Kaleva Brewing Company ja Public House Huurre

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Tässä tovi sitten me muijat suunnattiin Kalevaan tutustumaan Kaleva Brewing Companyn tiloihin ja samalla reissulla katsastamaan jo meille entuudestaan tutun Public House Huurteen uuden listan herkkuja. Kaleva Brewing Comapany –panimon tilathan sijaitsevat aivan Huurteen kyljessä samassa rakennuksessa. Luonnollisesti kyseisen...

Share

Testasimme: Olut, sitruuna ja kaakao – näin ne toimivat hiustenhoidossa

Ladataan...
Toimitus Toimitus


Kiinnostaisiko hiustenhoito ruokakaapin tuotteilla? Brunetti, kiharapää tai silkkihapsia havitteleva – testasimme nämä puolestasi. 

 

1.      Teinivuosien sitruunavaalennus -flashback

Miksi? Sitruunalla vaalentaminen ja tukan raidoittaminen on jo vanha tuttu. Testasimme teininä - ei toimi ainakaan...

Share

Olutkulttuuri ja pari muuta hyvää

Ladataan...
A.H. Helsinki-Antwerpen

Ensimmäiset kaksi kuukautta takana! Vaikka paikallinen byrokratia koettelee ihmistä, ihmiset ovat mukavia ja meno muutenkin rento. Tässä muutama hyvälle mielelle saanut huomio:
 

Hollantilaisille naureskelu ja piikittely. Tässä on jotain kotoista ja samaa kuin Suomi-Ruotsi-läpässä. Kun mainitset hammashoitajalle tai nettiasentajalle, että muutettiin Belgiaan muun muassa siksi, että täällä on kuulemma kivempaa asua kuin Hollannissa, he toteavat: in that you...

Share

99th Day of Autumn

Ladataan...

Suussasulavat Quesadillat

Seuraavassa suosikkireseptini alle puolessa tunnissa valmistuviin herkku-quesadilloihin. 
Parhaimmillaan nämä herkkuletut ovat lauantai-iltana isolla kaveriporukalla nautittuna. Lisäksi voi kattaa esimerkiksi raikkaan avocado-salaatin, perinteisiä...

Share

Gula Villan - Vasikkasaari

Ladataan...
cake Lunchi

Lauantai 13.6.2015 - tähän asti kesän ainoa lämmin päivä. 

Lämmin päivä aiheutti sen lieveilmiön, että vene piti ehdottomasti kaivaa naftaliinista ja lähteä Espoon/Helsingin vesille. Lounasvatsa alkoi toki kurnia jossain vaiheessa ja päädyimme Gula Villaniin syömään lihapullia ja etanoita ja juomaan olutta. NAM!

Gula Villaniin pääsee myös saaren toiselle puolelle yhteisveneellä, eli uimalla tai omalla veneellä perille ei tarvitse suoriutua. 

Ruoka oli oikein maittavaa,...

Share

84th Day of Autumn

Ladataan...

Keväinen ankanrinta bataatti-pinaattisalaatilla

Alkaneen kevään ja takatalvien selättämisen kunniaksi värikäs ankka-annos, joka sopisi mainiosti vaikka lähestyvän äitienpäivän pääruoaksi.
Ainakin minun äidilleni maistuisi varmasti pinnalta rapea, sisältä medium ankanrinta...

Share

79th Day of Autumn

Ladataan...

Suussa sulava yön yli -possu

Pitkän aristelun jälkeen uskaltauduin vihdoin viime viikonloppuna pulled pork-projektin pariin.
Täysin uuden kokeileminen palkitsi ja yllätti niin itseni, possua yleensä välttelevän ja pihviä viikonloppuruokana suosivan, kuin myös maistelijat. 
Pienellä rahalla sai aikaan valtavan määrän ruokaa ja...

Share

Olutsuositus

Ladataan...
OlliSV Saattaen vaihdettava

Olen joskus aiemminkin rämblännyt hieman kunnianhimoisempien oluiden puolesta kuin mitä ruokakauppa tarjoaa. Siksipä ilahduinkin kovin, kun tänään Alkossa käydessäni huomasin siellä olevan helmikuun ajan käsityöläisoluisiin keskittyvä kampanja. Tykkään itse voimakkasti humaloiduista oluista, mikä on ilmeisesti jonkinlainen trendi tällä hetkellä ylipäänsä. Niinpä valitsin Alkon...

Share

Pages