26

Ladataan...

Ikä on hassu juttu.

Kalenterin mukaan täytän tänään 26 vuotta. Olen tullut siihen tulokseen, että sen täytyy olla keskiarvo eri i'istä (miten niin suomi on vaikea kieli), jotka vaikuttavat minussa samaan aikaan.

Fysiologisesti olen nimittäin jo kankea keski-ikäinen, joka liikkuu liian vähän ja jää mieluummin...

Share

Minä olen miettinyt sinua paljon, paljon enemmän kuin ketään muuta

Ladataan...
josha P.S. Never stop smiling

Uusi parisuhde. Äkkiseltään en keksi montaa asiaa, joka olisi yhtäaikaa niin ihana ja pelottava. Vaikka monella tapaa tämä tuntuu luonnollisemmalta kuin mikään muu suhde aiemmin, pyörii päässä silti kymmeniä kysymyksiä. Kun siitä rasittavasta "tykkääköhän toi musta oikeasti" -tapailuvaiheesta on päästy yli, ja molemmat ovat samaa mieltä siitä että nyt seurustellaan, mitäs sitten?

Oon katsonut vierestä monien ystävien muuttavan yhteen, menevän naimisiin ja perustavan perheen, mutta...

Share

Elämäni aakkoset (random edition)

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Aamupalat. Voisin syödä pelkkiä aamupaloja pitkin päivää (ja aika usein syönkin...).

Blogi. Se alkoi 8 vuotta sitten puoliläpällä, täysin harmittomana harrastuksena, ja nyt siitä on kehittynyt minulle työ. Tämä keissi on opettanut, että hommiin ryhtyminen kannattaa aina. Koskaan ei tiedä, ellei aloita.

Cv...

Share

Tunnetko?

Ladataan...

Tunnetko kun sydän sykkii

Tunnetko sen kiihkeyden

Tunnetko sä kosketuksen

Tunnetko niin kuin tunnen

 

Mitä toivon, mitä pelkään, mitä aina janoan

Tunnetko sä salaisuuden

Tunnetko rakkauden

 

Kotiuduin hetki sitten Kirka-musikaalista Peacock-...

Share

Koko ajan ennätystasolla

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Kehittyminen ja tavotteiden saavuttaminen tuntuu hyvältä. Oli se sitten leuanvetoennätys, ihannepaino tai putkeen mennyt projekti -onnistuminen tuntuu aina hyvältä. Päästyäsi uudelle levelille, nälkä alkaa kasvaa: haluat kehittyä entisestään. Mutta entä jos niin ei käykään? Entä jos ei ole aikaa, halua tai koko homma vaan jotenkin vähän jää? Mitä sitten kun vanhoihin "...

Share

Vertaistukea kaivataan, ikäkriisi on vakava asia

Ladataan...
Pikkuvaimo Pikkuvaimo

Tiedossa vakavahenkisempi teksti.

Koska ne samperin syntymäpäivät. 34 vuotta.

Oon sivunnut tätä aihetta aiemminkin, mutta kun ei lakkaa ahdistamasta vanheneminen. Välillä, kun pahin tunne iskee, sydän hakkaa miljoonaa ja kädet tärisee. Ahdistaa. En missään nimessä haluaisi olla nuorempi enkä vanhempi, ikä on kuitenkin vain numeroita. En oikein saa itsekään kiinni, mistä kenkä puristaa, mutta yritetään. Kirjoittaminen useasti auttaa.

En pelkää sinällään omaa...

Share

MMM #6

Ladataan...
Pikkuvaimo Pikkuvaimo

Syntymäpäiväedition!

Täytän tällä viikolla vuosia, ei vielä pyöreitä, silti vielä hetken lähempänä kolmeakymmentä kuin neljääkymmentä. 34 vuotta pärähtää mittariin ja mä en oikein tiedä miten olla. Tieto lisää tuskaa, niin sanotaan ja ainakin mun kohdalla se pitää paikkansa. Mitä vanhempi, sen enemmän "tietää" (lainausmerkit siksi että tietokin on hyvin suhteellinen käsite) ja sitä enemmän kärsii. Ainakin minä. 

Mutta toisaalta, ikä tuo myös viisautta ja rauhaa. Luulisin.

...
Share

MY DAY - Päivä mun matkassa

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Samsung

 

Mihin ikinä menemmekin, meillä kaikilla on kamera taskussa. Älypuhelimien ansiosta valokuvauksesta on tullut arkipäivää ja jopa tapamme hahmottaa maailmaa. 

Puhelinten kamerat ovat kehittyneet ihan huimasti vuosien saatossa, mutta puhelimen kamera on edelleen, no, puhelimen...

Share

Miksi kutsun itseäni feministiksi

Ladataan...
Laura I. Aivan hyvä blogi

 

Luin viime viikolla naistenpäivän kunniaksi Chimamanda Ngozi Adichien kirjan Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä. Samaa kirjaa jaetaan tänä vuonna kaikille suomalaisille ysiluokkalaisille,...

Share

Elämäni aakkoset

Ladataan...

Viime yönä heräsin uneen, jossa lallattelin aakkosia. Siispä päätin koota omat aakkoseni asioista, jotka ovat minulle tärkeitä, joista olen erityisen kiinnostunut tai jotka vain askarruttavat mieltäni.

 

A - avaruus

Iso ja kiehtova, mutta samalla pelottava. Katson usein taivaalle ja mietin maailmankaikkeutta. Olen katsellut tähtiä pienestä pitäen ja ne kiehtovat minua valtavasti.

B - banaani

Ihan...

Share

Pages