BeautyBay Haul - part 2

Ladataan...
jatta On Her Hangers

 

Näin jouluaaton kunniaksi pistetään yksi postaus tulille! Eli toinen osa BeautyBayn megatilauksestani. Tässä osassa kaikki tuotteet ovat bareMineralsilta, jolta löytyi pari lahjapakkausta. Kuvassa näkyykin bareMineralsin Pout Loud-huuliduo. Itse en hirveästi käytä perinteisiä huulipunia, sillä ne vaativat jonkin verran huomiota...

My Makeup Base

Ladataan...
jatta On Her Hangers

 

Näillä tuotteilla se päivittäinen meikkipohja luonnistuu! En käytä päivittäin siis kaikkia kuvan tuotteita vaan vaihtelen tai jätän pois tiettyjä vaiheita päivän ohjelmasta ja ihon kunnosta riippuen. Meikkipohja hyvin yksilöllinen juttu, joten se mikä sopii yhdelle ei välttämättä käy toiselle. Esittelen nyt omalle rasvoittuvuuteen taipuvaiselle iholleni hyväksi toteamani meikkipohjatuotteet.

...

Testing Lily Lolo

Ladataan...
nononana Shake and Curvy

Sain tuossa vähän aikaa sitten järjettömän allergiakohtauksen ja huuliini nousi iloisia pikkurakkuloita. Ei ollut mitenkään uusi juttu, joten en hirveästi säikähtänyt, olen ollut allerginen ties mille pienestä pitäen.

Tämän seurauksena rupesin kuitenkin miettimään sitä, mitä kaikkea naamaani ja vartalooni tungen. Yhtäkkiä shampoopullon miljoonalista alkoi tuntua pelottavalta. Kavahdin, kun näin vartalovoiteeni tuoteselosteen. Mille ihmeen myrkyille minä itseni altistan?

Päätin...

Naama täynnä timantteja

Ladataan...
laurafree Laura loves

Voi luoja. Onko näin kaunista meikkipurkkia ikinä valmistettu? Jos on, niin lupaan syödä koko Mschic Kide -mineraalimeikkivoiteeni - se voisi olla aika hyvääkin, sisältäähän se muun muassa vihreää ja valkoista teetä. Sekä tietysti aitoja timantteja.

Eilen meikkiguruni Bääbsin kautta kotiutettu meikkivoide on pakattu...