klassikkolaukku lainassa

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

olen pidemmän aikaa miettinyt uutta laukkua lähes yksinomaan käyttämäni vintage Chanelin rinnalle. 

laukkulistani kärjessä on aika tarkasti kaksi laukkua,  Chloen Faye, sekä kuvien upea Célinen Box, mitä pääsin mallailemaan ystävältäni Rooman reissulla.

Célinen laukku olisi kaikin puolin täydellinen:  minimalistinen, klassinen ja todella...

Share

lempivaate

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

olen pitänyt sen verta kovaa ääntä mustista jokapaikanmekoistani, että vaate ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa.

mustasta väljälinjaisesta, muttei säkkimäisestä, mekosta on muodostunut turva-asuni. mielestäni näytän aina hyvältä kyseisessä vaatteessa, mikä on sangen lohduttava tieto asukriisin yllättäessä - asustan vain mekon...

Share

ystävät rakkaat

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

voi näitä naisia. 

olen edelleen niskavilloja myöden täynnä sitä positiivista naisenergiaa, mitä lomalla upeista ystävistä itseeni ammensin.

pitkäksi venyneet lounaat, loputon naurunremakka aamusta pitkälle yöhön, yhdessä valmistetut aamiaiset  ja kylki kyljessä nukutut päiväunet saivat sydämen pakahtumaan kiitollisuudesta. 

...

Share

harkittu lomagarderobi

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

ainoastaan käsimatkatavaroilla matkustaminen luo aina oman haasteensa lomapukeutumisen suunnitteluun. ilokseni huomasin tällä kertaa, että garderobini on siinä mielessä hyvällä mallilla, että mukaan pakattavat vaatteet valikoituvat äärettömän kivuttomasti, ja laukkuun olisi jäänyt jopa tilaa tuliaisillekin. 

näillä (ja muutamalla topilla, nahkarotsilla,...

Share

puuteriroosa kevätpipo

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

oi ihana kevätaurinko ja ystävältä pihistetty vaaleanpunainen kevätpipo. 

en ole omistanut mitään vaaleapunaista sitten ratsastusaikaisten pikeepaitojen. mustasta ja valkeasta poikkeavat värit ylipäätään loistavat poissaolollaan vahvasti vaatekaapissani. 

ystäväni hempeä h&m:n puuteriroosainen pipo oli juuri siihen asti ei yhtään...

Share

Vähentää vai lopettaa?

Ladataan...
esssiel EssieL

En tiedä onko teille välittynyt niitä ristiriitaisia fiiliksiä joiden kanssa täällä painitaan. Blogi on ollut nyt sen vuoden pystyssä, mutta homma ei tunnu enää ihan samalta. Ei löydy samanlaista intoa ja paloa tätä hommaa kohtaan, vaikka tästä ihan älyttömästi tykkäänkin. Rakastan kirjoittaa kun iskee se oikea fiilis, se kun sormet vaan hyppii näppäimistöllä ja tekstiä syntyy kuin...

Share

Aina menossa

Ladataan...
esssiel EssieL

Kuten jo Instagrammin puolella vähän kirjottelinkin, on mulla ihan älytön viikko takana. Viime viikolla oli invistä, palaveeraamista, yökyläilyä, töitä, treenejä sekä vähän juhlimistakin. En oikeastaan menneellä viikolla kerennyt missään välissä istumaan alas ja hetkeksi rauhottumaan, perjantai-iltaa lukuunottamatta. Lauantaina mun oli tarkoitus viettää iltaa ihan rauhallisissa...

Share

Verkkosukkahousut ja muita juttuja joita en uskonut enää ikinä käyttäväni

Ladataan...
HennaAlina HennaAlina

Jos joku olisi kysynyt vuosi sitten, niin en olisi uskonut että pukisin verkkosukkahousuja jalkaani enää ikinä, mutta tässä sitä taas ollaan. Enkä edes ole niin kauhuissani näiden käyttämisestä, vaan siitä että ne löytyivät suursiivouksessa, omasta kaapistani. Mietin mitä se kertoo minusta, että olen säilönyt näitä kaapissani varmaan yli kymmenen...

Share

lopputalven luottoasu

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

käyttämäni termi lopputalvi kielii vahvasti jo kevään puolelle kääntyneestä mielenmaailmastani. 

kuvissa asu sunnuntailta, ja niin kovin monelta muultakin päivältä. Acnen mokkatakki on ollut leudommilla pakkaskeleillä yllä aina silloin, kun taivaalta ei sada jäätävää vettä tai räntää. 

onnea on luottovaatteet, joissa...

Share

7 x Outo tapa

Ladataan...
esssiel EssieL

- Oon melko innokas pesemään hampaita, parhaimmillaan joskus jopa 5 kertaa päivässä.. Synttärilahjaksi saatu sähköhammasharja tärisee 30 sekunnin välein, mutta varmuuden vuoksi lasken sekunteja harjan mukana ja varmistan, että 2 minuuttia tulee täyteen. Kaverit kutsuu tätä pakkomielteeks, mutta itse en tätä myönnä.. 

...

Share

Pages