Ihanin saunareissu ikinä

Ladataan...

Ostin miehelleni 40-vuotislahjaksi yöpymisen Bengtskärin MajakalleLahja sisälsi majoituksen, lounaat x 2, illallisen, parit kahvit ja saunavuoron. Koska synttäreitä juhlittiin jo viime vuonna marraskuussa, lahjakortti pääsi käyttöön vasta tänä kesänä.

Tiesin kyllä, että edessä on elämys. Yhteinen 24h get away lasten luota ihan kaksistaan, ensimmäistä kertaa sitten toisen lapsen syntymän jälkeen. En silti osannut...

Share

The power of makeup - päivän meikki

Ladataan...

Minä en liiemmin muokkaa julkaisemiani kuvia itsestäni. Joskus saataan hieman säätää värejä tai kontrastia, ja Instagramissa silloin tällöin käytän jotain filttereitä, mutta muuten en kuviini kajoa. Näpyt, ihovirheet ja muut epäedustavat asiat saavat näkyä ihan vapaasti. Silti en ole kuvissani usein luonnollisimmillani, sillä meikki kuuluu lähes jokapäiväiseen elämääni, ja se saa minut näyttämään "hieman" erilaiselta kuin todellisuudessa olen. Olen jo ig:n puolella aikaisemmin toteuttanut...

Share

40 kysymystä kauneudesta

Ladataan...

Surffailinpa tuossa internetin ihmeellisessä maailmassa, ja vastaani tuli useita eri blogipostauksia, joissa vastailtiin kauneuteen liittyviin kysymyksiin. Päätin siis itsekin kasata kokoon yhteenvedon erilaisista kysymyksistä, joihin vastaamalla voin jakaa omia kauneuteen liittyviä ajatuksia ja kokemuksia. 

...

Share

Kiko Milano - syntymäpäivälahja itselleni + päivän meikki

Ladataan...

Osa postauksiani lukenut saattaakin tietää, että täytin torstaina kaksikymmentä. Jo hieman etukäteen tilasin itselleni syntymäpäivälahjaksi paketillisen Kiko Milanon meikkejä, jotka kävin eilen postista noutamassa. Valitettavasti yksi tuotteista oli vahingoittunut, joten sitä en tässä postauksessa esittele ollenkaan. Muut ihanuudet kylläkin, joita lähes kaikkia hyödynsin myös tämän päivän meikissäni.

...

Share

Huulivärikynä, aivan mahtava tuote!

Ladataan...

Olen punannut kesähuuleni tällä super helpolla Oriflame The ONE Express -huulivärikynällä koko kesän. Käytössäni on ollut pari eri sävyä ja parasta tässä kynässä on, että sillä saa kätevästi huulet myös rajattua samalla. 

Valikoimissa on 5 sävyä, kaikissa kivasti pigmenttiä. Kynä kulkee...

Share

Aurinkosuojaksi iholle, vaikka paistaisi pilviverhon takaa

Ladataan...

Tänä kesänä olen ollut ahkera aurinkorasvaaja, vaikka aurinko onkin mielestäni paistanut lähinnä Kreikassa jossa olimme kesäkuussa. Koska sain elämäni esimmäisen maksaläiskän heti kevätauringon astuttua esiin, päätin muistaa että paistaa se aurinko pilviverhon takaakin. 

Tässä kaksi suosikkiani, joita olen käyttänyt ahkerasti ja jotka kulkevat mukana meikkipussissa ja käsilaukussa. 

...

Share

Kukat tuoksumaan

Ladataan...
goodskinday Kosmetiikkakoukku

 

 

 

 

 

Kesällä on aika laittaa mausteiset tuoksut odottamaan syksyä ja hämärtyviä iltoja ja ottaa niiden sijaan käyttöön kevyet kukkaiset ja hedelmäiset tuoksut. Oriflamen tuoksuvalikoima on laaja ja poimin tähän nyt muutamia, jakson 9 (9.-29.6.17) tarjouksessa olevia kesäisiä tuoksuja.

Northern Beauty: ...

Share

Luonnollista kauneudenhoitoa

Ladataan...
goodskinday Kosmetiikkakoukku

Ihonhoidon suhteen olen innokas kokeilemaan kaikkea uutta ja kaapit ovat pullollaan kaikenlaisia puteleita ja purnukoita mutta tähän palaan aina uudelleen. Kyseessä ovat Oriflamen Ecobeauty -tuotteet. Ecobeauty lanseerattiin uudelleen noin vuosi sitten ja uudistus toi mukanaan kattavat tuotteet kasvojen ihonhoitoon. Sarjaan kuuluvat puhdistusmaito ja -kasvovesi, seerumi, silmänympärysvoide,...

Share

Ripsari vaihtopäällä

Ladataan...

Oriflame on yksi Meikkipäiden luottomerkki, mitä tulee ripsiväreihin. Tasaisin väliajoin olemme löytäneet uuden suosikin sarjasta.

Tällä kertaa testasin uutuutta, jonka juju ei ensivilkaisulla edes auennut. Sain taannoin paketin, josta löytyi vedenkestävä ripsiväri, ja mitä ihmettä, kolme...

Share

Pages