Hattaraa

Ladataan...

Tänä kesänä olen taas halunnut olla hattaratukkainen, välillä enemmän ja välillä vähemmän pinkki. Nyt olen pitänyt pari viikkoa taukoa pastellipäästä ja olen taas tosi blondi. Viikonlopuksi Flow -festareille taidan laittaa vähän vaaleanpunaista päähän, ihan vaan koska se on niin somaa.

Tämän hetken ehdoton suosikkini värjäävistä hoitoaineista on ...

Miten lisätä väriä vaatekaappiin?

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Kun sain ennen joulua veronpalautukset, minulla oli tarkka missio: nyt ostan jonkun lämpimän neuleen. Olen yleensä villatakkikäyttäjä, mutta kun on kylmä ja kostea talvikeli, huomaa sen miten paljon lämpimämpi neule on, koska se pitää koko yläkropan peitossa. 

Nyt jotain värikästä, ajattelin...

Kesäinen geelilakkaus pienellä blingillä

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Puhuinkin viime postauksessa viime aikojen kynsienlaittolaiskuudestani. Päätin antautua laiskuudelle, ja tehdä itselleni geelilakkaukset. Nyt kynnet on nättinä, vaikkei niitä jaksaisikaan koko ajan olla laittamassa. 

Geelilakaksi valitsin Naturel-merkin sävyn 10, joka on hieman läpikuultava koralli. Kynnet on ihanan mehukkaan näköiset, geelilakan pinta on aina niin superkiiltävä! Ihanan kesäinen väri, tulee mieleen mehujää :) 

Halusin yksiväriseen lakkaukseen vielä jotain...

Käsinmaalatut kukkakynnet

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Onnea kaikille valmistuneille, ylioppilaille ja peruskoulunsa päättäneille! Tässä kukkia teille :) 

Maalasin ihan nopeasti tuollaisia trooppisen oloisia kukkia Butter Londonin Royal Navy-lakan päälle. Kukkiin olen ihan tyytyväinen, lehdet on nyt vähän mitä on.. :D 

...

Persikanvärinen liukuvärjäys

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Huh, viime viikot on olleet yhtä juoksemista paikasta toiseen. Olen koittanut saada viimeisiä kouluhommia pakettiin ja lisäksi hoitanut ainejärjestön hallitusjuttuja. Esimerkiksi tällä viikolla ohjelmaan on kuulunut visiitti Kuopioon, jossa olimme ainejärjestön puolesta livetwiittaamassa yritystapahtumasta. Nyt pitäisi lukea vielä parisataa sivua raskasta asiaa sananvapaudesta. Yksi verkkokurssikin kuumottelee Moodlen etusivulla. Ensi viikolla edessä onkin muutto takaisin Pääkaupunkiseudulle...

Liukuvärjätyt raitakynnet

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Tällaiset samantyyppiset liukuvärjätyt raitakynnet olen tehnyt joskus muutama vuosi sitten ennenkin. Tykkään näistä ihan possuna! 

Raita-liukuvärjäys ei ole niin hankala tehdä, miltä se saattaa näyttää. Homma menee näin: 

1. Lakkaa kynnet pohjavärillä, mulla se on valkoinen. Anna kuivua hyvin. 

2.Leikkaa striping tapesta pätkiä, ja paina ne kevyesti kynnelle...

Valkoiset ruusukynnet (aka mummon pöytäliina -kynnet)

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Nyt kun kevät tekee pikkuhiljaa tuloaan, alan himoitsemaan kukkaprinttiä kaikkialle. Olen huomannut sen hiipivän niin pöytäliinaan kuin vaatteisiinikin. Nyt vuorossa ovat kynnet. 

Ruusukynnet ovat yllättävän helpot tehdä, vaikkei mikään konkari kynsitaiteilussa olisikaan. Esimerkiksi Nailasauruksella on hyvä ohje ruusujen maalaamiseen. Printti on myös hyvin monipuolinen, kun...

Kodin värit 4/5 -PINKKI

Ladataan...
Hetti Hettinen

Tämä väri on tullut kotiini hyvin vaivihkaa ja täysin suunnittelematta. Enkä ole edes varma pidänkö pinkistä väristä sisustuksessa ;). Eteisen pinkki matto on omittu sukulaisilta; heillä se oli ennen lastenhuoneen mattona, mutta kun he vaihtoivat ko. huoneen sisustusta, kysyin saisinko maton itselleni (lue: nappasin kainalooni ja suuntasin junalle). Aivan täydellinen matto eteiseeni:...

Pages