Taktiikka: miten odotat vapaata pöytää Via Tribunalissa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

 

Via Tribunali on Senaatintorin kupeessa sijaitseva napolilainen pizzeria, joka on tunnettu 1-1,5 tunnin jonoistaan sekä tajuttoman herkullisesta pizzastaan.

Ensinnäkin, pizza on juuri niin mahtavaa, että sitä kannattaa odottaa. Ja se maistuu yhtä hyvältä kuin Napolissa.

Tärkeää on kuitenkin asenne ja taktiikan valinta. Jaan testatun toimintamallin kanssanne:

...
Share

Syksyn ensimmäinen pizzaperjantai

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Sanoista teoksi. Kun huomasin aiemmin tällä viikolla, että emme ole viettäneet koko syksynä yhtään pizzaperjantaita, päätin viedä lapset eilen tytön tanssitunnin jälkeen pizzalle Putte'siin (Kalevankatu 6).

Rouva oli omien kavereidensa kanssa...

Share

syksyn ensimmäinen, toinen, kolmas (+ pizzaa ja muutosenergiaa)

Ladataan...
ginty gg and the moon

Syyskuun ensimmäisenä en työpäivän jälkeen saa täysin kiinni siitä hetkessä, jossa olen. Pää karkailee sinne tänne, työasioihin, lentolippuihin, häälahjoihin, kauppalistaan, pyykkeihin.

Lähdemme metsään. Näen toisen kerran tänä syksynä kellastuneita koivunlehtiä, ehkä viidesosa lehdistä on vasta antautunut syksylle....

Share

Täydellinen lchf pitsapohja

Ladataan...

 

 

Päätin että viikonloppuna on pitsapäivä ja aloin etsimään kokemuksia erilaisista lchf-pitsapohjista. Parhaimman kuuloinen löytyi ruotsalaisen bloggaajan Åsen blogista http://56kilo.se/godaste-lchf-pizzan/ .

Pohja

Tästä ohjeesta tuli 2 pellillistä

 

70 g parmesaania

150 g mozzarellaraastetta

8 kananmunaa

4...

Share

Nyt sitä napolilaista pizzaa!

Ladataan...
ilonamaria Eat, Play, Love

Pitkään siitä haaveilin ja vihdoin pääsin siitä nauttimaan jopa kahtena peräkkäisenä päivänä - onneksi kaupungista löytyy jo peräti kaksi napolilaista pizzeriaa! Nyt on siis testattu sekä Torikortteleiden Via Tribunali että Oulunkylän Capperi. 

Huhut ovat pyörineet kaupungilla Pizzeria Via Tribunalin jonojen ympärillä. Ravintola ei ota lainkaan pöytävarauksia, ja kuuleman mukaan pöytää saattaa joutua odottelemaan maanantai-iltaisinkin tuntikaupalla....

Share

Isien tekemää pizzaa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Helsinkiin on avautunut viime aikoina useampi tutustumisen arvoinen pizzeria. Koska minun on nykyisin kovin vaikea ehtiä mihinkään uuteen ravintolaan etujoukoissa, olen hyvin tyytyväinen, että pääsimme käymään Töölön uudessa Daddy Greens Pizzabarissa (Humalistonkatu 3) vain päiviä sen avautumisen jälkeen.

Pizzeria on tyyliltään napolilais-...

Share

Lehtikaali ja pizza ne yhteen soppii

Ladataan...
MinnaM Itse Minna Mänttäri

Vaikka kuluva vuosi on ollut monin tavoin hankala ja raskas, on se myös sisältänyt useita ilonaiheita. Kuten sen, että tänä vuonna ötökät jättivät lehtikaalintaimeni rauhaan ja kas, siellä ne pörhistelevät kasvihuoneessa, ojennellen tomerasti komeiksi kasvaneita raajojaan. 

Olin törmännyt internetsissä Soppa 365:n...

Share

7 + 1 syytä syödä Franny'sissä

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Hyvää pizzaa saa monesta paikasta, mutta Franny's (348 Flatbush Avenue, Brooklyn) oli poikkeuksellisen hyvä pizzeria. Tässä 7 + 1 syytä, miksi.

1. Pizzat. Sopivan sitkeä mutta rapsakka pohja ja hillitysti harkittuja täytteitä.

2. Sakset. Vihdoin joku muukin on ymmärtänyt, että pizzaa kannattaa...

Share

Parhaat pizzat New Yorkissa

Ladataan...
CiaoChristel CiaoChristel

New Yorkissa italialainen ruoka on tosi suosittua ja löytyy yhtä sun toista italialaista ravintolaa melkein joka kulmalta. Näistä suurin osa on kuitenkin sellaisia ns. "wannabe" italialaisia, mutta ruoka ei maistu yhtään niin hyvältä kuin mitä italialaisen ruoan tulisi maistua. Me ollaankin löydetty kolme pizza paikkaa, jossa käydään melko usein ja jossa ei saada...

Share

Pages