Vauvan kanssa ostoksille

Ladataan...
Sanakotka Noloäiti

Vauvan kanssa liikkuessa sitä arvostaa erilaisia asioita. Entiset lempikaupat jäävät nyt käymättä, kun niihin on sen verran portaita eikä aina jaksa ohikulkijoita agitoida kärryjä kantamaan, puhumattakaan ahtaiden käytävien välillä vaunujen kanssa pujottelusta. 

Täytyykin antaa isot plussat ostoskeskuksille, jotka ovat vauvat ottaneet huomioon. Vantaakin on nykyään yllättävän kiva paikka Jumbon takia, siellä on aivan älyttömän kiva lastenhuone jossa sohvilla on imetystyynyt. (Löytyy...

Esteetöntä asiointia?

Ladataan...

 

Olemme kaksi sosiaalialan opiskelijaa ja lähdimme tutkimaan 70-luvulla rakennetun ostoskeskuksen esteettömyyttä, liittyen opintojaksoomme. Halusimme havannoida esteettömyyttä pyörätuolia käyttävän ihmisen näkökulmasta. Ostoskeskus on kaksikerroksinen, jossa sijaitsee erilaisia liikkeitä ja ruokakauppa. Melkein kaikkiin liikkeisiin on mentävä ulkokautta.

Mahdollisimman aidon kokemuksen saamiseksi lainasimme pyörätuolin ja Heini innokkaana ryhtyi...

Käytäväkaupustelijat

Ladataan...
Selinda oikeeta elämää

Tänään sorruin. Niin ei ole käynyt koskaan ennen. Ostin täysin turhia tuotteita, aivan liian suurella rahasummalla ostoskeskuksen käytävällä olleelta "italialaiselta ihonhoidon ekspertiltä". Tiedättehän ne ulkomaalaiset nuoret henkilöt jotka kauppakeskuksen käytävillä kaupittelevat ties minkälaisia ihonhoitotuotteita tms.

En suoraan sanottuna ymmärrä mitä siinä tapahtui. Normaalisti kierrän nuo kaupittelijat kaukaa, vältän katsekontaktia enkä mene liian lähelle (koska tiedän, että jos...