Antoni ja avokadot

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Omg omg omg, ootteko jo kattoneet Queer eye:n kakkoskauden? Tässä viime päivien puheenaiheeni (tosin lissabonystävistäni juuri kukaan ei ole kovin innoissaan sarjasta, olenkin saanut itkeä tihrustaa ihan yksin omassa huoneessani tälle siis). 

Paria jaksoa lukuunottamatta...

Just nyt: The Letdown

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Vaikka itselläni ei lapsia olekaan, on niitä läheisillä ihmisillä sen verran että pystyn jopa vähän samaistumaan tämän sarjan tunnelmiin. 

The Letdown kertoo vanhemmuudesta, erityisesti äitiydestä hyvin rehellisesti. Sarja on samaan aikaan hauska, nokkela ja sitten myös...

Top 30: Parhaat suoratoistosarjat juuri nyt - minun mielestäni

Ladataan...

Minulla on käytössä monta suoratoistopalvelua, joista osa tuottaa pelkkää suoratoistopalvelua ja osa tukee suoratoistopalvelullaan perinteistä lineaarista televisiokanavaa. Osa palveluista on käytössäni bloggaajan tai toimittajan ilmaiskoodilla ja osa on ilmaista kaikille muillekin. (muistattehan, että kaikkiin Suomessa toimiviin maksullisiin suoratoistopalveluihin saa aina ensimmäisen kuukauden tai vastaavan ajan ilmaiseksi?)

Usein miettiessäni sopivaa...

Kaksi Netflix-komediaa viikonloppuun

Ladataan...
sharks by a mile

Moni ei täällä varmasti tiedä, että olen tosi kova brittikomediaintoilija. Olen matkustanut britteihin useampaan otteeseen katsomaan stand up -kiertueita, ja aina Lontoon reissulla käyn tietyissä komediapubeissa tsekkailemassa new material -illan. Netflixissä ei ole hurjasti brittikomediaa (toki lisääntymään päin!), mutta nyt, kun mun ikiaikojen lemppari The IT Crowd on sinne lisätty, ajattelin vinkata teillekin kaksi ehdotonta suosikkiani.

...

Pages