share

Naama täynnä timantteja

Ladataan...
laurafree Laura loves

Voi luoja. Onko näin kaunista meikkipurkkia ikinä valmistettu? Jos on, niin lupaan syödä koko Mschic Kide -mineraalimeikkivoiteeni - se voisi olla aika hyvääkin, sisältäähän se muun muassa vihreää ja valkoista teetä. Sekä tietysti aitoja timantteja.

Eilen meikkiguruni Bääbsin kautta kotiutettu meikkivoide on pakattu...

Share