Rouva suosittelee: Buvette Gastrothèque

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Mistä tunnistaa parhaat ravintolat? Siitä että niihin haluaa palata aina uudelleen. Näin kävi Rouvalle, kun hän pääsi ensimmäisen kerran Buvette Gastrothèqueen New Yorkin West Villagessa (42 Grove Street). Tälläkin matkalla hän ehti käydä ravintolassa kolmesti.

Kyselin Rouvalta, miksi juuri tämä ravintola on hänestä niin ihana.

"Ravintola on...

Share

Lady Liberty

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Perjantai oli tärkeä ja odotettu päivä. Kävimme silloin tytön kanssa tervehtimässä Vapaudenpatsasta, jonka hän toivoi kovasti pääsevänsä näkemään. Olimme kyllä tiirailleet sitä jo Park Slopesta ja F-junasta käsin, mutta eihän se aivan sama asia ole kuin päästä itse aivan patsaan viereen.

Muistan, kun näin Vapaudenpatsaan itse ensimmäisen kerran. Olin kuoromatkalla vuonna 1990, 12...

Share

7 + 1 syytä syödä Franny'sissä

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Hyvää pizzaa saa monesta paikasta, mutta Franny's (348 Flatbush Avenue, Brooklyn) oli poikkeuksellisen hyvä pizzeria. Tässä 7 + 1 syytä, miksi.

1. Pizzat. Sopivan sitkeä mutta rapsakka pohja ja hillitysti harkittuja täytteitä.

2. Sakset. Vihdoin joku muukin on ymmärtänyt, että pizzaa kannattaa...

Share

The Twinkle World -sisäleikkipuisto

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Olemme matkallamme muutamana päivänä joutuneet pohtimaan, mitä tehdä lasten kanssa, jos ulkona sataa tai on liian kylmä. Eräänä kylmänä, sateisena ja hyvin loskaisena päivänä käännyin Timeout.comin puoleen ja bongasin listan sisäleikkipuistoista, jonka kärjessä oli Williamsburgissa sijaitseva The Twinkle World (144 Frost Street, Brooklyn).

...

Share

The Metropolitan Opera ja Sevillan Parturi

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Eräänä iltana mietin ääneen, että enpä ole koskaan käynyt The Metropolitan Operassa, ja jo muutamaa hetkeä myöhemmin olin päättänyt ostaa itselleni oopperalipun.

Olen todella ravannut Broadwaylla New Yorkin -matkoillamme useita kertoja, mutta oopperaa en ole uskaltautunut kuuntelemaan. Olen kuitenkin päättänyt...

Share

G-junalla Esmeen ja MoMA PS1:een

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

F-juna ei kulje tällä hetkellä viikonloppuisin Park Slopeen, vaan Manhattanille mennäkseen pitää ajaa G-junalla Hoyt-Schermerhornin asemalle ja vaihtaa siellä F:ään. Siinäpä oli hyvä tekosyy keksiä viime viikonlopulle tekemistä muualla kuin Manhattanilla, ja hurautimmekin G-junalla ensin brunssille Greenpointiin ja jatkoimme siitä Queensin puolelle museoon.

Rouvan brunssilöytö...

Share

Broadwaylla: In Transit

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Harkitsin pitkään, minkä Broadway-show'n haluaisin nähdä seuraavaksi. Lopulta päädyin In Transit -musikaaliin, johon hain lipun jälleen Downtown Brooklynin TKTS-lippuluukulta puoleen hintaan.

Brooklynin TKTS on muuten Times Squarea huomattavasti kätevämpi: jonoa on vähemmän ja liput saa ostettua myös aiemmin. Times Squaren TKTS:llä myydään aamupäivisin lippuja saman...

Share

Brooklyn Flea & Smorgasburg

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Onko tässä maailman hulppein kirpputorilokaatio?

Ainakin lähellä sitä tämä Brooklyn Flean talvisijainti (One Hanson Place, Brooklyn) on. Rakennus on vanha Williamsburgh Savings Bankin talo, jonka ylemmistä kerroksista on tehty asuntoja ja vanha pankkisali toimii tapahtuma- ja kuvauspaikkana.

Brooklyn Flealla on useita toimipaikkoja: kesällä...

Share

Ruokaostoksista ja amerikkalaisista äidinmaidonkorvikkeista

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Parhaita puolia siinä, ettei asu hotellissa, on se, että jokaista ateriaa ei tarvitse syödä ravintolassa. Ei pelkästään siksi, että se kävisi kalliiksi vaan myös siksi, että se olisi suoraan sanoen aika raskasta kahden lapsen kanssa.

Olemmekin syöneet ravintolassa yleensä kerran päivässä, ja vähintään aamu- ja iltapalat on laitettu kotosalla. Joinain iltoina on tehty myös...

Share

Juhlaillallinen Buttermilk Channelissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Buttermilk Channel Brooklynin Carroll Gardensissa (524 Court St, Brooklyn) on suuri ravintolarakkautemme. Löysimme paikan suositusten perusteella vuonna 2009 ja olemme sen jälkeen käyneet siellä jokaisella New Yorkin -matkallamme. Tämäkään kerta ei ollut poikkeus.

Buttermilk Channelissa on kaikki kohdallaan: ruoat, juomat, tunnelma, palvelu... Kävi vielä...

Share

Pages