Yksinkertaisesti ihanaa

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

Parsakausi on avattu! Ah, tämä Teresa Välimäen iisi resepti jäi kummittelemaan mieleeni kun törmäsin siihen instassa. Siitä asti olen haikaillut näiden vihreiden herkkujen perään.

Nyt lähikauppa Lidlin oli tullut parsaa ja naapurikaupasta löytyi vielä broccolinia ja laktoositonta fetaa. 

Eipä siis sen kummempaa kun parsoista päät poikki, kaikki uunipellille ja päälle pirskoitellen oliiviöljyä, sitruunamehua ja mausteeksi sormisuolaa ja mustapippuria. Kr...

Valkoista parsaa & leivänmuruja

Ladataan...
Lotta E Lempiruoka

Sitä sanotaan, että kevät keikkuen tulevi. Ja siltä viikonloppuna todellakin tuntui. Perjantaina jouduin sade- ja räntäkuurojen uhriksi kiertäessäni Töölönlahtea. Kotiin palasi läpimärkä ja erittäin kylmissään oleva nainen. Lähteissä paistoi aurinko ja siihen olin varautunut. Lauantaina varauduin sateenvarjolla...

Aivan ihana parsapiirakka

Ladataan...
Hetti Hettinen

Oi-joi-joi, tämä oli niin hyvää. Erittäin helppo juhlatarjottava, sillä tämän pystyi tekemään valmiiksi edellisenä päivänä ja toimi hyvin myös jääkaappikylmänä tarjoiltuna. Piirakka oli erittäin mehevää ja maut olivat muutenkin kohdillaan.

Tässä piirakassa on noudatettu melkein täydellisesti maku.fi:n ohjetta...

Meren liplatusta - Faro Channelside Bar & Restaurant

Ladataan...
cake Lunchi

Farossa on vaihtunut omistajat ja koko konsepti täysin viime vuonna ja vasta nyt pääsin testaamaan uudistuneen Faron, ja kyllä kannatti. Olimme syömässä maanantaina alkuillasta, joten tilaa riitti ja asiakkaita ei ollut ruuhkaksi asti, mutta silti ravintolan tunnelma ei ollut vaivaannuttava, vaan lämmin ja toivotti tervetulleeksi. Faron sisustus miellyttää ainakin omaa silmää todella paljon, todella tyylikäs, mutta kotoisa. Oman sisustuselementtinsä ravintolaanhan tuo meren...

87th Day of Autumn

Ladataan...

Äitienpäivän vihreä risotto 

Äitienpäivän kunniaksi äiti pyysi keväistä parsarisottoa. Viime kevään parsaresepteistäni puuttui se jokin erityinen. Tänä vuonna luulen, että se on vihdoin löytynyt. Tuoreilla yrteillä maustettu parsamousse luo ihanan värin lisäksi keväistä makua. Eat your greens!  

Parsarisotto...

Pages