2. Kerro päivän vaatetuksesta

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Eilen oli hyvin blööh päivä. Vaatteita oli jotain päällä, helma ja neule. Hiukset miten sattui ja unihiekka täytti silmät koko päivän. Käväsin ulkona, oli hurjan kylmä, hiukset oli naamassa. Tämä kuva kuvastaa aika hyvin eilisen vaatetusta, siinähän se oli, siinähän se meni.

Aikaisemmat osat ...

Sinappia ja lavatanssikelpoisuutta

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Ajattelin pitkästä aikaa näyttää mitäs vaatetusta täällä on oikein käytetään. Kämppä on niin pikkuruinen ettei oikein tunnu löytyvän mitään järkevää kuvausnurkkaa, kokeilin nyt ovensuuta. Siellä siis tänään!

On jotenkin erityisen syksyinen ilma tuolla ulkona, harmaata mutta ihanan raikasta niin...

Pölyisen peilin kautta

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Olen ollut erityisen laiska ottamaan kuvia mun vaatteista, mutta muutama suosikki on päässyt pölyisen peilini kautta kännykkään. Fiilistellään niitä hetki! Ensin on mun jonkinlaista saamelaisfiilistä huokuva mekko, jonka ostin keväällä Fidasta. Mekko oli sääriin asti, mutta leikkasin sen nipsnaps polven yläpuolelle. Joku päivä pitäisi...

Aallokko ylläni

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Tänään vietin näin viikonlopun jälkeistä vapaapäivää, kun kouluun ei tarvinnut mennä. Eli perus viiden tunnin aamu, jossa ooooikein hitaaaasti heräilin, kävin suihkussa, katselin Beverly Hillsin täydellisiä naisia ja meikkailin ooooikein hitaasti.

Korkkasin tänään mekon, jonka...