Millaista on tulevaisuuden työ?

Ladataan...

Olen aika varma, että tulevaisuuden työpaikkani näyttää suunnilleen tältä: läppäri, puhelin (ja tietenkin kahvia). Onko se kiva juttu vai ei, se on kai lähinnä asenteesta kiinni. 

Kun on alalla, joka muuttuu niin nopeasti kuin media-ala tällä hetkellä muuttuu, miettii väkisinkin välillä, että mitähän seuraavaksi? Viekö robotti työni...

Share

Sinkkukinkut podcast esittäytyy!

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Sinkkukinkut esittäytyy! Kyseessä on siis minun ja Katariina Juseliuksen podcast -sarja. Voitte vaan arvata kumpi meistä on himodeittailija ja kumpi ikisinkku, joka kammoksuu treffejä! Tänään ilmestyneessä ensimmäisessä jaksossamme nimittäin puhumme treffeistä ja paljastamme kamalimmat treffimme. Olemme...

Share

Kaksi puhuu, yksi piirtää

Ladataan...
saarah visual diary

Tiedättekö ne illat, jolloin jutellaan kaikista asioista ihan INTONA ja sitten tulee mieleen: MEILLÄ PITÄS OLLA PODCAST. MEILLÄ! ME OLLAAN NIIN HYVIÄ!

Tuttu tunne, ainakin mulle. Ja mun kavereille. No mut nyt niistä kaksi onkin tehnyt homman ajatuksen tasolta ihan oikeaksi.

Ystäväni Anna ja...

Share

Mitä podcastin tekemiseen tarvitaan?

Ladataan...

Uusi podcast, jossa olen mukana, julkaistaan tänään. Kaverin Puolesta Kyselen on huumoripodcast, jossa vastaamme ystäväni Anna Karhusen kanssa kaverin puolesta esitettyihin kysymyksiin – niihin, joita kaveri ei uskalla itse esittää. Täydellä ammattitaidolla ja kokemuspohjalla tietysti. Ensimmäisessä jaksossa puhutaan tammikuuhun sopivasti darrasta. 

...

Share

Podcast: Ennakkoluulot ja sosiaalinen media

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Olet nähnyt somessa kuvia jostain henkilöstä. Pläräillyt ehkä hänen reissutaltiointejaan ja lueskellut hänen jättämiään kommentteja yhteisten ystävienne Facebook-päivityksiin. Olet saanut kevyen ensivaikutelman ja tehnyt tiettyjä johtopäätöksiä tyypistä.

Some on alusta, jossa ennakkoluuloja ja ensivaikutelmia syntyy tänä päivänä kaikista eniten.

...

Share

Podcast: Menestyminen

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Mitä menestyminen vaatii ja mitä se edes tarkoittaa? Millaisia tavotteiden tulisi olla? Entä millaisilla pienillä asioilla pystyt kehittämään itseäsi tavallisessa arjessa?

Luvassa henkilökohtaisia kokemuksia ja konkreettisia vinkkejä oikeasta elämästä. 

Podcastin pääset kuuntelemaan...

Share

Podcast: kiusaaminen

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Podcastin aiheena tänään kiusaaminen. Millaista kiusaamista me olemme kokeneet? Mistä kiusaaminen johtuu? Entä miten kiusattua voisi auttaa? 

Tällä kertaa Marianna ei päässyt mukaan äänittämään, mutta me pohditaan Elisan kanssa tärkeää aihetta ja jaetaan henkilökohtaisia kiusaamiseen liittyviä kokemuksia koulusta ja työpaikalta. Olitpa sitten kiusattu,...

Share

Ensimmäinen podcast (iik)

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Oltiin toissailtana Tukholmassa illallisella, jossa tutustuttiin kahteen ruotsalaiseen kolleegaan, Ebbaan ja Emiliaan. Heidän podcastinsa ovat nousseet tunnetuiksi Ruotsissa ja me tietysti Mariannan ja Elisan...

Share

Pages