Näe Rihanna (melkein) peittävässä mekossa ja muut Voguen juhlayllätykset

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Pariisin muotiviikoilla juhlittiin näyttävästi, kun Vogue Paris täytti 95 vuotta. Bilettäjien postausten mukaan ohjelmassa oli esimerkiksi voguing-tanssiesityksiä - mitäs muutakaan. Muotiviikkojen tyylikkäimpiin juhliin saapui muotivaikuttajien lisäksi myös joukko a-listan julkkiksia.

Rihanna...

Share

Kumpi puki paremmin, Kim Kardashian vai Jared Leto?

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Sosiaalinen media sekosi eilen illalla, kun erinäiset kuvareportaasit Pariisin muotiviikoilta alkoivat levitä. Huomiota eivät kuitenkaan nyt herättäneet näytöslavoilla nähdyt vaatteet vaan kahden tunnetun tähden silmiinpistävät muodonmuutokset. Mikäli asiaa kysytään Kim Kardashianilta ja Jared...

Share

Pariisin muotiviikot – muista ainakin nämä 5 tärppiä

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Pariisin muotiviikot pyörähtävät toden teolla käyntiin tänään. Mitä lähes loputtomasta muotiviikkotarjonnasta sitten kannattaa erityisesti pitää silmällä? Listasimme Pariisin viisi mielenkiintoisinta muotitärppiä.

1) Mitä Karl keksii seuraavaksi?

Karl Lagerfeld ja...

Share

Louis Vuitton S/S 2015

Ladataan...
Laura P... Tyylitietotoimisto

A beginning is a very delicate time...

Day zero in the heart of the project,

code-named GEHRY-014.

The audience is

asked to sit in a place that doesn’t

exist for now.

A ship surrounded by a...

Share

PFW: Yksityiskohdat ne malliston tekevät

Ladataan...
Laura P... Tyylitietotoimisto

Walkman à la Chanel

Muotiviikoilla esitellyissä mallistoissa usein mielenkiintoisinta ovat niiden yksityiskohdat. Pariisin muotiviikkojen viimeisinä päivinä runsaasti tutkailtavaa ovat tarjonneet niin Chanel, Alexander McQueen kuin Saint Laurentkin.

 

Väri-iloittelua ja tee-se-itse -tunnelmaa Chanelilla

...

Share

Chanelin mallit marssivat naisten oikeuksien puolesta

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Pariisin muotiviikot päättyvät virallisesti tänään, mutta tapahtuman varsinaisesta loppuhuipennuksesta vastasi eilen Chanel. Legendaarisen muotitalon kevätnäytöksen päätti naisten oikeuksia puolustava mielenosoitus. Vogue...

Share

Givenchy S/S 2015 - Kevätmuodin suunnannäyttäjä?

Ladataan...
Laura P... Tyylitietotoimisto

Givenchyn eilen pidettyä kevätnäytöstä on ehditty jo somessa ja erinäisissä muotimedioissa tituleerata sesongin parhaaksi. Vaikka Pariisin muotiviikkoja on vielä muutama päivä jäljellä, voidaan aika suurella varmuudella todeta, että tämä on toden totta yksi niistä mallistoista, jotka määrittelevät ensi kevään valtatrendejä.

...

Share

Pariisin muotiviikot alkoivat – muista nämä

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Pariisin muotiviikot käynnistyivät eilen, ja samalla ne päättävät kuukauden kestäneen muotiviikkosesongin. Pariisissa mallistonsa esittelevät muodin raskassarjalaiset ja meno myös näytöslavojen ulkopuolella kuumenee. Listasimme muotiviikoille neljä tärppiä, jotka kannattaa pitää mielessä.

1)...

Share

Pages