Kookosöljyn paluu

Ladataan...

Miten olinkin siirtänyt kookosöljypurkin taas keittiön puolelle ja unohtanut hetkeksi miten täydellinen tuote se on kylppärissä? Nyt kylpyhuoneen kaapissa on oma ja keittiössä oma purkki. Näinhän sen pitikin olla.

- Sääreni ovat...

Share

& Other Stories kosmetiikkahankinta

Ladataan...

& Other Stories -vaateliike rantautui Helsinkiin pari viikkoa sitten ja voi miten hihkuin onnesta! Kauppa on kuulunut aina suosikkeihini ja mahtavaa on, että monet vaatekriisit on nyt selätetty tämän ansioista.

Liikkeestä löytyy myös mukava valikoima kosmetiikkatuotteita, joista tässä yksi suosikkini jo pidemmän ajan takaa.

...

Share

Käynti vauvan öljypullolla kannatti

Ladataan...

Kuten moni ehkä muistaa, olen viimeaikoina etsinyt silmämeikinpoistoainetta, joka todella poistaisi tuhdimmankin meikin ja säänkestävän mascaran. Montaa olen kokeillut, tykästynytkin, mutta sitten loppujen lopuksi taas aamulla herännyt ne kuuluisat pandat silmien alla. Masentavaa.

Mutta sitten, tadaa! Ensin lainasin vauvaltani vähän baby oilia kuiville säärilleni. Seuraavana iltana katsoin taas pulloa ja muistin, että olen usein opastanut asiakkailleni sen olevan loistava...

Share

Ruusuvesi kaunistaa

Ladataan...

Ruusuvesi täydentää ihonhoidon ja toimii myös moniin ihon pieniin ongelmiin. Sitä voi käyttää aivan kasvoveden tavoin, tasapainottamaan ihon pH:n ja kosteuttamaan ihoa.

Ruusuvedellä on myös muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä entistäkin haluttavamman tuotteen. Ruusuvesi on antibakteerinen tuote, joka hoitaa ihon pieniä haavaumia ja sopii siten myös akneen taipuvaiselle iholle. Jostain syystä kun ruusuvesi mielletään aina kuivan ja herkän ihon tuotteeksi. Akneiho, jos jokin, onkin...

Share