Duunarin eväät

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Olen kuluttanut toukokuun arkipäivät kotisohvan ja luentosalin penkkien sijaan toimiston tuoleja (tai itseasiassa jumppapalloa, jonka sinne ostin) nettisivuja ja esitteitä askarrellen. Siinä sivussa olen joutunut eroon rakkaasta keittiöstäni ja aloittanut armottoman pakasterasiarumban.

Meillä on työsuhde-etuna sopimus pariin paikalliseen lounasravintolaan,...

Share

Päivän safkat

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Raapustelin näköjään viimeksi vähän reilu vuosi sitten päivän ruuat kuvina -postauksen. Mielikuvani oli, että ruokavalioni ei ole kovin olennaisesti tuosta muuttunut, mutta kun tarkemmin katsoo, näköjään pieniä eroja löytyy. 

Tässä eilisen sapuskat ja pienimuotoinen analyysi aiheesta. 

AAMUPALA

...

Share

Aamupala 2.0

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Olen viime aikoina nauttinut harvinaisen iltapäiväpainotteisesta lukujärjestyksestä ja sen suomasta mahdollisuudesta syödä aamupala kaikessa rauhassa. Yleensä olen huono syömään aamulla, jos joudun heräämään aikaisin (lue: ennen yhdeksää), mutta kun yliopistolla tarvitsee olla vasta iltapäivän puolella, myös aamulla on alkanut maistua muukin kuin...

Share

Normipäivä

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Törmään usein kysymykseen: "No mitä sä sitten syöt?" tai vaihtoehtoisesti: "Mitä sä oikein voit syödä?" Blogin kommenttiosastossakin oli jo hieman toivottu postausta aiheesta, joten olkaapa hyvä: viime maanantain eväät kännykkäkameralla dokumentoituna. Tämä ei ole mikään syökää-kaiki-näin-esimerkkipäivä, vaan minulle melkolailla tavallisen arkipäivän ateriat.

...

Share