Aurinkosuojaksi iholle, vaikka paistaisi pilviverhon takaa

Ladataan...

Tänä kesänä olen ollut ahkera aurinkorasvaaja, vaikka aurinko onkin mielestäni paistanut lähinnä Kreikassa jossa olimme kesäkuussa. Koska sain elämäni esimmäisen maksaläiskän heti kevätauringon astuttua esiin, päätin muistaa että paistaa se aurinko pilviverhon takaakin. 

Tässä kaksi suosikkiani, joita olen käyttänyt ahkerasti ja jotka kulkevat mukana meikkipussissa ja käsilaukussa. 

...

Share

Kukat tuoksumaan

Ladataan...
goodskinday Kosmetiikkakoukku

 

 

 

 

 

Kesällä on aika laittaa mausteiset tuoksut odottamaan syksyä ja hämärtyviä iltoja ja ottaa niiden sijaan käyttöön kevyet kukkaiset ja hedelmäiset tuoksut. Oriflamen tuoksuvalikoima on laaja ja poimin tähän nyt muutamia, jakson 9 (9.-29.6.17) tarjouksessa olevia kesäisiä tuoksuja.

Northern Beauty: ...

Share

Luonnollista kauneudenhoitoa

Ladataan...
goodskinday Kosmetiikkakoukku

Ihonhoidon suhteen olen innokas kokeilemaan kaikkea uutta ja kaapit ovat pullollaan kaikenlaisia puteleita ja purnukoita mutta tähän palaan aina uudelleen. Kyseessä ovat Oriflamen Ecobeauty -tuotteet. Ecobeauty lanseerattiin uudelleen noin vuosi sitten ja uudistus toi mukanaan kattavat tuotteet kasvojen ihonhoitoon. Sarjaan kuuluvat puhdistusmaito ja -kasvovesi, seerumi, silmänympärysvoide,...

Share

Ripsari vaihtopäällä

Ladataan...

Oriflame on yksi Meikkipäiden luottomerkki, mitä tulee ripsiväreihin. Tasaisin väliajoin olemme löytäneet uuden suosikin sarjasta.

Tällä kertaa testasin uutuutta, jonka juju ei ensivilkaisulla edes auennut. Sain taannoin paketin, josta löytyi vedenkestävä ripsiväri, ja mitä ihmettä, kolme...

Share

Eka blogipostaus ja 9 suosikkituotetta

Ladataan...

 

Heips ja hauska tavata!

 

Mun nimeni on Kirsikka, ja päätin ruveta pitämään blogia. Jonkun verran pallottelin päätöstä, mutta tässä sitä nyt ollaan! Tuun julkasemaan tässä blogissa juttuja, jotka liittyy meikkeihin, kauneudenhoitoon, hiuksiin, ja etenkin mun elämään. Ihan päivittäisiä kuulumisia en rupea tänne skriivailemaan, jottei keneltäkään mielenkiinto menis :)

 

Tässä ekassa postauksessa päätin esitellä teille muutamia mun suosikkituotteita, joihin...

Share

Huulirasvat testiin

Ladataan...
Gecko Is that your face?

Näin huulirasva addiktina ajattelin tehdä postauksen ja vertailun kaikista tän talven testatuista tuotteista. Niitä on kertynyt paljon ja aina ostan erilaisen joten skaala on laaja. Minulla kuivuu talvella aina huulet äärimmäisen kuivaksi joten olen tällä saralla aivan hc kuluttaja.

 

Käyn rasvat järjestyksessä ja ne näkyvät kuvassa vasemmalta oikealle.

...

Share

Meikkivoide kuin unelma

Ladataan...

Olen meikkivoiteen valinnassa todella ronkeli ja ihastun melko harvoin uusiin tuotteisiin. Tykkään samoista meikkivoiteista vuosikausia ja itken vanhojen tuotteiden perään, jotka joskus olivat täydellisiä ja sitten kun koostumus muuttui niin tuote ei enää toiminutkaan... ;-)  Kuulostaako tutulle?

Sain jokunen viikko sitten testiin Oriflame Giordani Gold Liquid Silk -meikkivoiteen, enkä...

Share

Oranssia sen olla pitää

Ladataan...

Kuten olen kertonut ehkä sata kertaa, RAKASTAN voidemaisia tuotteita. Voidemaiset luomivärit saavat sydämeni sykkimään aina, etenkin jos ne toimivat luomella ihan yksinään tai puuterimaisen luomivärin kanssa käytettynä. Pohjustajana voidemainen tuote on loistava, etenkin raskaille tai helposti rasvoittuville luomille aivan omiaan.

Olen myös tainnut mainita nyt kevään koittaessa, että kaipaan värejä ja raikkautta meikkiini. Olen käyttänyt näitä ...

Share

Siis niin hyvä ripsari!

Ladataan...

Meikkipakissani on ripsari, jota ilman en oikein enää pärjää. Olen ihastunut tähän Oriflame The One Eyes Wide Open -mascaraan todella, koska se saa useimpien meikattavien ripset näyttämään paksummilta, tarttuu hyvin voidemaisen koostumuksensa ansioista, avaa katsetta ja taivuttaa jo itsessään.

Jos ripset ovat kaartuvat eivätkä kaipaa taivutusta erikseen ripsentaivuttimilla, riittää tämä mascara....

Share

Pages