Totuus mietelausekuvien takana

Ladataan...

Joku on ehkä saattanut huomata, että askartelen joka kuukausi blogiin ja instagramiin video- ja gif-yhdistelmän, jossa pelleilen diippien mietelauseiden ja alkoholinhimoisen elämän yhteneväisyyksillä. Pelleilyissä sanat muuttavat muotoaan: into onkin yhtäkkiä gin tonic, kuusta tulee skumppa ja hullu muuttuu pulloksi. Kerta kaikkiaan mieletöntä kekseliäisyyttä, tiedän. En voi sille mitään. Ideat vain pursuilevat minusta.

Videot...

Share

HISTORIALLISTA ONTTOUTTA ETSIMÄSSÄ

Ladataan...

Aluksi taisi olla Sarasvuo, joka oli lukenut yritysjohdon konsultointikirjoja amerikaksi. 1995 tai niillä main syntyi käsitys, että jääkiekkovalmentajat on profeettoja. Paljon paskaa välissä, kunnes kokoomuslainen pääministeri päättää maksaa 700K käypää rahaa coelho-viisauksien toistelusta ns. filosofille. NS korostuneesti. Sittemmin markkinat ovat lopullisesti auenneet kaiken maailman humpuukikauppiaille ja muille itseään täynnä oleville elmäntaitoa opettaville konsulteille...

Share

Runo on tapa elää – ja ainoa tapa kuolla

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

Istun kirjakaupassa. On sellainen aurinkoinen kesäpäivä, yli 20 astetta, kevyt tuulenvire, kuten Helsingissä yleensä. Puoliltapäivin on melko hiljaista - aurinko voittaa kirjat.

Kun hiljenee kunnolla, haen kahvin ja istun liikkeen eteen. Aurinko paistaa portaille kirjakorien viereen. 

Heitän aurinkolasit nenälle ja katson ihmisiä.

Sillä niitä on kyllä ihan parasta...

Share

Pages