Isyyslomalla

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Allu ja Frida viettivät rennot kaksi viikkoa isyyslomalla, jota aviomieheni leikkisästi kutsui ikimuistoiseksi retriitiksi lapsemme mieleen. Jälkiviisaana voi harmitella kotona vietetyn ajan jakamista toisella vanhemmalla kahteen vuoteen ja toisella kahteen viikkoon, mutta ainakin tämä kaksikko otti yhteisestä ajastaan kaiken irti. Paitsi lettien teko -haaveita ja lukemattomia liukumäkiä, isän kanssa vietettyihin viikkoihin kuului myös ihan uusia tapoja ja...

Share

Stubu hoitaa

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Meillä on ystävä, jota kutsutaan Stubuksi. Hieman juro, mutta äärimmäisen sydämellinen tyyppi. Sellainen ainutlaatuisen erikoinen, kokonaisuutena yksi sadasta miljoonasta. Stubu on mies, joka sanoo "moro ny". Nähdessään Fridan ensimmäisen kerran, hän vilkaisi vauvaa ja sanoi, "Kyllähän se ihan ihmiseltä näyttää".

Stubu ei siis varsinaisesti ole mikään lapsityyppi. 

Kesän jälkeen Stubu on kuitenkin pelastanut...

Share

Kesäviikonloppu

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Viikonloppuna uitiin meressä, hiekassa, altaassa ja laiturilla. Fridan uinti-into on niin hurja, että veteen hyppimistä piti hieman jo rajoittaa. Allu nautti lomastaan poikien reissulla ja me kesäpäivistä tyttöjen kesken. Aktiiviset päivät menoissa tiesi lyhyitä päiväunia rattaissa ja homma kostautuikin iltaisin yliväsyneen raivottaren kanssa. Toisaalta tällaisia kesäpäiviä ei ole tehty hukattaviksi sisätiloissa.

 

...

Share

Synttärit 2-vuotiaan suosikeilla?

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Frida täyttää kuukauden päästä 2 vuotta. Olen ajatellut päästää itseni kenties hieman helpommalla, kuin 1-vuotissynttäreillä. Juhlapäivää ei ole vielä päätetty, ja suunnitelma teemoista ja järjestelyistä on vielä tekemättä. Erona ensimmäiseen syntymäpäivään on tietysti, että 2-vuotias ymmärtää jo hieman enemmän päivän päälle, joten päätavoitteeni syntymäpäivään onkin tehdä siitä Fridan näköinen.

 

Mitkä sitten ovat 2-vuotiaan...

Share

Mukulan levylautasella 2

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Kun Frida alkoi eilen laulaa Ariel Pinkin Baby -kappaleen mukana, ajattelin, että olisi vihdoin aika tehdä uusi Mukulan levylautasella -postaus. Aamulla ensimmäisenä kuului pinnasängystä "BEIBIII!". Kappale on ollut useita kuukausia tauolla, sillä kulutimme sen omiin korviimme loppuun siinä vaiheessa, kun Frida rauhoittui parhaiten vain sen tahdissa. Nyt se taisi tulla uudelleen listalle.

...
Share

Hei hei tutti!

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Voin vaihtaa tutin Muumi-figuriin.

Näin päätti Frida kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Toki hieman muutokseen avustettuna, mutta näin jälkikäteen ajateltuna homma meni niin. Loppuen lopuksi tutti oli vain rauhoittumisen apu, joka kääntyi tarkoitustaan vastaan. Minä ärsyynnyin tutin heittelyyn, ja Frida taas jopa koko tuttiin. Silti nukahtaminen ei onnistunut ilman sitä. 

...

Share

Toukokuun palat

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Toukokuu rauhoitti mieltä ja aikatauluja. Viimeinen tentti heti vapun jälkeen päätti kotiäidin opiskelun ja tiukan aikataulutuksen, joten kuukausi toi ylimääräiseltä tuntuvaa aikaa päiviin. Tässä toukokuun mieleenpainuvimmat, olkaa hyvä!

Iloa, pehmeyttä ja väsymystä. Helpottunut arki toi iloa ja rentoa oloa, mutta kroppa tuntui vaativan myös lepoa palautuakseen keväästä. Tehokkuuteen tottuneena väsymystä oli vaikea myöntää, ja...

Share

1v 9kk

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

"Kohta 2-vuotias."

"Siis vuosi ja 9 kuukautta."

Näin olemme vastanneet Allun kanssa, kun joku kysyy Fridan ikää. Allu sanoo suurinpiirtein ja minä tarkennan. Onhan se nyt täysin eri asia, olla melkein 2-vuotias, kuin vuosi ja 9 kuukautta. 

Varttia vaille 2-vuotias on jo sellainen tömyli, että meno ansaitsee oman kirjoituksensa. Frida on vilkas touhuaja, mutta malttaa myös...

Share

Pages