Energinen soittolista maanantaimenoille

Ladataan...

Maanantai on se päivä viikosta, jolloin ainakin itse tarvitsen kaiken mahdollisen boostin päivään. Viherpirtelöiden, kylmien suihkujen ja virkistävien naamioiden lisäksi myös musiikilla voi saada ylimääräistä energiaa päivään. Päätinkin koota kymmenen biisin soittolistan, joka on täynnä virkistäviä ja mielialaa kohentavia kappaleita, joita kuunnellessa aikainen herätys ja arkiaskareet ovat hieman helpompia!

 

1. The Fratellis - This Old Ghost Town

...

Share

Eivør - moderni haltia

Ladataan...
Eve Liila Eve Liila

Löysin sattuman oikusta pitkästä aikaa uutta musiikkia, ja en edes muista milloin viimeksi olen törmännyt johonkin näin valloittavaan! Kyseessä on siis färsaarelainen laulaja-lauluntekijä Eivør Pálsdóttir, jolla on maaginen kyky tehdä todella kaunista musiikkia. Hän yhdistelee lauluissaan erilaisia pop-elementtejä, elektronisia soundeja, färsaarelaista kansanmusiikkia ja vaikka mitä. Hän on tehnyt musiikkia fäärin lisäksi myös esimerkiksi englanniksi, mutta itse en ole...

Share

Elämä, tuo sairas ja ihana

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

Juuri nyt minun ei pitäisi todellakaan olla kirjoittamassa blogia. Mutta olen jo siinä iässä, etten tunne huonoa omaatuntoa siitä, että sysään hetkeksi syrjään aivan kaiken ja teen mitä huvittaa. Olen oppinut tähän mennessä elämästä ainakin yhden läksyn: mikään työ, velvollisuus tai määrätty tekeminen ei ole henkistä hyvinvointia ja sen ylläpitämistä tärkeämpää.

Viimeisimmät päivät ovat olleet jotenkin täysin mullistavia. Hämmentäviä. Opettavaisia. Toisinaan hermoja raastavia...

Share

Mun ja Sasjan uusi biisi löytyy nyt Spotifysta!

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Hei semmonen pikkujutska vaan, että mä julkaisin tiistaina uuden biisin, joka on hyväntuulinen duetto ton mun tuoreen aviomiehen Sasjan kanssa. Käykääs kuuntelemassa Kun pimeää on -biisi TÄÄLTÄ ja kertokaa mitä mieltä ootte! <3

 ...

Share

Musikaalinen muistijälki menneisyydestä

Ladataan...
Johannaamuisin Early mornings

Jotkut kappaleet jättävät kehoon niin vahvan muistijäljen, että kun se kappale soi, voi muistaa kaiken sen minkä luuli jo unohtaneen. Kaiken sen mikä tapahtui silloin, kun kuuli sen ekaa kertaa soivan.

Kun se soi, voi nenässään tuntea kaikki ne tuoksut. Sen soidessa voi melkein aistia vieressään ne...

Share

Now Playing: Tourist

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Ja heinäkuun viimeisenä perjantaina julistan: olen löytänyt uuden suosikkiartistin. Salamarakkaus ei iske tätä nykyä kuin harvoin ja valikoidusti, mutta tarpeen tullen taannun ala-asteikäisen tasolle ja liimailen laulajien julisteita kaapinoveen sekä sängynpäätyyn.

Tourist on tosin...

Share

Parasta feminististä sekoiluräppiä: Gnučči

Ladataan...
Räyhälä STFU Sisters

On olemassa ihmisiä, jotka vaikuttavat jollain tavoin aivan kahjoilta, ja juuri sen takia aivan mahtavilta ja rakastettavilta. Bongasin serbialaissyntyisen ja Ruotsissa kasvaneen Gnuččin (oikealta nimeltään Ana Rab)  festarimatkani ohjelmaan tutustuessa, ja kävin kuuntelemassa kiinnostavan oloista artistia hieman ennakkoon.

Ja tykkäsin heti!

...

Share

Kesän soittolista

Ladataan...

Moikka moi!

Kevät tuntuu olevan aikaa, kun useimmat artistit julkistaa uusia biisejä, joita sitten kesän festareilla biletetään. Ainakin itselleni löytyy kesällä kokonaisen soittolistan verran uusia hyviä (tai vaikka vähän vanhempiakin) biisejä, joten tässä miun kesän soittolista.

Anne-Marie - Ciao Adios

Selena Gomez - Bad Liar

Haloo Helsinki - Oh No Let's Go

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani - Autiosaari

...

Share

festarikesä

Ladataan...

Ciao!

Heinäkuu on jo yli puolenvälin, ja kesän parhaita viikonloppuja on vietetty niin Ruisrockissa kuin Ilosaarirockissakin. Ruisrock oli siis heinäkuun ekana viikonloppuna, ja Ilosaari seuraavalla. Voin tunnustaa, että maanantaina oli aika väsynyt olo, mutta onneksi kesälomalla voi nukkua niin myöhään kuin nukuttaa. 

Ruississa käynti oli minulle toinen, ja tää kerta...

Share

Pages