Miten teillä nukutaan?

Ladataan...
Lilja Alina Mutsin vuosi

Pienestä asti mä olen ollut sikeäuninen epäaamuihminen, joka viihtyy sängyn pohjalla vähän liiankin hyvin. Varsinkin raskauden alun väsymyksessä ja uudelleen viimeisen kolmanneksen aikana tuli usein nukuttua kellon ympäri ja vähän enemmänkin, kun siihen tarjoutui tilaisuus. Lapsen kanssa tilanne on väistämättä toinen – yösyötöt ja vaipanvaihto menevät oman unentarpeen edelle.

Hassua kyllä, meillä nukutaan yllättävän hyvin. Alussa oli hakemista, paljonkin, mutta yöunia sai onneksi...

Share

Kun menetin sydämeni täysin

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Sä tuut sitten rakastamaan sitä enemmän kuin mitään tai ketään muuta maailmassa, sanoi ystäväni Enna viime helmikuussa kun kerroin siskoni olevan raskaana.

Ja kyllä se vain on niin - tämä pieni nyytti on siepannut sydämeni ja hän tuntuu tällä hetkellä elämäni tärkeimmältä asialta.

...

Share

Tänään tiistaina

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Tiistai, ei allekirjoittaneen vahvimpia viikonpäivä. Kuukautiset ja kuukautiskivut. 20 minuutin torkuttaminen ja nipinapin aamutreeneihin ehtiminen. Kotiin unohdettu pyyhe ja rintaliivit. Huolimattomuusvirheillä varustettuja meilejä ja asukuvat, jossa kädet näyttävät ihan väärällä tavalla isoilta.

Olisin helposti voinut leimata tämän huonoksi päiväksi. Totuus on kuitenkin se että...

Share

Uusi elämä

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Tää kuukausi on ollut työnteon, surun, lomailun, matkailun, ystävyyden ja melankolian sekasoppa.

Mutta viikonloppuna maailmaan syntyi uusi elämä ja oman elämän tapahtumat tuntuivat vähintäänkin toissijaisilta. Minusta tuli täti puolueellisesti sanoen universumin kauniimmalle pojalle.

...

Share

Kun viikonlopusta tuli vahingossa täydellinen

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Vapaa viikonloppu, siivottu koti, aurinko, poikaystävä, mökki, meri, hyvä ruoka, vähän juomaa, perhe, spontaania illanviettoa, lauantain kahvila-aamiainen, torin tuoreet marjat, paras ystäväpariskunta, kummityttö, uusi kamera, hidas sunnuntaiaamu, aamiainen tarjoiltuna sänkyyn ja kreikkalainen musiikki. Näistä muodostui täydellinen viikonloppu. Aina ei kannata suunnitella.

 

...

Share

En ikinä muuta pois Aurinkolahdesta

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Monet neuvovat että älä ikinä sano ikinä, mutta mä en ikinä halua muuttaa pois Aurinkolahdesta.

Täälläasuminen on yksi konkreettinen koko elämänpituinen haave, joka on toteutunut. Monesti kun tavoittelen jotakin, saan voimaa miettiessäni muuttoa tänne.

Kyse on vain yhdestä pienestä kaupunginosan osasta, mutta minulle se symboloi haaveiden toteutumista....

Share

Vielä viimeiset jazztunnelmat

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Lue täältä ensimmäinen Pori Jazz-postaus! Viikko meni tosi nopeasti ja viime viikonloppu olikin Jazzien päätösviikonloppu. Kirjurinluodon puolella oli pääkonsertit perjantaina ja lauantaina. Jazzkadulla liikkui enemmän ihmisiä kuin arkipäivinä. Vastaan saattoi tulla yllättäviäkin tuttuja. Huono puoli oli se, että hintoja nostettiin pariksi viimeiseksi päiväksi ja baaritelttojen hanoissa...

Share

Mökkireissu

Ladataan...
Kauhaisa Satu vs. Todellisuus

Sukuloinnissa on pohjimmiltaan se vikana, ettei perhettään tai sukulaisiaan voi valita. Ja vaikka yhteyden pitäminen jäisikin Facebookissa syntymä päivä onnitteluun, ei kesäisiltä (tai jouluisilta) näkemisiltä voi välttyä.

Joka kerta kun tulen takaisin kaupunkiin, josta olen kotoisin, tunnen itseni jälleen teini-ikäiseksi. Aivan kuin olisin jälleen 14 ja minua ahdistaisi liikkua yksinään, ilmaista mielipiteitäni tai näyttää kuka olen. Sama tunne minulla on, kun vietän aikaa...

Share

Vaaroja kohti

Ladataan...

Kuten kesän suunnitelmissa mainitsin kuuluu kesään piipahdus mökkihommissa Vuokatinvaaran kupeessa.

Pakkasimme tällä kertaa mukaan myös trangian ja selkäreput, jotta voimme halutessamme piipahdella päiväretkillä tai puolen päivän retkillä vaaralla ja sen tuntumassa.

...

Share

Pages