Ilmiannettu

Ladataan...
Niina Maria V. une petite life

Eilen illalla olin palaamassa työmatkalta kotiin. Selaisin aikani kuluksi Instagramia. Sydämeni heitti puolivoltin, kun huomasin tutun bloggaajan päivityksen: Lilyn toimitus on valinnut uudet suositellut blogit! Noniin, nyt se on ratkennut. Arvoin hetken, käynkö katsomassa ketkä onnekkaat ovat saaneet "Suosittelemme"-leiman, kärsinkö karvaan pettymyksen heti vai kohta. Päätin, että heti.

En...

Share

Lauluvideoita/ Singing videos

Ladataan...

Mainitsen blogini kuvauksessa tykkääväni laulamisesta, ja ajattelinkin jakaa nyt täälläkin Youtubessa julkaisemaani laulelua. 

Tämän videon kuvasin itse asiassa eilen. Rakastan Oskar Merikannon sävellyksiä ja Kalevala-aiheisia lyriikoita!

This video I made just yesterday. I love Oskar Merikanto's compositions and Kalevala themed lyrics!

...

Share

TOP 5 -tekemistä kipeänä + miten lyhennät flunssan kestoa jopa 40 % !

Ladataan...
Niina Maria V. une petite life

 

Kipeä eikä mitään tekemistä?

Viime viikolla mulla oli kuumetta, joten aloin kehittämään rauhallista tekemistä kipeys- ja toipilaspäiviin. Seuraavaksi jaan mun top 5 -tekemiset teille ja lopuksi vielä vinkki flunssan keston lyhentämiseen!

 

TOP 5 -...

Share

Soittolistalla: Shabazz Palaces

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Pääkoppa on kumissut viime päivät tyhjyyttään. Palasin Kreikan auringon alta viime viikon keskiviikkona, viivyin Helsingissä muutaman päivän ja lensin Landvetterin lentokentälle sunnuntaina, tuliaisina reteä syysflunssa ja pari muistoa Välimeren lämmöstä. 

Lokakuun ensimmäinen...

Share

I want to know what love is (ja muut klassikot)

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

 

Ane Brunilla on muutama biisi, jotka ovat kuuluneet elämässäni sellaisiin todella isoihin muutoskohtiin, etten voi ikinä unohtaa niitä. 

You think you´ll fall apart, but it´s just the new start ja sitä rataa...

Sellaiset artistit...

Share

Yhden lyriikan tarina: Jooko

Ladataan...
villeyk Ihan jees

Wannabe-bloggarin lisäksi olen myös wannabe-lyyrikko. Kirjoitan siis lyriikoita, joista joku muu sorvaa sitten musiikkia.

Mun mielestä hyvä teksti onnistuu kommunikoimaan jonkin lukijalle tai kuulijalle tutun tunteen sellaisilla sanoilla, joita muut eivät ole vielä käyttäneet. Sanojen pitää olla uusia, mutta tunteen pitää olla tuttu. ”Perhosia vatsassa” on vanha ja tylsä klisee, ”ei...

Share

Sinne missä juuret - seuraava matka Kosovoon

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Ystäväni kertoi palaavansa usein viime joulukuussa kirjoittamaani postaukseen Karussa kauneutta kun elämässä tuntuu vähän nihkeältä. Avasin postauksen hänen linkittämänä pitkästä aikaa ja sain kylmiä väreitä. Muistan hyvin sen yön, kun kirjoitin tekstin. Olin ollut toista viikkoa Kosovossa, ja tuntui että...

Share

Energinen soittolista maanantaimenoille

Ladataan...

Maanantai on se päivä viikosta, jolloin ainakin itse tarvitsen kaiken mahdollisen boostin päivään. Viherpirtelöiden, kylmien suihkujen ja virkistävien naamioiden lisäksi myös musiikilla voi saada ylimääräistä energiaa päivään. Päätinkin koota kymmenen biisin soittolistan, joka on täynnä virkistäviä ja mielialaa kohentavia kappaleita, joita kuunnellessa aikainen herätys ja arkiaskareet ovat hieman helpompia!

 

1. The Fratellis - This Old Ghost Town

...

Share

Eivør - moderni haltia

Ladataan...
Eve Liila Eve Liila

Löysin sattuman oikusta pitkästä aikaa uutta musiikkia, ja en edes muista milloin viimeksi olen törmännyt johonkin näin valloittavaan! Kyseessä on siis färsaarelainen laulaja-lauluntekijä Eivør Pálsdóttir, jolla on maaginen kyky tehdä todella kaunista musiikkia. Hän yhdistelee lauluissaan erilaisia pop-elementtejä, elektronisia soundeja, färsaarelaista kansanmusiikkia ja vaikka mitä. Hän on tehnyt musiikkia fäärin lisäksi myös esimerkiksi englanniksi, mutta itse en ole...

Share

Pages