Syksyinen pasta kanttarelleilla ja kesäkurpitsalla

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Hyvän mielen ruokaryhmän syyskuun haasteena on kesäkurpitsa. Hieman viime tippaan jäi, mutta ehdinpä vielä osallistua.

Kesäkurpitsaa on lähiaikoina löytynyt oikeastaan koko ajan jääkaapista. Useimmiten kesäkurpitsa päätyy meillä kastikkeisiin tai sosekeittoihin, välillä sitä paistetaan nopeasti...

Share

Opiskelijan ruokaelämää

Ladataan...

Minkälaista ruokaa syö opiskelija (tai tässä tapauksessa opiskelijapariskunta), jonka kokkaustaidot ovat yhtä vähäiset kuin kuukauden tulot? Kaksi sanaa: helppoa ja halpaa. 

 

Tortillat ovat helppouden multihuipentuma...

Share

Broileriruokia

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Meillä sunnuntait ovat jälleen ruoanlaittopäiviä. Viikolla ei ehdi kovin paljon tehdä ruokaa koska minulla on niin pitkä työmatka, ei sitä sitten jaksa eikä ehdi. Lauantaina etsittiin reseptejä joita haluttaisiin tehdä ja aika moneen tuli broileria, sitä siis ostettiin useampi pakkaus. Ensin meinasi laiskuus iskeä ettei tehdäkään ruokaa sunnuntaina, kun kotona kuitenkin oli vähän tähteitä, mutta innostuttiin sitten kuitenkin illemmalla. 

Broileriminestronekeitto on sellainen jota olen...

Share

Helppo kesäinen kasvispasta

Ladataan...
ilonamaria Eat, Play, Love

Tykkään ostaa kasviksia ja hedelmiä aina sen mukaan mitä on sesongissa, sillä silloin ne ovat parhaimmillaan ja edullisimmillaan. Kesä on sesonkikasvisten juhla-aikaa, kun kotimaisten vihannesten lisäksi Euroopasta tuotuja ihania kasviksia ja hedelmiä löytyy kaupasta läjäpäin ja super halvalla. ...

Share

Tomaattinen salamipasta

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

 

Tänään tein perheelle ruoaksi sellaisen "kaikki mitä jääkaapista löytyy" - pastan. Ja miten hyvää tästä tuli! Bonuksena ruoan valmistamisessa oli vielä se, että poikani oli rintarepussa enkä oikein pystynyt käyttämään veistä. Leikkasin. Siis saksilla lähes kaikki raaka-aineet mukaan, eikä muuten haitannut yhtään. 

...

Share

LEHTIKAALI-LINSSIPASTA

Ladataan...

Kokeilin ensimmäistä kertaa lehtikaali-linssipastaa, ja siitä tuli niin herkullista, että halusin laittaa ohjeen tännekkin. Ohje on vegaaninen, ja gluteenittoman siitä saa helposti vaihtamalla täysjyväpastan esim. kikhernepastaan.

Lehtikaali-linssipasta:

neljälle

200g täysjyväpastaa

2rkl hyvää oliiviöljyä

3kpl...

Share

Pages