Oriflamea iholle

Ladataan...

Eilen tuli taas pistäydyttyä Oriflame -illassa, ja vaikka tällä kertaa en pahemmin ajatellut mitään tilailla, niin tottakai sieltä kuitenkin tuli tilattua vaikka mitä ihanaa! Niistä tuotteista kuitenkin lisää kun tilaus saapuu. Tässä postauksessa esittelen ilmaistuotteet, joita tälläkin kertaa matkaan tarttui kolme kappaletta. Oma summani olisi oikeastaan oikeuttanut ainoastaan kahteen tuotteeseen, mutta äiti antoi minun napata yhden hänelle kuuluvista tuotteista itselleni...

Share

Päivän meikki - Roosa nauhaa luomelle

Ladataan...

Tänään meikkileikkini inspiroituivat Roosa nauhasta, joten sen innoittamana päädyin kokeilemaan tyttömäistä vaaleanpunaista lookkia. Toivottavasti ette ole vielä kyllästyneet Roosa nauha -hölötykseeni, lupaan että postailen tässä kuussa muistakin aiheista. Tämä meikki oli kuitenkin kiva toteuttaa, sillä pinkit ja vaaleanpunaiset ovat muutenkin minulla aktiivisessa käytössä.

 

...

Share

Oriflame -illan kotiinviemiset

Ladataan...

Olin eilen Oriflame -illassa, joissa olen käynyt jo useampaan otteeseen. Illan aikana pääsee tutustumaan moniin tuotteisiin, ja tietenkin tilaamaan niitä itselleen. Näissä illoissa on sellainen järjestely, että tilattuasi tietyllä summalla kosmetiikkaa, saat valita itsellesi kotiinviemisiksi lahjatuotteita. Oman tilaukseni summa ylitti seitsemänkymmentä euroa (onneksi näitä iltoja ei ole useammin!), joten sain valita matkaani kolme ilmaista tuotetta.

 

...

Share

Ihanin saunareissu ikinä

Ladataan...

Ostin miehelleni 40-vuotislahjaksi yöpymisen Bengtskärin MajakalleLahja sisälsi majoituksen, lounaat x 2, illallisen, parit kahvit ja saunavuoron. Koska synttäreitä juhlittiin jo viime vuonna marraskuussa, lahjakortti pääsi käyttöön vasta tänä kesänä.

Tiesin kyllä, että edessä on elämys. Yhteinen 24h get away lasten luota ihan kaksistaan, ensimmäistä kertaa sitten toisen lapsen syntymän jälkeen. En silti osannut...

Share

The power of makeup - päivän meikki

Ladataan...

Minä en liiemmin muokkaa julkaisemiani kuvia itsestäni. Joskus saataan hieman säätää värejä tai kontrastia, ja Instagramissa silloin tällöin käytän jotain filttereitä, mutta muuten en kuviini kajoa. Näpyt, ihovirheet ja muut epäedustavat asiat saavat näkyä ihan vapaasti. Silti en ole kuvissani usein luonnollisimmillani, sillä meikki kuuluu lähes jokapäiväiseen elämääni, ja se saa minut näyttämään "hieman" erilaiselta kuin todellisuudessa olen. Olen jo ig:n puolella aikaisemmin toteuttanut...

Share

40 kysymystä kauneudesta

Ladataan...

Surffailinpa tuossa internetin ihmeellisessä maailmassa, ja vastaani tuli useita eri blogipostauksia, joissa vastailtiin kauneuteen liittyviin kysymyksiin. Päätin siis itsekin kasata kokoon yhteenvedon erilaisista kysymyksistä, joihin vastaamalla voin jakaa omia kauneuteen liittyviä ajatuksia ja kokemuksia. 

...

Share

Kiko Milano - syntymäpäivälahja itselleni + päivän meikki

Ladataan...

Osa postauksiani lukenut saattaakin tietää, että täytin torstaina kaksikymmentä. Jo hieman etukäteen tilasin itselleni syntymäpäivälahjaksi paketillisen Kiko Milanon meikkejä, jotka kävin eilen postista noutamassa. Valitettavasti yksi tuotteista oli vahingoittunut, joten sitä en tässä postauksessa esittele ollenkaan. Muut ihanuudet kylläkin, joita lähes kaikkia hyödynsin myös tämän päivän meikissäni.

...

Share

Huulivärikynä, aivan mahtava tuote!

Ladataan...

Olen punannut kesähuuleni tällä super helpolla Oriflame The ONE Express -huulivärikynällä koko kesän. Käytössäni on ollut pari eri sävyä ja parasta tässä kynässä on, että sillä saa kätevästi huulet myös rajattua samalla. 

Valikoimissa on 5 sävyä, kaikissa kivasti pigmenttiä. Kynä kulkee...

Share

Aurinkosuojaksi iholle, vaikka paistaisi pilviverhon takaa

Ladataan...

Tänä kesänä olen ollut ahkera aurinkorasvaaja, vaikka aurinko onkin mielestäni paistanut lähinnä Kreikassa jossa olimme kesäkuussa. Koska sain elämäni esimmäisen maksaläiskän heti kevätauringon astuttua esiin, päätin muistaa että paistaa se aurinko pilviverhon takaakin. 

Tässä kaksi suosikkiani, joita olen käyttänyt ahkerasti ja jotka kulkevat mukana meikkipussissa ja käsilaukussa. 

...

Share

Pages