Broileriruokia

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Meillä sunnuntait ovat jälleen ruoanlaittopäiviä. Viikolla ei ehdi kovin paljon tehdä ruokaa koska minulla on niin pitkä työmatka, ei sitä sitten jaksa eikä ehdi. Lauantaina etsittiin reseptejä joita haluttaisiin tehdä ja aika moneen tuli broileria, sitä siis ostettiin useampi pakkaus. Ensin meinasi laiskuus iskeä ettei tehdäkään ruokaa sunnuntaina, kun kotona kuitenkin oli vähän tähteitä, mutta innostuttiin sitten kuitenkin illemmalla. 

Broileriminestronekeitto on sellainen jota olen...

Helppo kesäinen kasvispasta

Ladataan...
ilonamaria Eat, Play, Love

Tykkään ostaa kasviksia ja hedelmiä aina sen mukaan mitä on sesongissa, sillä silloin ne ovat parhaimmillaan ja edullisimmillaan. Kesä on sesonkikasvisten juhla-aikaa, kun kotimaisten vihannesten lisäksi Euroopasta tuotuja ihania kasviksia ja hedelmiä löytyy kaupasta läjäpäin ja super halvalla. ...

Tomaattinen salamipasta

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

 

Tänään tein perheelle ruoaksi sellaisen "kaikki mitä jääkaapista löytyy" - pastan. Ja miten hyvää tästä tuli! Bonuksena ruoan valmistamisessa oli vielä se, että poikani oli rintarepussa enkä oikein pystynyt käyttämään veistä. Leikkasin. Siis saksilla lähes kaikki raaka-aineet mukaan, eikä muuten haitannut yhtään. 

...

Pages