LahtikkoTV: Põhjala Cellar Series - Pime Öö Islay BA

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

LahtikkoTV:n arvostelussa Põhjala Cellar Series - Pime Öö Islay BA. Maistuiko Imperial Stout savukalalta? 

P.s. Videolla mainittu panopäivä on toki vuoden pisin yö, ei pisin päivä. Kyllähän sen oluen nimikin jo kertoo.

...

Share

Ant Farm: Makeanhimokas maisteluilta

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Pitkästä aikaa hieman laajempaa kaupallisten oluiden maistelusessiota tarjolla Ant Farmin klubitalolla. Suuntaviivat oli vedetty BrewDogin uusimpien Abstrakt-sarjalaisten välille, mutta totutusti punainen lanka katosi jo heti kättelyssä. Itsekin jouduin katoamaan ennen aikojani muihin velvoitteisiin, mutta kyllä sitä parissa tunnissakin ehti maistamaan yhtä sun toista.

...

Share

Põhjalan Hoegaar… Hooaeg

Ladataan...

Kävin tovi sitten blogiviholliseni luona tiputtamassa Lahtikko-zinen uusimman numeron ja siinä sitten tuli ikään kuin vahingossa istahdettua tuopin äärelle. Minun ei pitänyt tästä eestiläisestä edes mitään kirjoittaa, mutta kun nyt tuo kuva pullosta ja saatanan söpöstä koiranpennusta löytyi puhelimesta sekä muutama rivi muistiinpanoja, niin miksei. Juotiin muuten myös ”Vituiks meni IPA”, joka meni panijansa mielestä… niin, vituiksi. Ei se kuitenkaan oikeasti ollut yhtään niin...

Share

Kukanekon tupaantuliaiset – Lahtikko-zinen jälleenmyyjän uudet kujeet

Ladataan...

Lahtikko-zinen uskollinen jälleenmyyjä, Kukaneko, palvelee 01.05.2017 lähtien osoitteessa Rautatienkatu 3, Lahti. Torven kulmalla siis.

 

Aukiolot: ma-pe 10-18 | la 10-15

http://kukaneko.fi/

https://www.facebook.com/kukanekoshop/

...

Share

Monday Bloody Monday – Lauselmia härkäviikon varrelta

Ladataan...

Maanantai on kyllä karmiva päivä, jos edellinen viikko on ollut täynnä tico ticoa ja baila bailaa. Olo on paremman termin puutteessa jännittävä. Mutta ei auta itku olutmarkkinoilla, vaan täytetään lasi taas puolityhjäksi ja vaelletaan kohti uusia pettymyksiä.

Muutamia ilmoitusasioita alkuun:

Lahtikko-zine #3 on nyt pihalla ja sitä sopii ostaa Lahen Puodilta sekä Helsingin Pien-kaupalta. Lisää...

Share

Birger

Ladataan...

Hml-trilogian katkeran lopun näyttämönä toimi kaupungin se yksi ja ainoa olutravintola, Birger. Ilmeisesti pari vuotta sitten Hämeenlinnan keskustassa toimi hetkellisesti myös Torin Panimo, mikä ei kuitenkaan ollut nimestään huolimatta panimoravintola, eikä olutvalikoimakaan ollut peruspubia kummoisempi. Birger on kuitenkin kostuttanut...

Share

Helsinki – I Missed the Bus

Ladataan...

Eilen raportoidun Sori Taproomin kutsuvierastilaisuuden lisäksi sitä tuli käytyä muissakin Helsingin olutravintoloissa juomassa pikkuannoksia pikkurilli pystyssä ja muistiinpanot sauhuten. Seuraavassa jotain merkintöjä illan kulusta. (Kuvia on vähän ja nekin tylsiä/huonoja/vanhoja, syytän sosiaalisia tilanteita ja puhelimesta hävinneitä tiedostoja.)

...

Share

Põhjala Must Kuld - Kenyan Coffee Edition

Ladataan...

Mummot rivissä sohvalla, jokaisella sokeripala suussa ja kahvia ryystetään tassin kautta kuin kuolo kolkuttelisi jo ovella.

- Äiti, tää hedelmäkakku on tosi kuivaa.

- Se ei ole lapsille! Se on viskillä kostutettua kuivakakkua.

...

Share

Suuret oluet, kotipanimo

Ladataan...

Kävin tekemässä viikonloppuna juttua kotioluen panemisesta Lahtikon kevätnumeroon. Ja vaikka diy-olutta oli toki tarjolla, niin kotipanimomestari kaivoi kellaristaan myös hieman kaupallisempaakin herkkua urakkaporukan janoa hillitsemään. Alla merkintöjä juomista.

Sori Conca d’Oro | 11,5% | Imperial Stout

Toissaviikolla saadussa Sorin lahjuspaketissa oli monta hyvää ja mielenkiintoista olutta, mutta juuri tätä...

Share

Oulu – Juhlat

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Kun matkan pölyt oli karistettu kurkusta imperiaalisen balttiportterin sekä rapsakan pilssin keinoin, oli aika kaunistautua, laittaa tanssikengät jalkaan, ottaa seuralainen kainaloon ja suunnata Pohjolan yöhön. Tai iltahan se vasta tuossa vaiheessa oli, kun käppäilimme tuttuja ja tuntemattomia kinttupolkuja kohti Torikatua.

Rooster. Pub Rooster tai Roosterin Kellari, en tiedä kumpi on virallinen muoto, mutta silti paikan nimi...

Share

Pages