Hääpäivä on erinomainen syy mennä naimisiin

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Yksi mun mielestä oikein pätevä syy mennä naimisiin on se, että sitten ihmisellä on hääpäivä. Näin se on ikään kuin velvoitettu tekemään joskus kahdestaan kumppaninsa kanssa jotain. Meistä on viime aikoina nimittäin Tikin kanssa tullut juuri niitä tyyppejä, joita meistä ei pitänyt tulla, eli semmosia, jotka näkevät toisiaan vain himassa hoitaen lasta tai kotia....

Share

Voittaako polkupyörä Pamsun?

Ladataan...
Pamsu Osien summa

eli "Opettele keulimaan".

Mielestäni on yksi vakavasti otettava syy, miksi toimiva ja toista kunnioittava parisuhde on pahasta. Syy on se, että kun huushollissa on kaksi aikuista tahoa, kotityöt tuppaavat jakaantumaan niin, että se, jolla on enemmän kokemusta tai taipumusta tiettyyn suuntaan, hoitaa ne jutut. Kuten vaikka polkupyörän huoltotoimenpiteet.

Pyykin viikkaus...

Share

oh Roma

Ladataan...
ginty gg and the moon

Oli täysikuu, oli aukio täynnä ihmisiä, oli ulkoilmaelokuva. Vatsat täynnä pitsaa ja halpaa viiniä, ihmiset puheliaita ja hymyileviä. Velocità massima - elokuvan päänäyttelijät istuvat jossain tuolla yleisön joukossa; emme nähneet ensimmäistä tuntia elokuvasta, mutta se kertoo rakkaudesta, kuten varmaan ne kaikki tekevät. Ympäröivänä teemana on autot, niiden korjaaminen ja kilpa-ajelu; tyttöön ei voi luottaa ja mies on kelvoton, jos hänellä ei ole kunnianhimoisia...

Share

Summer bucket list 2017

Ladataan...

Summer bucket list, eli lista asioista, joita haluaa kesällä tehdä tai kokea, on tullut vastaan jo monissa blogeissa, joten innostuin siitä itsekin. Nyt kun meidänkin partsilta alkaa näyttää kesäiseltä, taitaa olla juuri oikea aika.

 

- Heitä talviturkki. Hävettää melkein myöntää, että tänä vuonna tämä on jäänyt näinkin myöhäiseksi. Yleensä turkki on tullut heitettyä hyvissä ajoin ennen kesäkauden alkua.

- Hoida ensimmäinen leiripäällikön duuni...

Share

Blogihiljaisuus

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Ensinnäkin olen pahoillani tästä blogihiljaisuudesta, jota on taas kestänyt tolkuttoman kauan. Olen monta kertaa avannut blogin ja meinannut kirjoittaa jotain, mutten ole sitten kuitenkaan saanut mitään järkevää aikaiseksi. Tämä nykyinen blogini on ollut olemassa jo niin kauan, että se on täynnä myös todella vanhoja juttuja. Mielessä on käynyt uuden blogin aloittaminen puhtaalta pöydältä tai kokonaan kirjoittamisen lopettaminen. 

Käyn tässä postauksessa nyt läpi muutamia viimeaikaisia...

Share

Olen epätäydellinen kumppani

Ladataan...

Oltiin tuossa viettämässä pitkää viikonloppua Huruslammella. Talkootunnelmissa laitettiin paikkaa kuntoon kesän leirejä varten, ja istuttiin iltaa tutun ohjaajaporukan kanssa. Talkoojuoma maistui vähän jokaiselle, ja pienessä sievässä tulee välillä sanottua vähän semmoisiakin asioita, joita ei muuten sanoisi. Se kestää sen muutaman hetken, ja sitten asia yleensä unohdetaan tai hoidetaan kuntoon. Ainakin meidän parisuhteessa.

 

Sunnuntaina kun kotiinpaluun hetki koitti, niin...

Share

Kehut parisuhteessa

Ladataan...
sharks by a mile

Tiiättekö sen tunteen kun peiliin katsoessa kaikki on pielessä? Kajaalit on karanneet yläluomelle ja ripsarit vastaavasti löytyy alaluomelta, meikkivoiteesta ei ole enää tietoakaan. Tukkakin on sekaisin. Mulla se tosin on sitä useimmiten.

Näinä hetkinä ryhtiä parantaa kumppanin pieni kehaisu: oletpa nätti, oletpa soma. Kerran mies kävi ostamassa minulle Prismasta hiusharjan, kun tuskastelin hiusteni takkuisuutta. Otin senkin kehuna - hän ymmärsi pienen...

Share

Sinkkuus, seksi ja sielunkumppanuus

Ladataan...
TrineH En suostu jäähylle

Blaah. Just nyt ihan blaah-fiilis. Se, että toukokuun tokalla viikolla sataa lunta päivittäin, on osasyy. Kevät muka, hah. Mutta on tässä muutakin. Ehkä kevätväsymys. Tarttisin lomaa. Siis ihan omaa lomaa. Asiat on jotenkin levällään enkä saa mihinkään otetta. Töissä lykkään asioita tuonnemmaksi, vaikka kaikkihan sen tietää, mitä siitä seuraa. En vaan saa aikaiseksi, kun vielä ei oo ihan pakko....

Share

Vapaus valita

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Miksi ihmeessä olemme edelleen lähes kolmentoista yhteisen vuoden ja kaikkien näiden mutkien ja alhojen jälkeen mieheni kanssa edelleen yhdessä, miksi?

Olen pohtinut tuota kysymystä usein. Vuosien varrella on ollut muutama tilanne, kun olen todella ollut vähällä luovuttaa. Välillä elämässä on rämmitty niin syvässä suossa, että irtipäästäminen on käynyt mielessä. Ja sitten kuitenkin. Lopulta jollain ihmeellä kaikesta on selvitty ja eteenpäin menty -yhdessä.

Vaikka kuinka...

Share

Törmäyskurssilta parisuhdekurssille

Ladataan...

Me ollaan oltu seitsemän vuotta yhdessä ja kaksi niistä avioliitossa. Me molemmat oltiin alussa samaa mieltä siitä, että tutustutaan rauhassa ja edetään sitten vasta. Kaikki on mennyt hyvin ja onni jatkuu edelleen, mutta ei tämä yhdessä eläminen ole aina mitään auvoista auringonpaistetta täynnä (edes myötä -ja vastamäessä).

Aikoinaan...

Share

Pages