Elämäsi tärkein henkilö

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

 

Uuden vuoden lupaukseni on pitää paremmin huolta myös omasta hyvinvoinnistani. Äitinä helposti unohtuu huoltamisen ja huolehtimisen kuplaan, jossa työntää omat tarpeensa liian pitkäksi aikaa sivuun. Ainakin minulle on käynyt niin molempien lasten vauvavuosina. Vauvan kanssa eläminen on intensiivistä ja hormonit...

Share

uutta arkea

Ladataan...

kun saa jakaa kotityöt

kauppaostokset

lumityöt

kun saa herätä koska haluaa (tai kun on pakko lähteä töihin)

ja mennä nukkumaan koska haluaa

kun saa tehdä asioita konkreettisesti yhdessä:

leipoa maailman parhaita korvapuusteja ja sämpylöitä

tehdä ruokaa niin, että kumpikin pilkkoo 

ja hän siivoaa...

Share

Ihmeellinen varmuus

Ladataan...
KaHeVi Life Time Story

Aloimme olla yhdessä 22 vuotta ja 3 kk sitten. Alkutaival oli melko normaali. Kaveriporukassa tutustuminen, yhtäkkinen ihastuminen ja siinä sitä sitten oltiin. Kun luen sen ajan päiväkirjaa tai kirjeitä joita läheteltiin kodin ja armeijan välillä, huokuu jo niistä sanoista varmuus. Myös muistokuvissa ja -ajatuksissa tuotakin aikaa ajatellessa on päällimmäisinä varmuus....

Share

Kiusaaminen parisuhteessa

Ladataan...
topaasilapsi Sydän huokaa

 

Tänään tuli tilanne joka sai miettimään miten toiselle arvostuksen osoitus on tärkeää. Ainahan on niin paljon helpompi saada toinen tuntemaan vääryyttä.

On tiettyjä asioita mitkä osaan ottaa vitsinä, mutta kiusaaminen ja härnääminen ei ole...

Share

Sairaus ja parisuhde

Ladataan...
MartinaA Slow is beautiful

Kroonisesti sairaan ihmisen parisuhde on koetuksella. Miten sairas ihminen pitää huolta suhteestaan, jos energiaa ei löydy edes itsestä huolehtimiseen? 

Tapasin poikaystäväni musiikkifestareilla, elämäni onnellisin hetki <3

Rakkaus on parasta huumetta. Kehomme kemikaalit heittävät...

Share

Miniloma kahdestaan

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Otimme viime viikolla vähän aikaa kahdestaan Allun kanssa. Kokonainen yö pois kotoa. Yhdessä. Ensimmäistä kertaa Fridan syntymän jälkeen. Se tuntui ihan minilomalta, vaikka vietimmekin sen Helsingissä. Ei siis mikään ihme, että olin hykerryttävän innoissani.

Yövyimme Hotel Indigossa Bulevardilla. Jo ennakkotiedoista päätellen, hotelli tarjosi juuri sen verran enemmän, että...

Share

paluu töihin

Ladataan...

Tällä viikolla alkoi taas paluu normiarkeen. En ollutkaan töissä sitten häiden; häiden jälkeen sain sinnikkään poskiontelotulehduksen, joka sitten jalostui keuhkoputkentulehdukseksi. Ja viikon sairasloman jälkeen oli joululoma. 

Töihinpaluu oli mukava. Oli jo ikävä pieniä. Oikeastaan tämä viikko on pidetty sylissä, silitelty ja kuunneltu lomakuulumisia. On ollut ihanaa saada olla enemmän läsnä, lapsista suuri osa on vielä ollut lomalla ja on ollut mahdollista antaa enemmän aikaa ja...

Share

Treffi-ilta väsyneen perheenisän tapaan

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Aina vähän väliä on kiva tehdä jotain ihan vain aikuisten kesken. Ilman lapsia. Olla kahdestaan ihan niin kuin ennen vanhaan, ja mennä ihan minne meitä huvittaa.

Kauhean montaa kertaa en ole elokuun lopun ja Nyytin syntymän jälkeen ollut ylipäätään yhtään missään, saatikka sitten, että olisin ollut menossa Välkyn kanssa. Jos ihan lasketaan, niin emme ole viettäneet kuin yhden illan kahdestaan kodin ulkopuolella koko viimevuoden toisen puoliskon aikana....

Share

Laatuajan loppu?

Ladataan...
Pamsu Osien summa

On eräs erittäin painava syy, miksi lapset kannattaa laittaa rutiininomaisesti petiin iltakahdeksalta eikä yhtään myöhemmin: aikuisten lapsivapaa aika.

Naislaif juuri tänään pyöritteli tätä...

Share

Pages