Soijamarinoitu nyhtöpossu, avokadosalsa ja itse tehdyt vehnätortillat

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Kikkoman

Soijakastike tuo monille varmasti mieleen aasialaisen keittiön, mutta suolaisen umaminen kastike sopii hyvin mausteeksi myös muihin ruokiin. Käytin tällä kertaa soijakastiketta nyhtöpossun marinadiin ja kääräisin possun itse...

Share

115th Day of Autumn - Pulled pork - aamiainen

Ladataan...

Pulled pork -aamiainen

Pulled pork on kuulunut herkkuhetkiini viime keväästä asti, kun viimein uskaltauduin keittämään herkullisen liemen kauniissa, punaisessa Sarpaneva-padassani ja hauduttamaan possun niskaa yön yli. 
Annoksesta tulee melko iso ja täyttävä, joten tässä herkullinen vinkki viilenneelle possulle seuraavaksi aamuksi. 
...

Share

81st Day of Autumn

Ladataan...

Pulled pork - tortillat

Ensi kerralla kutsun isomman porukan nautiskelemaan pulled porkin ilosanomasta, 1,5 kilosta pelkkää lihaa, mutta tällä kerralla oli ihana tehdä pienemmille porukoille, monena iltana hieman eri...

Share

Nyhtöpossu

Ladataan...
Hetti Hettinen

Viime kerralla tyydyin kaupan valmisversioon, mutta nyt oli aika korkata tämä ruoka ja iskeä kimpale possua uuniin.

Liioittelin ehkä vähän tuossa lihapalan koossa, pienempikin olisi riittänyt. Mutta oli pakko ostaa reilusti, ettei vaan lopu kesken ;) 

...

Share

Testissä: Pulled pork (Tulip)

Ladataan...
Hetti Hettinen

Yhtenä päivänä alkoi tehdä ihan älyttömästi mieli nyhtöpossua ja koska en sitä olisi mitenkään siihen hätään kerennyt valmistamaan (ei ole kaikista nopein ruoka ;) ), niin päätin kokeilla kaupan lähes valmista versiota. Satuin käymään kaupassa S-marketissa ja sieltä löytyi Tulipin versio tästä lihaherkusta. Hinta oli 6,99 ja pakkauksessa oli lihaa+nestettä puolisen kiloa.

...

Share

Nyhtöpossu

Ladataan...
Huitu Kanan elämää

Viikonloppuna tehtiin pitkään valmistuvaa, mutta loppujen lopuksi nopeasti tehtyä nyhtöpossua. Kana oli heti mukana ruoanlaitossa.

Silmän välttäessä Kana nappasi suuhunsa palan valkosipulia. Ehkä raaka valkosipuli oli sen mielestä herkkua.

...
Share

Herkullinen Bo Ssäm tuli jäädäkseen

Ladataan...

Vihdoin se tuli kokeiltua! Nimittäin Bo Ssäm. On ollut pitkään haaveena, ja nyt oli kerrankin kiireetön viikonloppu, jonka se todella tarvitsee. Kituuhan tuo liha uunissa sentään yli 6 tuntia!

Bo Ssäm on huimaan suosioon noussut korealainen ruoka, jossa salaatinlehteen kääritään pitkään kypsynyttä, rikkirevittyä possua,...

Share