Alkukevään kuulumisia

Ladataan...

Hyvää viikonloppua ihanat!

Tämä viikko on kiitänyt ohi hirveällä hulinalla, enkä ole toiveistani huolimatta ehtinyt kirjoitella blogia. Nyt olisi kuitenkin taas vaihteeksi vuorossa tämän hetken kuulumisia vähän jokaiselta elämän alueelta.

- Ensimmäisenä se kenties kaikista suurin uutinen itseni kannalta - olen saanut uuden työpaikan! Asia tulee jossain määrin yllätyksenä itsellenikin, mutta toisaalta taas ei. Kuten...

Share

Sounds like 2018: February

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Helmikuu hurahti ohi valonnopeudella. Neljään viikkoon mahtui kaikenlaista: liian pitkiä koulupäiviä, sydänsuruja ja periruotsalaista draamaa. Kaikesta tuli lopulta selvittyä ja maaliskuu näyttää huomattavasti tasapainoisemmalta.

Mennyt kuukausi kuulosti onneksi paljon paremmalta kuin...

Share

Ihan paras kevätsoittolista

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Täyden palvelun Visual diary tässä hyvää huomenta!

Mitä laittaisi seinälle? Millaisiin vaatteisiin olisi kiva pukeutua ensi kesänä? Mistä täydellinen nahkalaukku? Ja mitä juuri nyt kuuntelisi?

Siksi kokosinkin tässä...

Share

Musiikkia keskittymiseen

Ladataan...

Etkö pysty keskittymään kotona? Onko julkisilla paikoilla liikaa hälyä? Myös liian hiljainen ympäristö saattaa häiritä joitain ihmisiä. Itse tykkään kuunnella musiikkia, sillä silloin on helpompi keskittyä ja uppoutua töihin. Kuitenkaan laulettu musiikki ei toimi, sillä sanat häiritsevät lukemista ja kirjoittamista. Instrumentaalinen musiikki auttaa keskittymään. Spotifysta ja Youtubesta löytyy erilaisia vaihtoehtoja sen tyyppisestä musiikista.

Syy...

Share

8 oletuksen ongelmaa: minä oletan, että sinäkin oletat

Ladataan...
nestori.es Nestories

Minä oletan, että sinäkin oletat. Oletatko sinä?

Saatamme itse olettaa tietävämme muiden ajatukset - samalla kun meitä ärsyttävät muiden oletukset meistä.

 

Kuvittelemmeko muiden ajattelevan sellaisia ajatuksia, joita ajattelisimme itse?

 

1. Räppiä junassa luukuttava teini olettaa, että muut näkevät hänet poikkeuksellisen...

Share

Nyt on lähtö

Ladataan...
katisus Hyggelig

En ymmärrä, miten ammattibloggaajilla on aikaa kirjoittaa blogipostauksia päivittäin. Toki, he tekee sitä työkseen, heillä on siihen aikaa. Minulla ei ole. Mutta eipä tuolla väliä, liekkö tätä kukaan edes lukee, joten tuskin kukaan siellä on henkeään pidätellen odottanut, milloin kirjoitan.

Tämän seuraavan postauksen piti käydä seikkaperäisesti läpi laillistushakemuksen teko ja ylipäänsä koko hakuprosessi. Mutta se postaus tulee toiste.

Olin sen postauksen jo luonnostellut, ja...

Share

Jos seuraat mua, näät sirpaleet tielleni mun taskuistani pudonneet

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Tänään on vähän haastava päivä. Onneksi olen vapaalla.

Ylivirittyneisyyttä havaittavissa, kun heräilen joka aamu 03.00-04.00 välillä aivan ilman syytä ihan virkeänä. Viime yönä heräsin painajaiseen, kun luulin, että joku kääntää ulko-oveni kahvaa. Tällä hetkellä sitten taas olen aikamoisen lamaantunut. Olen lounaalla yksin kirjoittamassa yhdessä lempiravintoloistani. Kirjoittaminen kahviloissa ja ravintoloissa on ihanan vapaata. Kotona se ei ole niin kivaa. Vaikka usein ihmisistä...

Share

Elämäni soundtrack

Ladataan...
Mirak Little Mirakles

Tänään on ollut laiska päivä. Sellainen päivä, etten ole tehnyt mitään muuta kuin katsellut Netflixistä 70s Showta ja istunut koneella Spotifyta kuunnelleen. Ja koska rakastan musiikkia ja listojen tekemistä, päätin tehdä pienen elämäni soundtrack- listauksen niistä itselle tärkeistä kappaleista. Tällaisia listauksia tosin voisi tehdä helposti kymmeniä, mutta juuri tänään tämä tuntui oikealta. Nämä biisit ovat sellaisia, jotka linkittyvät tavalla tai toisella johonkin tiettyyn...

Share

Sounds like 2018: January

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Sain ensimmäisen kannettavan levysoittimeni ala-asteella ja sen jälkeen ei ole kulunut varmasti päivääkään, kun kuulokkeet eivät olisi käyneet korvilla. Viime syksynä tapahtui kuitenkin jotain kummallista ja kuulokkeet unohtuivat takin taskuun pitkäksi toviksi. 

Hälytysmerkkien olisi toki pitänyt soida jo siinä vaiheessa,...

Share

Pages