DIY KARVALAUKKU

Ladataan...
byrachel BY RACHEL

 

Yksi pieni karvaclutch ei riittänyt. Sitäpaitsi mulla oli ison ostoskassin kokoisen laukun mentävä aukko laukkukokoelmassani.. Eikä mulla unfortunately oo varaa aiemmin esittelemääni Célinen karvakassiin... Nämä ajatukset mielessä, löysin itteni taas penkomassa...

Share

Sunnuntaiasut äidille ja tyttärelle

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Tänäänkin lähdimme ostoksille. Tytär valitsi asukseen keveän kesämekon josta tykkää kovasti, se on löytynyt ihan marketista aiemmin kesällä, mutta on kivan näköinen. Lisäksi hän halusi kietoa vyötäisilleen farkkutakin, sekin on kuulemma trendikästä nyt. No mikäs on kietoessa kun on hoikka ja nätti uuma. Jalkaan eilen ostetut uuden konssit. Niiden ostosta voit lukea jutun täältä.

...

Share

RED + PINK

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Paras väriyhdistelmä just nyt: pinkki ja punainen.

Silmäni osuvat tällä hetkellä pelkästään punaisen eri sävyihin. Haluan päälle vain punaista! Latasin jopa vaatekaappini kaikki vähääkään punertavat asiat sängylle uusien kivojen yhdistelmien toivossa (ei ollut ihan niin menestyksekäs liike kuin olin toivonut :D).

En ole varsinaisesti vekkihameihminen,...

Share

OOTD: Pastels

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Coat: COS
Knitwear: COS
Trousers: COS
Shoes: adidas Originals by Raf Simons

Suomen kesä vetelee viimeisiään, mutta kameran muistikortilla lojuu vielä kuvia parin kuukauden takaa. Vietin keskikesän...

Share

Päivän 8 random kysymystä

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Mitä...

 

teet juuri nyt?

Istun puolihikisenä keittiön pöydän ääressä, odotan kahvin tippumista ja kuuntelen "All Out 00s" Spotify-listaa (Briitu ja Taio Cruz pauhaa, lämmin suositus)

on päälläsi?

Tällä hetkellä treenikamat, myöhemmin toivottavasti jotain muuta. Tosin pelkään, etten...

Share

Parhaat jutut ovat joskus mukavuusalueen sisällä

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Älkää ymmärtäkö väärin, tykkään kesästä ja mielestäni se ei ole vielä lähelläkään loppua.

Mutta koska Suomen kesä on niin pirun lyhyt, meitä monia piinaa sen aikana paine siitä, että pitäisi olla kokoajan tekemässä ja menossa.

Ja itseasiassa sama paine taitaa nyky-yhteiskunnassa riivata meitä vuodenajasta toiseen. Kiire on automaatio ja perusasioiden lisäksi pitää...

Share

FLOW FESTIVAL LOOK

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Päällä lauantaina: väripilkku Topshopin mallistosta! Ihastuin tässä mekossa ihan kaikkeen! Väriin, hihoihin, rusettiin ja helmaan. Juuri sopivan spesiaali näille festareille. Veikkaan että tätä tulee käytettyä syksyllä farkkujenkin kanssa :)

 

...

Share

Auringonlaskumekko

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

On yksi asia minkä unohdan aina näemmä tehdä asukuvahetkinä: harjata nimittäin hiukset.

Ei se mitään. Tykkään asukuvistakin enemmän sellaisina hetkien ikuistuksina kuin muotikuvia jäljittelevinä poseerauksina.

 

...

Share

Pages