Ihanaa ystävänpäivää <3

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen viime aikoina alkanut arvostaa paljon enemmän hyviä ystäviä, perhettäni ja parisuhdettakin. Se, mikä on kaikkein tärkeintä taisi unohtua viime syksyn työrupeaman keskellä, mutta onneksi nyt töiden karsimisen jälkeen katse on taas kirkastunut. Ihan myös töidenkin osalta, sillä innostus uusiin tuotteisiin on jotenkin jännästi taas palannut! Tänään kokeilin myös pitkästä aikaa tehdä jotain uutta manikyyriä, ties koska viimeksi..

...

Manikyyrin pelastus reissun päällä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kertakäyttöiset Treat Collection Gentle Nail Polish Remover Wipe -kynsilakanpoistoaineliinat ovat näkyneet jo varmaan jokaisessa suomalaisessa naistenlehdessä ja todella monissa blogeissa. Itse en päässyt tähän hypetykseen mukaan millään, sillä en tajunnut miksi kukaan käyttäisi kertakäyttöistä liinaa, kun kotoa löytyy pumpulia ja iso pullo kynsilakanpoistoainetta. Niin. Kotoa.

...

Mitä täydellisin nudelakka

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Sain viime viikolla aivan ihanan kukkalähetyksen mukana paketin Essien kynsilakkoja. Kyseinen kokoelma oli Essie favorites by Alexa Dagmar, joka siis on nimensä mukaisesti ihanan Alexan valkkaama kokoelma merkin lakoista. Lakat eivät siis ole uusia, mutta kokoelman lakat pääsevät nyt framille Sokoksille ja Stockmanneille.

...

Lemppari kynsilakanpoistoaine

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kynsilakanpoistoaineissa tuntuu olevan todella paljon eroja. Toiset ovat tehokkaita, mutta kuivattavat kynnet, toiset taas öljyisiä ja hoitavia, jotka eivät vie väriä mennessään, vaikka kuinka hinkkaisi.

Poistoaineita on siis joka lähtöön, mutta meikäläinen on nyt ehkä löytänyt niistä parhaan: Sally Hansenin Moisturising Polish Removerin. Tämänhän olen esitellyt lyhyesti jo taannoisessa...

Lempilakka

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

En tiedä miksi, mutta Idun Minerals on aina ollut mun silmissä jotenkin tosi sympaattinen merkki. Olen tykännyt monista tämän ruotsalaisen mineraalimeikkisarjan meikeistä, esimerkiksi aurinkopuuteri oli jotain aivan taivaallista!

Ja lisäpinnoja ropisee, kun Idunin tämän kevään kynsilakkavalikoimassa on täydellinen sävy, Topas, jonka sain blogin kautta. Rakastuin tähän heti ja ihasteluja on tullut yllättäen paljon myös kanssaolijoilta. Näin...

Vahvemmat kynnet kynsilakalla

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Sally Hansen

Pari viikoa sitten esittelin teille kaikki Sally Hansenin upeaan syyskokoelmaan kuuluvat kynsilakkasävyt. Upeasta sävyvalikoimasta on tehty entistä houkuttelevampi, sillä kaikkiin Complete Salon Manicure -lakkoihin on nyt lisätty kynttä vahvistavaa keratiiniyhdistettä.

...

Sally Hansenin uudet keratiinilakat + arvonta!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Sally Hansen

Olen aina pitänyt Sally Hansenia astetta ammattimaisempana kynsilakkamerkkinä. Käytin joskus paljon merkin kynsitarroja, joiden lähes kaksiviikkoista kestävyyttä hehkutin silloin blogissakin. Siksi olenkin iloinen, että minua pyydettiin mukaan Sally Hansenin kampanjaan uusia sävyjä ja lakkojen hoitavia ominaisuuksia esittelemään.

Sally Hansenin suosittu Complete Salon Manicure -kynsilakat...

Kaikkea sitä..

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Törmäsinpä tässä eräs päivä Ebayssa vähän jännään tuotteeseen. Aluksi ajattelin, että voi hyvänen aika kun voi olla turha keksintö, mutta hetken päästä tuote alkoikin houkuttaa. Seuraavaksi olinkin jo painamassa "osta"-nappulaa, mutta hillitsin vielä himoni.

Sanokaa nyt te, onko näissä glitter-lakkojen poistoon...

Kynsilakan kestävyys uudelle tasolle - Essie Gel Couture

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Yleensä en pompi innosta uusien kynsilakkojen lanseerauksista. Yritän keskittää bloggausvoimavarani lähinnä kampaus- ja meikkijuttuihin ja silloin kynsien lakkailu on jäänyt vähemmälle. Lisäksi olen aika laiska poistamaan vanhoja lakkoja ja jo parhaimmillaan seuraavana päivänä alkava lakan lohkeilu on niin ärsyttävää, että yleensä menen kynnet nudena. 

...

Pages