Tomaatti ja samettikukka ne yhteen soppii, huomenna pannaan pussauskoppiin...

Ladataan...

sieltä kuuluu riks ja raks, tomaatille syntyy karvanen laps. Okei, rauhallisesti siellä takavasemmalla - on loru tääääysin epäsopiva ja ainakin 70-luvun lapsille joillekin aiheuttanut trauman jos toisen,  kun itseensä kohdistui. Mutta nyt puhutaankin kasvikumppaneista eikä ihmisistä. Hmm...toivon kyllä suuresti, ettei tomaateistani tule karvaita saatikka sitten karvaisiakaan.

...

Kevät ja ihana kiire

Ladataan...

Työpaikalla ei paljon keväästä, auringosta tai lämmöstä ole tietoa - 80-luvulla rakennettiin pankkitalot niin pompööseiksi, että sisällä ollessa ei ulkomaailmasta ole hajuakaan. Joten eilenkin ulos astuessa vastaanlyövä ihana lämpö oli yllätys, joka pisti puutarhageeniit ylikierroksille.

Ulos!
Pihalle!
Missä harava, missä lapio, missä lannoitteet, missä sahakirveskuokkarapsutin!

...

Not-so-secret-Garden heinäkuun aamuauringossa

Ladataan...

Miltäpä näyttää levottoman ja laiskan puutarhurin piha heinäkuussa?

Ei pihani mihinkään puutarhalehteen pääsisi, mutta eipähän sen tarkoitus ole lehtien sivuille päätyäkään, vaan toimia minun mieleni, sieluni ja kroppani virkistys- ja lepolähteenä.

Sanoo hän ja tekee blogipostauksen puutarhastaan :D

Mutta koska mediassa esitellyt puutarhat ja pihat ovat usein ylimaallisen upeita, täydellisiä ja uskomattoman tarkkaan mietittyjä, voi herkän & aloittelevan puutarhurin...

Kesän hankintalista

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Meidän kesäpiha kaipaa hieman uusia kalusteita. Monen monta vuotta ollaan menty näillä, mutta nyt tarvitsee kyllä tehdä vähän hankintoja. Tilannehan on se, että meillä on ison takapihan terassin lisäksi etupihalla, ulkorakennuksen edessä, vähintään yhtä iso terassi. Se on tehty siihen viime kesänä ja silloin siihen ei vielä hankittu kalusteita vaan vähän fiilisteltiin, että mitäs siihen sitten tarvitaan. Siinä oli silloin keräilyerä kaikenlaisia vanhaakin vanhempia, kuluneita kalusteita....

Sisältäni portin löysin

Ladataan...

Kovin on aution näköinen sisäänkäynti...seitsemän vuotta sisäänkäyntiä kehystänyt metallinen köynnöskaari sanoi sopimuksen irti ja se piti pistää pilkkeeksi ennenkuin se romahtaisi jonkun onnettoman niskaan.

Vähän aikaa asiaa päässäni haudottuani ajelin isäni luo ja esitin ideani - josko rakennettaisiin kerralla oikein puinen köynnöskaari aukkoon?
Meillä on isäni kanssa vaihtotaloussopimus: minä autan häntä tietokone- & puhelinongelmissa ja hän antaa käyttööni...

Pages