Kuollu hiiri

Ladataan...
Stefukingi Yks juttu vaan

Yhen tämmösen jutun haluisin vaan kertoa.

Mä olin ny viikonloppuna mökillä mun vanhempien kanssa, ja mun piti siivota jääkaappi talven jäljiltä. Se on semmosessa varastohuoneessa missä hiiret aina mellastaa.

Senku vähän järviveellä pyyhit, iskä sano.
Mä olin että juu juu ja kuiteski mietin että noi papanat tuolla jääkaapissa näyttää kyllä sen verta hiirenkakalta, että parempi ottaa fairi ja kuuma vesi kaveriksi siihe.

Mä...

Elokuu kuvina

Ladataan...
Katie Aika kypsä äidiksi

Hupsistakeikkaa: elokuukin ehti taas vilahtaa ohi, ennen kuin ehdin siitä blogissa raportoida. Olisin voinut kuvailla asuntomessuja ja Mikkelin ihania vaaleanpunaisia pitsihuviloita, upeaa Pulsan asemaa ja sen kesäteatterielämystä, lapsukaisen syntymäpäiviä (kas, ne olivatkin jo viime kuussa), minilomaa Mallorcalla... Kääk, siitäkin on jo toista kuukautta. Ehkä minun on vihdoin viimein siirryttävä instailijaksi, kun valokuvia sentään tulee...

Rento mökkiasu

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Mökille haluan pukeutua mahdollisimman rennosti. Vaatteiden pitää olla löysät, ne eivät saa kiristää mistään, koska grilliruoka (ja muutama siideri) turvottaa. Ne pitää saada nopeasti riisuttua, jotta ehtii heti makaamaan bikinit päällä aurinkotuoliin kun jos aurinko näyttäytyy pilven takaa. Asun pitää silti olla sen verran "fiksu", että kehtaa kipaista lähikaupassa tarvittaessa.

...

Mökkireissu

Ladataan...
Kauhaisa Satu vs. Todellisuus

Sukuloinnissa on pohjimmiltaan se vikana, ettei perhettään tai sukulaisiaan voi valita. Ja vaikka yhteyden pitäminen jäisikin Facebookissa syntymä päivä onnitteluun, ei kesäisiltä (tai jouluisilta) näkemisiltä voi välttyä.

Joka kerta kun tulen takaisin kaupunkiin, josta olen kotoisin, tunnen itseni jälleen teini-ikäiseksi. Aivan kuin olisin jälleen 14 ja minua ahdistaisi liikkua yksinään, ilmaista mielipiteitäni tai näyttää kuka olen. Sama tunne minulla on, kun vietän aikaa...

Hiihtolomailua ilman suksia

Ladataan...
Katie Aika kypsä äidiksi

Ystävänpäivän ympärillä oli täkäläisissä kouluissa half term ja Eddien päiväkotikin taas viikon kiinni. Me nappasimme viime hetken lennot Suomeen ja liitimme sormet ristiin, ettei Pohjolassa olisi liian kylmä mökillä yöpymiseen.

Kelit suosivat matkalaisia - aurinkoisia päiviä, vähän lumisadetta, elohopea nollan molemmin puolin niin, että pääsimme sekä kokoamaan Edmundon...

Elokuu, ja minä olen hiljaa

Ladataan...
Katie Aika kypsä äidiksi

Koko elokuu meni ilman, että olisin vilkaissutkaan Lilyyn. Oho. Ja anteeksi, jos siellä enää ketään lukijoita on. 

Syy radiohiljaisuudelleni tapaa olla se ja sama: tekniset ongelmat, eli iPad vetelee viimeisiään eikä puhelimella jaksa tekstejä naputtaa. Pöytätietokone on hankalassa paikassa, välikerroksen työhuoneessa, johon en voi vetäytyä kirjoittamaan kuin Eddien päiväuniaikaan tai iltamyöhällä - ja ne päiväuniajat alkavat olla sellaista harvinaisuutta, että silloin...

Vaarallinen juhannus, Brexit Edition

Ladataan...
Katie Aika kypsä äidiksi

Niinhän siinä sitten kävi. Olen jauhanut kuluneen viikon politiikkaa Facebookissa ja naamatusten niin, ettei enää kykene. Idiootit. Onneksi lapsellani on kaksoiskansalaisuus, hänen tulevaisuuttaan ette pilaa. Ja meillä on melkein talviasuttava mökki EU-maassa, pakenemme sinne, jos muukalaisvihamielisyys rakkaassa Lontoossammekin yltyy sietämättömäksi! 

Ah,...

Pages