Kiss kiss, bang bang eli Ticket to Heaven?

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Disclaimer: sisältää aikuiselle naiselle täysin sopimatonta haaveilua. Kirjoittaja itse nimittäin sattuu olemaan sitä mieltä, että haaveilu ei ainoastaan satuta ketään, mutta on myös ihmisenä olemisen yksi perusedellytyksistä. Haaveita pitää olla aina, eikä niistä kaikkia tarvitse toteuttaa. 

Hhjj heitti viime postaukseni...

Share

Paljon kaikkea, liian vähän aikaa ja virtaa.

Ladataan...
NanneS Kolmesta neljäksi

Edellinen postaus taitaa olla kesäkuulta. Huh, huh. Kesäkuun jälkeen ollaan muutaman kerran käyty sairaalan kautta pikkuisen kanssa ottamassa vähän lisää happea. Rs-virus sairastettiin vähän ennen juhannusta. Ja sitten ihan perusflunssa vielä myöhemmin. Näköjään flunssat toistaiseksi vaativat vähän järeämpää lisähoitoa. Muuten pienen kanssa menee loistavasti. Tyttö kasvanut kovasti, pituutta nyt 72 cm ja painoa n. 8kg, ikää kohta 11 kk. Aika mennyt ihan hurjaa vauhtia. Vauhtia ja vaarallisia...

Share

Blogi muuttaa

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Aikani Lilyssä on tullut tiensä päähän ja uusi blogikoti odottaa. Haluan kiittää Lilyä ja kaikkia lukijoita tästä hienosta ajasta.

Toivottavasti mahdollisimman moni seuraa mukana uuteen blogiin. Itse ainakin aion vierailla Lilyssä jatkossakin.

 

Blogini löytyy jatkossa osoitteesta: 

hallamaablog.wordpress.com

 

Tervetuloa mukaan seuraamaan!

Share

Uusi alku

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Blogi on ollut hiljainen. Into kirjoittaa on ollut hakusessa. Nyt eletään kuitenkin jännittäviä aikoja, sillä jermia muuttaa syksyn aikana uuteen kaupunkiin.

Sen myötä aukeaa myös täysin uusi blogi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä. 

Ole valmiina.

Share

Känn ingen sorg för mig Helsingfors

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Rakastuin lukioikäisenä korviani myöten ruotsalaisen popmusiikkiin. Samastuin Kentin maalaamiin melankolisiin sävyihin, tykästyin teknoon Familjenin opastamana ja pakenin todellisuutta Detektivbyrånin pölyiseen folktoimistoon.  

Kulutin vapaa-aikani etsimällä uusia...

Share

Minä rakastan sinua

Ladataan...

 

Suomeen paluusta on nyt aika tarkalleen 2 kuukautta. Jotenkin ihmeellisellä tavalla koko viime vuosi tuntuu jo melkein unelta. Välillä pitää ihan kunnolla nipistää itseään, että tajuaa asuneensa toisessa maassa ihan oikeasti.

Vuoteen mahtuu järjettömän monta muutosta henkisessä ja fyysisessä kodissa. ...

Share

Hei hei Helsinki, terve Turku

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Elokuu. Työt alkaa, nuorimmainen aloittaa uudessa päiväkodissa ja parin viikon päästä esikoinen aloitta lukuvuoden uudessa koulussa ja miehelläkin alkaa työt. Takana meillä on kesä, jonka aikana tapahtui paljon.

Kesäkuun aikana olin paljon sisällä, niin paljon että vasta juhannuksen aikaan hipihiljaisessa...

Share

Paranen

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Heippa vaan pitkästä aikaa! Tässä on tullut vahingossa tällainen kuukauden mittainen tauko. Kirjoittamiseen ei ole ollut samanlaista motivaatiota eikä oikein aikaakaan. Olen muuttanut ja se kaikki muuttoon liittyvä härdelli on vienyt pitkälti kaiken ajan. Mutta, nyt muutto on ohi, olen lomalla ja minulla on oikeastaan vaan aikaa. Ja jostain iski himo kirjoittamiseen (tosin en tiedä mitä tästäkään tulee kun yksi pieni poika kärrää ajella leikkiautolla mun ympäri ja kiljuu, ja...

Share

Muutto ohi

Ladataan...
Sippu Sippunen Tavaraton

Huoh! Viisi päivää sitten saimme avaimet uuteen kotiimme. Kiireesti sängyt, patjat, peitot ja tyynyt kaupasta, jotta nukkuminen uudessa kodissa onnistuisi. Sitten alkoikin aikamoinen show, jotta edes aivan pakolliset tavarat saatiin kasaan. Jokaikinen tavara mikä kannettiin sisään piti putsata. Uudet tekstiilit piti pestä. Olenkin pessyt varmaan 25 koneellista pyykkiä. Onneksi on uudenkarhea pyykkitupa! Vanhasta kodista tuodut astiat pitää jokainen tiskata korkeassa lämpötilassa, jotta...

Share

Een Nieuw Begin

Ladataan...
Wendy Across the Universe

 

Moi!

 

Mä aloitan uuden blogin, jossa aion kuvailla lähinnä mun elämää Tilburgissa (kunhan sinne asti täältä päästään); arkisia asioita kuten kasvisruuasta opiskeluihin ja niin pois päin. Mitä milloinkin mulla on mielessä. Lähinnä ajattelin suunnata nämä kirjoitukset omalle lähipiirille, mutta kerta netissä ollaan niin kai kuka vaan voi käydä näitä lukemassa!

Oon lapsena asunut Belgiassa, joten veikkaisin Hollannin olevan suht samanlainen kuin flaaminkieliset...

Share

Pages