Uuvuttaako, ahdistaako, onko riittämätön olo? Kuuntele Lily Talks -podcastini!

Ladataan...

Kaupallinen yhteistyö: Terveystalo

Monella meistä on kaikki palikat, joiden uskomme tekevän meidät onnellisiksi. Silti tunnemme tyhjyyttä ja riittämättömyyttä. Moni nuori nainen uupuu, ja mielenterveyden ongelmia hoidetaan enemmän kuin koskaan.

Mikä naisten mieltä oikein painaa ja miten voisimme...

Kaikkien naisten puolesta

Ladataan...

Oletko koskaan ajatellut, millaista elämäsi olisi, jos olisit syntynyt naisena toiseen maahan tai toiseen aikaan? Olisit hyvin mahdollisesti jonkun miehen omaisuutta, synnyttäisit ensimmäisen lapsesi hädin tuskin täysi-ikäisenä, sinulla ei olisi koulutusta, etkä ehkä edes osaisi lukea tätä tekstiä.

Samaan aikaan, kun sinä toteutat unelmiasi, teet uraa tai sisustat omaa...

Laihuusviha

Ladataan...
topaasilapsi Sydän huokaa

Voin sanoa että positiiviset kehut vartalostani koko elämäni aikana on laskettavissa kahden ellei jopa yhden käden sormilla. 

Haluaisin kertoa omista kokemuksistani laihuuteen ja siihen liittyvään laihuusvihaan mitä olen kokenut. 
Paljon on ollut bodypositive-ilmiötä somessa ja tuntuu, että se on koskettanut paljon normaali ja ylipainoisia, mutta nyt en käsittele tässä postauksessa sitä  sillä minulla on kokemusta vaan laihana ja normaalipainoisena olemisesta. 
 
...

Tiedätkö kehosi biologisen painon? Kuuntele ensimmäinen Lily Talks podcastini!

Ladataan...

Tiesitkö, että jokaisella ihmisellä on biologinen paino? Se on samanlainen asia kuin pituus tai kengännumero, eli sitä ei voi muuttaa. Tai oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että vaatekauppa määrittää aika pitkälti sen, mitä pidetään normaalikokoisena. Eikä nyt puhuta vain ylipainosta. Tai että tutkimusten mukaan vain 13 prosenttia normaalipainoisista...

#bodypositivity – voimauttavaa vai kenties sittenkin kyllästyttävää?

Ladataan...

Ihan alkuun sanottakoon, että kauneus ei mielestäni katso kokoa, ei muotoa, ei väriä, ei ikää. Eikä auta, vaikka keho olisi kuinka kaunis tai komea, jos sielu on ruma. Kauneus ei katso tarkkaan määriteltyjä muotteja, ja vartaloaan kannattaa parhaansa mukaan rakastaa, oli se minkä mallinen tahansa. Tiedän myös, että se voi olla...

Naisen orgasmi

Ladataan...
kaisaminni The Good Morning

(Huom. Puhun tekstissä välillä naisista ja välillä vaginallisista henkilöistä tarkoittaen samaa asiaa (vaikkeivät ne ole) ja toivon, ettei kukaan pahoita siitä mieltään <3)

Kysyin kuluneella viikolla Instagramissa vaginallisilta seuraajiltani, onko kolme orgasmia seksin aikana minimimäärä vai kelpaako vähempikin. Idean kysymykseen sain feediini ilmestyneestä Kim Anamin postauksesta, jossa hän julisti...

Pages