hyvästien aika

Ladataan...

Arkielämässä on ollut vilkasta. Niin vilkasta, että täällä on tullut oltua vähän.

Arkeen on mahtunut konmaritusta, pakkausta, muuttokuormia pikkuautolla täältä 85km pohjoiseen, urbaanille ”kesäasunnolle” ja takaisin. Täällä vanhassa kodissa on käytännössä enää huonekalut ja nekin lähtee lauantaina. Sitten 28.2 on edessä muutto uudelle paikkakunnalle, uuteen kotiin. Ja siitä alkaa seikkailu! Sijaisvanhemmuusseikkailu. 

Töissä on kyynelehditty ja halittu. Saatu kiitoksia ja...

Share

Minimalisti to be

Ladataan...

Lähestyvä muutto on herättänyt sisälläni uinuneen minimalistin. Minussa on toki ollut sellainen puoli aina, eikä täällä nytkään ihan hirveästi tavaraa ole. Mutta karsittavaa on silti kertynyt lähinnä siksi, etten ole sisustanut erityisen suunnitelmallisesti ja vaatteitakin ostin pitkään vähän fiiliksen mukaan. 

Nyt olen käynyt läpi...

Share

Muutto

Ladataan...
tiptopnippanappa Exlibris

Minimalistinen asuminen ei ollut minua varten, vaikka kuinka yritin itselleni niin todistella. Inhosin sitä kuinka aina mennen tullen palatessa sai varoa kolhimasta itseään huonekaluihin tai väistelemään perheenjäsenten kanssa toisiamme, ettemme törmäisi. Vielä kun sai kuulla kyläileviltä tutuiltakin kuittailua ja vahingoniloa siitä, että heidän autotallinsakin on isompia kuin meidän kallis koirankoppimme, niin alkoi olla vaikeaa estää höyryä nousemasta korvista. Yleisen asuntopulan takia...

Share

Kiss kiss, bang bang eli Ticket to Heaven?

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Disclaimer: sisältää aikuiselle naiselle täysin sopimatonta haaveilua. Kirjoittaja itse nimittäin sattuu olemaan sitä mieltä, että haaveilu ei ainoastaan satuta ketään, mutta on myös ihmisenä olemisen yksi perusedellytyksistä. Haaveita pitää olla aina, eikä niistä kaikkia tarvitse toteuttaa. 

Hhjj heitti viime postaukseni...

Share

Paljon kaikkea, liian vähän aikaa ja virtaa.

Ladataan...
NanneS Kolmesta neljäksi

Edellinen postaus taitaa olla kesäkuulta. Huh, huh. Kesäkuun jälkeen ollaan muutaman kerran käyty sairaalan kautta pikkuisen kanssa ottamassa vähän lisää happea. Rs-virus sairastettiin vähän ennen juhannusta. Ja sitten ihan perusflunssa vielä myöhemmin. Näköjään flunssat toistaiseksi vaativat vähän järeämpää lisähoitoa. Muuten pienen kanssa menee loistavasti. Tyttö kasvanut kovasti, pituutta nyt 72 cm ja painoa n. 8kg, ikää kohta 11 kk. Aika mennyt ihan hurjaa vauhtia. Vauhtia ja vaarallisia...

Share

Blogi muuttaa

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Aikani Lilyssä on tullut tiensä päähän ja uusi blogikoti odottaa. Haluan kiittää Lilyä ja kaikkia lukijoita tästä hienosta ajasta.

Toivottavasti mahdollisimman moni seuraa mukana uuteen blogiin. Itse ainakin aion vierailla Lilyssä jatkossakin.

 

Blogini löytyy jatkossa osoitteesta: 

hallamaablog.wordpress.com

 

Tervetuloa mukaan seuraamaan!

Share

Uusi alku

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Blogi on ollut hiljainen. Into kirjoittaa on ollut hakusessa. Nyt eletään kuitenkin jännittäviä aikoja, sillä jermia muuttaa syksyn aikana uuteen kaupunkiin.

Sen myötä aukeaa myös täysin uusi blogi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä. 

Ole valmiina.

Share

Känn ingen sorg för mig Helsingfors

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Rakastuin lukioikäisenä korviani myöten ruotsalaisen popmusiikkiin. Samastuin Kentin maalaamiin melankolisiin sävyihin, tykästyin teknoon Familjenin opastamana ja pakenin todellisuutta Detektivbyrånin pölyiseen folktoimistoon.  

Kulutin vapaa-aikani etsimällä uusia...

Share

Minä rakastan sinua

Ladataan...

 

Suomeen paluusta on nyt aika tarkalleen 2 kuukautta. Jotenkin ihmeellisellä tavalla koko viime vuosi tuntuu jo melkein unelta. Välillä pitää ihan kunnolla nipistää itseään, että tajuaa asuneensa toisessa maassa ihan oikeasti.

Vuoteen mahtuu järjettömän monta muutosta henkisessä ja fyysisessä kodissa. ...

Share

Pages