Melanzane alla parmigiana

Ladataan...

Söin kesällä Bolognassa ensimmäistä kertaa melanzanea, italialaista kasvisruokaa, jonka pääraaka-aineet ovat munakoiso, tomaatti ja mozzarella sekä parmesaani. Melanzane on italialaisen keittiön vähemmän tunnettu helmi, ja ihmettelenkin, miksen ole tehnyt sitä jo aiemmin. 

Ainekset (4-5...

Share

Nokkosletut

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Kävin takapihalla katsomassa raparpereja ja huomasin, että pihallahan kasvaa jonkin verran nokkosia ja valkopeippiä. Nyt on paras nokkosen poiminta-aika. Nokkonen on nimittäin hyvä kerätä ennen sen kukintaa. Joten noin kuusi tuntia sitten keräilin tuolla pihallamme kuvissa näkyviin lettuihin nokkosia ja valkopeippiä.

Käytin varmuuden vuoksi hanskoja. Tuli niitä nokkosia sitten...

Share

Vegaanin pinaattiletut

Ladataan...

Löysin Elina Innasen blogista reseptin vegaanisiin pinaattilettuihin, joita oli pakko päästä heti kokeilemaan. Chocochilin reseptit ovat aina ihan mahtavia, joten en osaa sanoa, miksi se silti oli niin iso yllätys, että nämä pinaattiletutkin maistuivat...

Share

Nopea kasvis-kvinoa

Ladataan...

En ole piiitkään aikaan tehyt ruokaa kvinoasta, entisestä vakkariaineksestani. Kvinoa sattuu kuitenkin olemaan myös muiden kasvis- ja vegaaniruoanlaittajien suosikki, ja löysinkin Niomi Smartilta uuden reseptin, jonka pääaines on kvinoa. 

Tämä ruoka oli jo tälläisenään hyvä, ja ennen kaikkea terveellinen,...

Share

Pages