Tän kesän soundtrack: 7

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

On jotenkin vaivaannuttavaa nähdä Facebookin On this day-historiikissä kuinka monta statusta onkaan kirjoittanut vaan biisin nimillä tai sanoituksilla. Hah, mutta toisaalta: aina joskus ne sanoitukset on vaan niin osuvia. 

Yksi ikisuosikki niin musiikin kuin sanoituksienkin (ja...

Musiikkia, ekomuotia ja valokuvia

Ladataan...

Musiikki on <3, ja siksi siitä on niin kiva postailla. Tähän postaukseen koostin aikaisemmin julkaisemani musiikkiaiheiset blogikirjoitukset, jaan pari uutta, tai mulle uudehkoa, biisiä, sekä vinkkaan kiinnostavan artikkelin musiikin psykologisista vaikutuksista. Lisäksi juttua ekomuodista ja mielenkiintoisesta valokuvanäyttelystä, jossa kävin hiljattain.

 

...

Musiikkihaaste

Ladataan...

Hey girl -blogin Marika jakoi blogissaan musiikkihaasteen, ja heitti pallon myös meille lukijoille. Musiikki on yksi parhaita asioita koko maailmassa, joten totta kai tartuin itsekin tähän haasteeseen, joka osottautuikin ihan oikeasti haasteeksi! Kun musiikkia kuuntelee niin paljon laidasta laitaan, niin yksi biisi per kategoria onkin aika hankala päätös. Viime viikolla vastaukset olisivat...

Musiikin voima

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

Elän musiikista. Musiikki elää minussa. Se saa aikaan todella voimakkaita tunteita, niin iloisia kuin surullisiakin. Se antaa voimaa, inspiraatiota, rohkeutta ja iloa, ihan kaikkea mahdollista.

Olen aina miettinyt, miten ne ihmiset, jotka eivät kuuntele musiikkia lainkaan tai kuuntelevat sitä todella harvoin, pärjäävät? Tai tietenkin pärjäävät, mutta mistä he löytävät sen musiikin tuoman ilon, rytmin ja kaiken muun ihanuuden elämäänsä? Ystäväpiirissäni on ihmisiä, jotka eivät...

Biisihaaste

Ladataan...
Mirak Little Mirakles

Ihanasta Hey Girl-blogista bongasin tämän biisikyselyn, mihin oli tietysti heti pakko tarttua. Tykkään kovasti vastailla itse tällaisiin kyselyihin ja muiden vastausten lukeminen on vähintään yhtä hauskaa. Ja mikäs sen parempaa perjantai-illan hupia olisikaan kuin Spotifyn selaaminen ja vanhojen suosikkibiisien fiilistely! :)

Mikä biisi...

…saa sut aina miettimään kesää?

- Sixpence None the...

Alkukevään kuulumisia

Ladataan...

Hyvää viikonloppua ihanat!

Tämä viikko on kiitänyt ohi hirveällä hulinalla, enkä ole toiveistani huolimatta ehtinyt kirjoitella blogia. Nyt olisi kuitenkin taas vaihteeksi vuorossa tämän hetken kuulumisia vähän jokaiselta elämän alueelta.

- Ensimmäisenä se kenties kaikista suurin uutinen itseni kannalta - olen saanut uuden työpaikan! Asia tulee jossain määrin yllätyksenä itsellenikin, mutta toisaalta taas ei. Kuten...

Sounds like 2018: February

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Helmikuu hurahti ohi valonnopeudella. Neljään viikkoon mahtui kaikenlaista: liian pitkiä koulupäiviä, sydänsuruja ja periruotsalaista draamaa. Kaikesta tuli lopulta selvittyä ja maaliskuu näyttää huomattavasti tasapainoisemmalta.

Mennyt kuukausi kuulosti onneksi paljon paremmalta kuin...

Pages