Hyvästejä

Ladataan...
-H Mietteitä arjessa

Hyvästit. Jäähyväiset. Nähdään pian.

Mikään yllämainituista, ei ole ikinä helppoa. Varsinkaan jos kyse on pidemmästä ajasta ja taas nähtäisiin. Saatika, jos ei enää nähdä.

Olen tänä vuonna joutunut sanomaan lopulliset hyvästit uskollisesti palvelleelle vanhuskoiralle. Koira oli vanhempieni, mutta kasvoin yhdessä yläasteelta asti hänen kanssaan. Suloinen, pehmeä luonteinen ja ystävällisimmin katsova koira. Haukkuessaan, oli haukulle...

Apua elämään

Ladataan...
-H Mietteitä arjessa

Auttaminen. Avunpyyntö. Siihen liittyvä Vapaaehtoisuus.

Suomalaiset eivät ole kovin hyviä tarjoamaan tai pyytämään apua. Siinä vaiheessa, kun joku erehtyy tekemään jomman kumman ja vieläpä vapaaehtoisesti, katsotaan häntä äittämättä hieman kieroon. Muualla maailmalla tämä toimii aivan eri tavalla.

Kävin tässä hetki sitten kaupassa ja kävelin kauppakassin kanssa kotiin. En asu kaukana isommalta kaupalta, joten matkaa on ehkä...

Menkkaärsytys

Ladataan...
-H Mietteitä arjessa

Krampit. Tamponit. Veri. Menkat.

Niin ihanaa olla nainen! Tai sitten ei.. Jos et tahdo ällöjä yksityiskohtia, suosittelen lukemisen lopettamisen tähän kohtaan.

Taas ne alkoivat. Odotin kuin kuuta nousevaa, että ne alkavat ja ovat sitten ohi. Nyt krampeista kärsiessäni, vihaan oloani ja kroppaani. Tunnen itseni ällöttäväksi. Turvonneeksi palloksi.

Välillä tuntuu, että elämä pyörii menkkojen ympärillä. No ei ehkä...

Sunnuntaiaamuna

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Sunnuntaiaamun aamupala syntyi jääkaapin jämäkamoista. Blenderiin heitettiin appelsiinia, avokadoa, pakastemansikoita ja viimeisiä vetelevät mintunlehdet. Kauramaitoa oli juuri ja juuri kahteen kahvikupilliseen, onneksi.

Suunnitellaan aamiaispöydässä makkarin tauluseinää ja otettiin pitkästä aikaa Hesarin 10 kysymystä kisa. Hävisin kiperästi (taas)....

Ihana, ihanampi, elokuu

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Kotiin astuessani ensimmäinen näky on kasa erilaisia nyssäköitä. Viikon aikana eteiseen on kerääntynyt useampi kangaskassi, joiden sisällöistä voi helposti päätellä viikon vapaa-ajan ohjelman: piknik-eväiden rippeet, tennisvarusteet, iltauinti kamppeet (edit huom, pyyhe kannattaa tosin ripustaa heti kuivumaan...) kaiutin, pelikortit ja futispallo.

...

Pages