Suloinen hippimorsian ja boheemit laineet

Ladataan...

Siellä on taas ollut unelmatiimi paikalla! Hääkuvaaja Jaakko SorvistoHey Lookin hääsuunnittelijat, graafikot ja kukkataikurit sekä meidän Veera laittamassa tukkaa. Siitähän pukkaa niinkin priimaa, että häiden kuvat julkaistiin juuri Lovemydress.net-...

Share

Morsiuskampausten satoa loppuvuodelta

Ladataan...

Vuoden lopuksi on terapeuttista käydä läpi kaikenlaisia tapahtuneita juttuja ja tehtyjä töitä. Arkistoista löytyikin läjä julkaisemattomia morsiuskampaussuosikkeja loppuvuodelta.

Vuonna 2017 morsiuskampaukset olivat täynnä kukkia ja ennustan trendin jatkuvan tulevanakin vuonna. Niskanutturat pitivät vahvasti pintansa enkä usko, että niihinkään ollaan vielä kyllästytty! Tyyliltään nutturat olivat hieman aiempia vuosia simppelimpiä, tarkoittaen vähemmän näkyvää kiharapilveä, mutta silti...

Share

Hehkuva Marjukka

Ladataan...

Alkukesän aurinko helli tätä pariskuntaa, jonka morsiamen kaasoineen kävin kaunistamassa hotelli Kämpissä. Hääpäivän valokuvaaja Jaakko Sorvisto julkaisi juuri blogissaan kuvia päivästä ja en vain voi olla tuijottamatta Marjukan hehkuvaa ihoa. Hän toivoi siitä yhtä hehkuvaa kuin kuu ja mielestäni onnistuttiin siinä...

Share

Ihania kesämaikkuja

Ladataan...

Alkukesä on ollut täynnä toinen toistaan ihanampia, suloisempia ja herttaisempia morsiamia. On ollut aivan mieletön kunnia olla osana näiden neitojen juhlapäivää, saada laittaa kukkia hiuksiin ja punaa huuliin. Kurkataanpa hieman tämän sesongin kampaus- ja meikkifiiliksiä:

...

Share

Kesän morsiuskampaushitit

Ladataan...

Pidimme Folkissa kampauskoulutuksen parisen viikkoa sitten (päivän fiiliksiä ja lisää kampauskuvia täällä). Kävimme läpi tekniikkakikkoja tulevan kesän morsiuskampauksiin, jotka meidän tyylimme mukaisesti ovat rentoja, romanttisia ja ihanan hörsyäviä!

Eilen kuvia editoidessani meinasin haljeta ylpeydestä - hitto, miten taitavia tyyppejä meidän katon alla on! Mimmit saivat...

Share

Kurkkaus Folkin kampauskoulutukseen

Ladataan...

Pidin Folkin kampaustaitureille pari viikkoa sitten koulutuspäivän, jossa fiilisteltiin tämänhetkisiä morsiuskampaustrendejä. Laitan huomenna kuvia aikaansaannoksista, tässä vähän esimakua päivän fiiliksistä:

...

Share

Klassiset kaunottaret

Ladataan...

Viime lauantai-aamu sujui suorastaan eteerisissä tunnelmissa, kun tämä kolmikko saapui valmistautumaan hääpäivän viettoon.

...
Share

Talvimorsiamet

Ladataan...

Hääkausi on kuumimmillaan - tammikuun puolivälistä helmikuun loppuun riittää kammattavia. Kampaustyyli on rentoa ja aika pörröistä (tai sitten se on vaan tämä minun asiakaskuntani, heh), mutta kokoa ja näyttävyyttä saa olla. Meikiltä taas halutaan talvella selvästi tummempia silmiä ja väriä kasvoille.

...

Share

Uutta ilmettä kampaustrendeihin Golden Globe -gaalasta

Ladataan...

Rennot ja suuret niskanutturat ovat olleet ylittämätön trendi morsiuskampauksissa jo pari vuotta. Saisivatko kenties Gillian Anderson, Janelle Monae ja Lily Collins tämän vuoden Golden Globe -gaalasta inspiroitua uutta fiilistä kampaustrendeihin?

...

Share

Pilkahdus elokuista valoa

Ladataan...

Viime elokuun lopulla kylvettiin valossa, ainakin lauantaisin ja Porvoossa :) Sain juuri käsiini nämä Maria Hedengrenin ottamat herkät kuvat yhden pitkäaikaisen asiakkaani hääpäivästä ja oi ah tuota aurinkoa!

Morsiuskampaus tehtiin olkapituiseen hiukseen valkin kanssa, haimme klassisen simppeliä, mutta rentoa lopputulosta. Meikissä taas panostettiin kirkkaisiin silmiin ja punaisiin huuliin.

JA HEI - ennen kuin päästän teidät ihailemaan kuvasatoa, niin tänään on...

Share

Pages