5 totuutta näiden kuvien takaa

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Näistä kuvista ja tästä asusta tulee mieleen viisi asiaa ja ne kaikki liittyvät minulle rakkaisiin ihmisiin.

1. Pikkuveljeni otti nämä kuvat. Veljeni on minulle rakas ja olen hänestä niin monella eri tavalla ylpeä, mutta valokuvaus ei taida kuulua hänen osaamisiin...

2. Otimme nämä kuvat vanhempieni etupihalla. Samalla hetkellä isäni tuli ulos...

Share

Kihlajaisjuhlintaa ♥

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Apua, kirjoitin otsikoksi ensin "häähumua" ja kesti oikeesti hetken ennenkuin tajusin virheen :'D Ilmeisesti ajatukset jo tulevaisuudessa!

Vietimme eilen siis kihlajaisia - emme häitä. Tässä illan kuvasaldoa:

 // Pics from our engagement party last night:

...

Share

Puolison kynästä: Koti on siellä, missä rakkaus asuu

Ladataan...

Perhe.

Tuo sana voi henkilöstä riippuen tarkoittaa verisukulaisuutta, saman katon alla asuvia sukulaisia tai vaikka tiivistä kaveripiiriä. Joillekin jopa nettifoorumin vakiporukka, videopelin klaani tai vaikka lähibaarin vakkarijengi voi muotoutua perheenkaltaiseksi yhteisöksi, varsinkin silloin jos parempaakaan ei ole tarjolla tai jos se ”oikea” oma porukka tuntuu vieraalta ja hankalalta.

Itselleni tuo sana ei vielä muutama vuosi sitten tarkoittanut mitään, koska lapsuuteni...

Share

Kun suorittaminen seuraa lomallekin

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kosovossa oli omalla tavalla ihanaa mutta toistin sen saman virheen, jonka olen tehnyt aikasemminkin: toin suorittamisen paineen arjesta mukaan lomalle.

Ensin meillä oli noin neljä kokonaista päivää poikaystäväni kanssa, ja mun oli pakko "tehdä kaikki pakolliset ja nähdä kaikki nähtävyydet" hänen kanssaan - tiesin, että kun hän lähtee, minulle ei jäisi enää...

Share

Vauvavuodet eivät ole veljeksiä

Ladataan...

Ennen esikoiseni syntymää olin täynnä ahdistusta, pelkoja ja hermostuneisuutta. Pelkäsin synnytystä valtavan paljon: Kestäisinkö sen kivun? Menisikö kaikki hyvin? Mietin, miten osaisin käsitellä omaa vauvaani, ja miten ihmeessä onnistuisin olemaan hyvä äiti. Murehdin, miten jaksamiseni ja voimani riittäisivät vetämään vauvavuoden läpi. 

Synnytys oli helvetillisen kivulias, mutta sentään nopea. Muistoksi jäi episiotomia-arpi, jonka paranemiseen tarvittiin aikoinaan yksityisellä...

Share

Valintoja

Ladataan...

Elämä on täynnä valintoja, pienessä ja isossa mittakaavassa. Nyt mietin valintoja harrastukseni ja muun elämän välillä. Lapsiperheessä joutuu usein miettimään, mikä määrä liikuntaa on tarpeeksi ja mikä liikaa? Kuinka paljon juoksua antaa perheelle tyytyväisimmän  ja iloisemman äidin ja kuinka paljon juoksua on liikaa ja liian paljon pois perheen yhteisestä ajasta? Liika juoksentelu saa lapset kaipaamaan äitiään ja liian vähäinen äidin hermot kiristymään liian pienestä. 

Vastausta...

Share

Perhe on paras: Toinen hääpäivä Turussa

Ladataan...
Maria Hakkala The Variety Show

Saavutuksena voi pitää, että jo toista vuotta peräkkäin saimme aikaiseksi kuvat hääpäivänä hääkuvapaikalla. Pisteet meille! Ja pisteet ehdottomasti myös tämänkertaiselle kuvaajallemme S. Aaltoselle mainion tunnelmallisista kuvista haastavissa sääolosuhteissa!

...
Share

Kolmekymmentä yötä

Ladataan...
Lippavinossa Lippavinossa

Hola!

 

Tässä on ollut tällainen luova kolmen kuukauden "olen lomaillut lasten kanssa elokuun ja sen jälkeen tehnyt niin paljon töitä ja kotitöitä ja kaikkea, etten ole rauhassa koneen ääreen ehtinyt istahtaa" blogipostaus tauko.. mutta se siitä.. sillä nyt! NYT!

 

Nyt on aika paljastaa teille kaikille, jotka ette vielä tiedä, että meidän perheellä on jäljellä tasan kolmekymmentä yötä Suomen syksyä. Sitten...

Share

Masennuksen monet kasvot - 2

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Noniin. Nyt päästään sen aiheen äärelle, mistä ehdin eilen jo hiukan muutaman sanan kirjoittaakin. Eli siitä, miltä tuntuu olla masentunut ja miltä tuntuu olla masentuneen läheinen. Ja millaisia ristiriitoja tämä yhtälö (voi) aiheuttaa keskinäisessä kommunikaatiossa tai toisen ymmärtämisessä. Itse olen molempia. Masentunut, ja masentuneen läheinen.

Kenties tärkein ydinasia koko tämän tekstin pohjalle muistutukseksi (useinkin toistamani lause) ; ...

Share

Pages