3 + 15 inspiroivaa podcastsuosikkia

Ladataan...

Olen kuunnellut podcasteja jo vuosia. Aluksi kuuntelin The Tim Ferriss Show'ta ja suomalaista InspiRadiota, ja huomasin, että podcastit olivat helppo tapa oppia uutta ja inspiroitua. Lisäksi niiden parissa siivous, lenkkeily ja ruuanlaitto sujuu rattoisasti.

Ilokseni podcastit ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan myös Suomessa ja yhä useammin törmään mielenkiintoisiin podcasteihin. Tilaan useita erilaisia podcasteja, sillä tiettyyn mielentilaan...

Sijoittaminen – se sopii vain ökyrikkaille. Eiku! Kuuntele Lily Talks -podcast.

Ladataan...

Kaupallinen yhteistyö: Danske Bank

Mitä teille tulee ensimmäisenä mieleen sanasta sijoittaminen? Onko se vain upporikkaiden porvareiden pientä rahalla tehtävää peliä? Vaiko tavallisiin tuloihin ja tavallisiin ihmisiin liittyvä oman talouden hallinnan työkalu?

Minä itse näin vielä muutama vuosi sitten suorastaan punaista, kun kuulin...

Lily <3 Podcast – Kuuntele kaikki inspiroivat Lily Talks -jaksot täältä

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Lily Talks on viisas, oivaltava ja inspiroiva podcast Trendin ja Lilyn tekijöiltä. Jaksoissa Lilyn bloggaajat keskustelevat vieraidensa kanssa asioista, jotka puhuttavat juuri nyt.

Uusi jakso julkaistaan joka keskiviikko. Osallistu keskusteluun #lilytalks.

Psst. Löydät Lily Talksin nyt myös iTunesista ja iPhonen Podcastit-sovelluksesta.

...

”Tämän takia rahasta pitää puhua!” Kuuntele mun ensimmäinen Lily Talks -podcast!

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Minusta rahasta puhuminen on ollut aina viime vuosiin asti äärimmäisen kiusallista. Olen kiemurrellut penkissä, jos työhaastattelussa on pitänyt esittää palkkatoive tai jos toinen bloggaaja on kysynyt kampanjakorvausteni summaa. Silti raha ohjaa elämäämme hyvinkin paljon, eikä eurojen ja senttien määrä ole mikään vähäpätöinen asia.

Kutsuin näyttelijänä ja Helsingin...

Podcast: Parempi minä

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Pysähdy hetkeksi. Sulje vaikka silmäsi.

Kysy itseltäsi: millainen ihminen minä haluan olla?

Elämämme koostuuu tyypillisesti rutiineista ja tavallisesta arjesta. On helppo ajautua putkeen ja turvautua tuttuun. Kulkea massan mukana, ilman että pistää itseään likoon. Muutos vaatii aina energiaa, mutta se ei ole...

Yksin ystävien keskellä? Kuuntele Lily Talks -podcastini!

Ladataan...

Sanotaan, että yksinäisin on se, joka on jonkun kanssa ja tuntee olevansa yksin. Yksinäisyyttä ja ulkopuolisuutta voikin tuntea, vaikka olisi parisuhteessa tai elämässä olisi paljon ihmisiä. Silti voi tuntua, että elämässä ei ole ketään juuri itseä varten.

Yksinäisyys ja ulkopuoliseksi jääminen satuttavat ja korostuvat...

Pages