Ant Farm: Makeanhimokas maisteluilta

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Pitkästä aikaa hieman laajempaa kaupallisten oluiden maistelusessiota tarjolla Ant Farmin klubitalolla. Suuntaviivat oli vedetty BrewDogin uusimpien Abstrakt-sarjalaisten välille, mutta totutusti punainen lanka katosi jo heti kättelyssä. Itsekin jouduin katoamaan ennen aikojani muihin velvoitteisiin, mutta kyllä sitä parissa tunnissakin ehti maistamaan yhtä sun toista.

...

Share

Arkistojen aarteita: Omnipollo / Dugges Anagram Blueberry Cheesecake Stout

Ladataan...

HUOM! Tämä teksti on viime talvelta, mutta jäänyt syystä tai toisesta julkaisematta. Puhelimen tallennin oli auki, seuraavassa tulos.

Omnipollo / Dugges Anagram Blueberry Cheesecake Stout | Imperial Stout | 12%

Haisee konvehdille.

Nestemäinen juustokakku...

Share

Another Week in Brygga

Ladataan...

Näistä viikottaisista Brygga-katsauksista on näköjään kehkeytynyt jo pieni perinne. Noh, mikäs tässä raportoidessa kun pitkästä aikaa uutuuksia, vieläpä ihan mielenkiintoisia sellaisia, puskee tappavan tasaisella tahdilla hanoihin. Viime viikon tummien vesien tulkit saivat tehdä nyt tilaa kevään kalpeille ensisäteille.

...
Share

Last Week in Brygga

Ladataan...

Vaikka takatalvi on taas kietonut harmaana hohtavat siipensä radiomastojen ympärille, niin Lahen olutihmisille kevät on koittanut aikaisin. Hormonit ovat nimittäin saaneet Bryggankin sekaisin, sillä viime viikolla valikoima kasvoi muutamalla kovan luokan Imperial Stoutilla – IS ei nyt välttämättä ole se kaikista keväisin tyylilaji, mutta ketä kiinnostaa. Alla lyhyitä lauselmia muutamista uutuuksista.

Omnipollo Selassie | 11% | Imperial Stout...

Share

Oulu – Juhlat

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Kun matkan pölyt oli karistettu kurkusta imperiaalisen balttiportterin sekä rapsakan pilssin keinoin, oli aika kaunistautua, laittaa tanssikengät jalkaan, ottaa seuralainen kainaloon ja suunnata Pohjolan yöhön. Tai iltahan se vasta tuossa vaiheessa oli, kun käppäilimme tuttuja ja tuntemattomia kinttupolkuja kohti Torikatua.

Rooster. Pub Rooster tai Roosterin Kellari, en tiedä kumpi on virallinen muoto, mutta silti paikan nimi...

Share

Voihan Surku, osa 1

Ladataan...

Kuten viime perjantaina kirjoitin, niin Lahtikko-zinen ydinryhmä otti bussin alleen ja suuntasi virkistyspäivänään Suomen Turkuun. En tiedä oliko reissu niin kovin piristävä, mutta hemmetin mukava se kuitenkin oli. Paikkoja koluttiin ja oluita juotiin, alla otteita retkipäiväkirjasta.

Radbrew...

Share

Omnipollo Hypnopompa Marshmallow Stout

Ladataan...

Pari vuotta takaperin törmäsin jossain nettikaupassa ruotsalaisen Omnipollon vaahtokarkeilla ja ”sikarin kokoisilla vaniljatangoilla” ryyditettyyn Imperial Stoutiin, joka oli tarkoituksella jätetty vielä hiilihapottomaksi. Rakastuin samoin tein ideaan ja lastasin virtuaaliseen ostoskoriin niin tuon perusversion, kuin myös tynnyrissä kasvaneen veljensä. Kun pullot sitten saapuivat, niin kiima oli käsin kosketeltavissa, enkä malttanut muutamaa päivää kauemmin...

Share

Terveiset Lahdesta - perjantai

Ladataan...

Huh, olihan viikonloppu, niin hyvässä kuin pahassakin. Perjantaina tuli lenkin jäljiltä kiskaistua BrewDogin KingPin nopeasti jääkaappikylmänä kitusiin. Todella epämiellyttävän tuoksuinen markettilager, koiranpaskaa ja kondomia. Maussa onneksi selvää petrausta, makeaa viljaisuutta, paahtoleipää,...

Share

Lahen SOPP 2016: Päiväni pioneerina

Ladataan...

Viidestoista kerta toden sanoo, eli Lahti ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta tarpeeksi. Kuulemma ennätykselliset kolmetoista panimoa tämän vuoden Suuret olut, pienet panimot –bakkanaalin osallistujalistassa, mutta kun katsoo muiden kaupunkien vastaavia määriä, niin hieman perisuomalainen kateus valtaa mielen. No mutta, ”Lathi till I die” (sic) ja pyyhitään pettymykset oluella, sehän tässä kaupungissa osataan.

Alun perin ajattelin skipata...

Share

Pages