MY FAVOURITE SONGS part 1

Ladataan...
Lotta Puodinketo LottaKaarina

Aattelin tähän sunnuntain iloksi jakaa hieman kappaleita, jotka ovat tällä hetkellä soittolistallani tai pitkäaikaisia lemppareitani.

 

...

Share

Saanen muistuttaa toisesta (musiikki)blogistani

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

En tiedä onko kukaan huomannut, mutta pidän myös toista blogia, joka on elellyt vuoden päivät hiljaisemmalla volyymilla. Mietin että miksi edes pidän kahta blogia, mutta toisaalta; en oikein tiedä miten sulauttaisin toisen blogini osaksi tätä sekavahkoa ajatusteni ja fiilisteni kaatopaikkaa, kun toisella on niin selkeä aihepiiri ja toisella ei. 

Kyllä, kyseessä on edelleen ...

Share

Poppia ja herkullisia harmonioita arabimusatwistillä: Emel Mathlouthi

Ladataan...
Räyhälä STFU Sisters

Viime aikoina olen luukuttanut paljon tunisialaisen Emel Mathlouthin musiikkia. Triphopin kanssa flirttailevissa biiseissä on mahtava synkkä pohjavire, joka istuu todella hienosti yhteen arabimusiikkivaikutteiden kanssa. Ja kun kokonaisuuteen lisätään upea lauluääni, sähkökitara ja hienot lauluharmoniat, on lopputulos melko järisyttävä.

Mathlouthin musiikkia...

Share

Menovinkki Länsi-Vantaalle: Vihertien asukaspuiston kevätjuhla

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Kai nyt vihdoin uskaltaa pakata kuravaatteet ja pipot ja hanskat varastoon ja laittaa pieneksi jääneet talvivaatteet kiertoon? Niin kauan on nimittäin tänä vuonna riittänyt jo kylmää ja märkää, että tuntuu aivan lapsellisen ihanalta huomata,...

Share

Euroviisufanin tunnustukset

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Tiistaina lasten mentyä vähän kahdeksan jälkeen nukkumaan avasin nettihesarin ja kauhistuin. Mitä? Tänäänkö ne jo alkaa? Enkä mää ole yhtään valmistautunut! Kääk!

Paitsi että olisihan se niistä kai jo alkaneista lätkäkisoista pitänyt jo osata ennustaa. Nimittäin, Euroviisut lauletaan aina samoihin aikoihin tuon minulle ihan täysin yhdentekevän urheilutapatuman kanssa. Siis Euroviisut! Itselleni se rakkain kulttuuriareena koko vuotena.

...
Share

Soittolistalla: Toro y Moi

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Tässä on tullut lähes koko kevät pohdittua, mitä tuleva vuodenaika tuo tullessaan. Mietteet eivät ole vielä konkretisoituneet paperille tai suoristuneet ranskalaisiksi viivoiksi ja jos ihan totta puhutaan, tahtoisin ensi kesänä vain olla.

Sen minkä ehdin. Notkua ja nautiskella kuin...

Share

Kukas se täällä huutelee?

Ladataan...

Hola!

Täällä huutelee 25-vuotias laulaja, jonka juuret juontavat kaupunkiin, josta on ponnistanut ihmeellisen monta eri musiikkityylien huipulla kekkuloivaa artistia. Lapsuuden muistoni sijoittuvat siis niinkin ihmeelliseen paikkaan, kuin Lohjalle. Ne, jotka tietävät missä tämä kaupunki sijaistee, osaavat sijoittaa sen n. tunnin ajomatkan päähän Helsingistä,...

Share

Vappumusaa

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Ihanaa! Vappu on täällä ja vieläpä näin monen päivän mittaisena. 

Tässä vähän fiilistä nostattavaa vappumusaa. 

?list=PLcUqPeI0P9Oy9TxC8BbmZgyuwpf17ZBtJ

Share

Parhaat ikivihreät

Ladataan...

Viikonlopuksi teen jälleen musiikkilistauksen. Tämän ajankohdan huomioon ottaen voisin tehdä vappulistan, mutta en sitä tee, koska vappuna voi kuunnella millaista musiikkia tahansa.

Minulle vappu on ennen kaikkea nostalginen juhla, jonka juuret ovat jossain ihan muussa kuin skumppalasillisen nostamisessa. Vappu on alunperin työväen juhla, jolloin harvinaista vapaapäivää vietettiin irtiottona kovasta työstä. Vappu on myös kevään päättymisen juhla, josta on tiedetty alkavan kesän odotus...

Share

Pages