Nainen ovensuussa. Uhka vai mahdollisuus?

Ladataan...

Kesä on todellakin saapunut tänne Groningeniin ja kaikenlaiset kesäkissat ja kollit ovat virittäneet aistinsa teräviksi, jotta metsästyskausi voi alkaa. Itsehän käväisin tulilinjalla tässä jokunen päivä sitten ja sanotaanko nyt vaikka näin, että saalistusmoodissa olleet keski-ikäiset kaverukset olivat tyylinsä puolesta vähäsen hakoteillä.

...

Share

Ai te olette eroamassa kun puuhaatte muuttoa?

Ladataan...

Onko avioliiton matkan lyhyys tai sen poikki pistäminen nykyään niin yleistä ja itsestäänselvää että tällaiselta kysymykseltä ei voi välttyä? Vaikka vauvavuosi kulutti ja muutti meidänkin tuoretta liittoa pysyvästi, saati jos joidenkin korviin ihanan talon myynti kuulostaa epäilyttävältä niin ei emme ole hakemassa avioeroa.

...

Share

Nyt mulla on kaikki

Ladataan...

On kaiketi aika valottaa hieman mistä blogi sai nimensä ja minkä kaiken ympärille kirjoitukseni kietoutuvat. 

Näin kolmenkympin kynnyksellä tulee selkeästi jonkinlainen kriisi siihen liittyen että mitä pitäisi jo olla ja kuinka tulisi elää. Musta vaan tuntuu että kyseinen kriisi itselläni oli jo kymmenen vuotta sitten.. Silloin tuntui että kaikki muut kaverit oli jo luomassa sitä "oikeaa" elämää: meni vähintään kihloihin, eteni uralla, osa osti ensiasunnon ja jotkut jopa perusti...

Share

Sääli Markun vaimoa

Ladataan...
Raisa ja Ellu Raisa ja Ellu

Tinderin Markku vaikutti lupaavalta. Kiva profiili, pari hyvää kuvaa, sporttinen, sijainti 5 kilometrin päässä joten vihreä nappi. It's a match!!!

Seuraavana päivänä tuli viesti: lähdetkö kävelylle? Mikäs siinä, vastasin. Ensimmäinen kävelytapaaminen peruuntui koska satoi ja sen jälkeen alkoi Markulta tulemaan viestejä usein. Käykö tänään? Olen ihan lähellä, tavataanko autossa?...

Share

Naimisissa!

Ladataan...
Morsio Mennään vaan!

Eilen oli ihana päivä täynnä ystäviä, rakkaita, yllätyksiä, kyyneleitä ja hauskanpitoa. Olemme edelleen aivan sanattoman onnellisia kaikesta avusta ja panostuksesta, jota saimme kaikilta ystäviltämme ja sukulaisilta! Vieraat tekivät päivästämme aivan unohtumattoman ja tunnelma oli katossa.

Kiitos...

Share