Ihana Beam

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

Mulla ja mun pikkusiskolla Maijulla on 10 vuotta ikäeroa, ja siksi mun on todella vaikea hyväksyä/ymmärtää, että hän on jo niin aikuinen. NIIN aikuinen, että hän perusti tuosta noin vaan valmistumisensa jälkeen oman yrityksen ystävänsä Cindyn kanssa. 

Beam on täyden palvelun kauneushoitola, jossa saat saman katon alta kaikki tarvitsemasi palvelut. Ripsienpidennykset (klassiset ja volyymit), Microblading-kulmat, kasvo-, käsi- ja jalka-hoidot (jalkahoidot myös kotikäynteinä sovittaessa...

Share

Onko bloggaaminen pinnallista?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Joskus mietin että bloggaamista narsistisempaa harrastusta tai ammattia ei ole. Varsinkin lifestyle-blogien sisältö pyörii pitkälle bloggaajassa ja hänen elämänsä ympärillä - oma blogini mukaan lukien. Usein pohdin myös sitä että onko bloggaaminen jotenkin pinnallista ja voisinko siihen käytetyllä ajalla tehdä jotakin merkityksellisempää.

...

Share

Isoäitini vaatekaapilla

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Ihanaa että pääsen vihdoin jakamaan asukuvia myös täältä Australiasta. Nämä on napattu isovanhempieni terassilla ja päällä mulla on isoäitini mekko. Isoäitini on yksi inspiroivimmista ihmisistä, joita tiedän, ja kirjoitinkin hänestä kokonaisen postauksen kun hän oli viimeksi Suomessa. Silloin listaamieni...

Share

12x hetki Australiassa

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Lasi samppanjaa ja kurpitsapitsan slaissi kädessä veneen kannella, tukka tuulesta hulmuten. Olimme tulleet juuri edellisenä iltana Australiaan, pakkasesta helteeseen, ja arvostin jokaista hetkeä.

Häiden intialaiset hennajuhlat johon kuului eräänlainen tanssiseremonia, johon jokainen osallistui taustasta tai kulttuurista huolimatta.

Ja itse...

Share

Tässä on minun rakkaani!

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Tässä kuvassa on koko minun elämäni.

Ne kaksi kaikkein rakkainta.

Oma tytär. Vatsassani kasvanut. Jo olkapäähän ylettyvä. Samaa pippuria kuin minä. Se, jonka nenän asennostakin tiedän tämän tunnetilat ja se, jonka kanssa kipinät ja pusut sinkoilevat. Tytär, jossa tiivistyy jotain niin hienoa lapsena olosta. Mieltä myllertävää viisautta ja rapa poskella ojissa möyrimistä....

Share

Neljän päivän (intialaisalbanialaiset) häät

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Saavuimme viime viikolla myöhään keskiviikkoiltana Melbourneen ja jo torstaina alkoi enoni ja hänen kihlatunsa neljän päivän häät - tai hääfestivaalit kuten he kutsussa sen ilmaisivat. Kyseessä oli isot, 160 hengen intialaisalbanialaiset häät, jossa riitti eloa, väriä, lämpöä ja älyttömään hyvää (kasvis!) ruokaa molemmista kulttuureista.

...

Share

Pages