Rivieran reissu ja ensi syksyn (vaihto)suunnitelmia

Ladataan...

tiistai, 21. huhtikuu 2015

Rivieran reissu ja ensi syksyn (vaihto)suunnitelmia

Ciao!

 

Viime viikonloppuna oli siis superupea ja hauska Côte d'Azurin/Rivieran reissu: Nizza - St. Jean - Antibes. Yövyttiin Nizzassa kolme yötä ihan rannan tuntumassa...

Share

Vaihtovuosi 2015: Lyon ja Montréal

Ladataan...

Hello / Salut !

Mulle tuli semmoinen hassu idea, että voisin julkaista mun vaihtovuoden 2015 blogipostauksia täällä Lilyssä aina silloin tällöin tai jopa säännöllisesti esimerkiksi viikoittain. Vietin siis vuoden 2015 pitkälti Lyonissa, Ranskassa ja sittemmin Montréalissa, Kanadassa kuten olen blogissa joskus aiemminkin toitottanut. Kirjoittelin vaihtoaikanani blogia, jonka aarteisiin eksyin pitkästä aikaa.

Mitä tykkäisitte, jos kuljettaisin vuoden 2015 vaihto-...

Share

Mitä kaipaan vaihto-opiskelusta?

Ladataan...

Salut!

Olin vuonna 2015 opiskelijavaihdossa ensin Ranskan ruokapääkaupunki Lyonissa ja sittemmin Montréalissa, Kanadan ranskalaisimmassa kaupungissa. Vaihdot ravistelivat monella tapaa omaa ajatteluani ja elämääni, ja jäin ikävöimään lukemattomia asioita ja etenkin ihmisiä. Tässä postauksessa annan kaipaukselle vallan ja kerron teille, mitä kaikkea ikävöin vaihtovuodeltani. Kuvat ovat tämän keväiseltä Ranskan matkalta, jolla tapasin juurikin rakkaita vaihtarikavereitani....

Share

Kaura-banaanikeksit (vegaani) - Oat banana biscuits (vegan)

Ladataan...

Allô!

Viime viikolla katselin Montréalin opiskelijavaihtoni aikaisia kuvia. Québecissä elin varsinaista kampuslaiffia: Ei ollut tavatonta, että vietin kaksi 13 tuntista päivää viikossa jossakin Université de Montrélin vehreän kampuksen kirjastoista. Ja siihen lisäksi ne ”normaalipituiset” opiskelupäivät. (Give me back that motivation! Nyt jo puolen tunnin äherrys kouluhommien kanssa aiheuttaa vakavia vierotusoireita bloggaamisesta).

Onneksi yliopistolla viettämiini...

Share

Aina matkalla jonnekkin / Always heading somewhere

Ladataan...

14.11.2016

Moni vaihtari varmaan voi varmaan samaistua fiilikseen, kun vaihtokuukausien jälkeen sydänystäviä löytyy vähän joka puolelta maapalloa, kaipuu, haikeus ja levottomuus ovat krooninen kiusa, eikä oikein mikään ole enää ennallaan, mutta kaikki on silti aika hyvin. 

Tämä biisi alkoi soimaan päässäni lentokoneessa matkalla Madridiin, kun olin menossa tapamaan Montréalissa kohtaamaani espanjalaista sielunsiskoani.

 

 

...
Share

Mielenkiintoisin kauppa Montrealissa

Ladataan...
CiaoChristel CiaoChristel

 

Melkein aina kun ollaan reissussa käydään katsomassa jokin paikallinen second hand kauppa. On aina tosi mielenkiintoista nähdä mitä paikalliset myyvät ja mitä kaikkia aarteita voikaan löytyä! Montrealista löytyi ehkä hienoin vintage-kauppa missä olen koskaan käynyt. Kaupan nimi oli Eva B ja löytyi suht keskustasta kävelymatkan...

Share

Eva B

Ladataan...
Annie Mink Annie Mink

Nyt olisi vuorossa ensimmäinen lupaamani kirppisesittely Atlantin takaiselta reissultani! Aloitetaan Montrealin ihanasta Eva B:stä, josta edellisen postauksen vihreä haalari löytyi. Eva B oli melkoinen aarreaitta, hauskassa vanhassa talossa oleva putiikki oli täynnä vaikka mitä. Tila oli kuorrutettu tavaralla lattiasta kattoon, kuten näistä kuvista näkeekin.

...
Share

Elfing around

Ladataan...
Annie Mink Annie Mink

Hei pitkästä aikaa ja pahoittelut hieman pidemmäksi venyneestä tauosta! Jotenkin arkeen palaaminen tuon ihanan reissun jälkeen olikin vaikeampaa, kuin osasin kuvitella. Rakastuin Montrealiin aivan täysin ja poikaystävän luota takaisin Suomeen paluu oli suoraan sanottuna syvältä. Ei huvittanut yhtään alkaa kiusaamaan itseäni ja kasvattaa suurta ikävää entisestään...

Share

Montrealin second hand -opas

Ladataan...
Laura Pollari Laura de Lille

Viikon takaisella Kanadan-matkallani vierailin yli kymmenessä second hand -putiikissa.

Tutkimusmatkaltani en suuria odottanut, joten yllätys olikin positiivinen, kun sain tietää, miten loistava paikka Montreal vanhojen aarteiden ystävälle on. Löytöjen poikkeuksellinen hinta- ja laatutaso olivat suuri plussa putiikkeja ympäri maailmaa ratsanneelle, kaiken nähneelle second hand -haille. 

Kierrokseni toteutin pääasiassa ranskankielisessä pohjois-Montrealissa Le Plateau Mont-...

Share

Pages