Elämäni paras pihvi löytyi Meat Districtistä, mutta mieheni ei sano samaa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Meat District on Porvoon vanhassa kaupungissa sijaitseva, omaperäisesti lihoin sisustettu ravintola, joka on keskittynyt ekologisesti tuotettuun lihaan. Todella veikeä paikka. 

Pitkään ravintolaan halunneena odotin ruokailua innolla. Tilasin...

Share

Haikon kartano: loma lähellä Helsinkiä

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Mitä sain syntymäpäivälahjaksi? Unelman!

Yön Haikon kartanossa!!!

Jo pitkään olen toivonut pääseväni Haikon kartanoon kesäisen Hotelli Punkaharjun seikkailun (lue lisää täältä) jälkeen. Se kun ei mennyt ihan nappiin. Tällä kertaa mieheni varasi ihan old school puhelimitse hotellihuoneen ja varmisti, että saamme sen kartanon puolelta.

Miniloma tuli tarpeeseen ja onnistuimme nauttimaan siitä täysin muun muassa erinomaisen...

Share

SMAKU Porvoo 2017

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Smaku on tänä vuonna toista kertaa Porvoossa järjestettävä ruokajuhla/tapahtuma. Ideana on, että ihmiset pääsevät helposti ja suhteellisen edullisesti tutustumaan Porvoolaisiin ravintoloihin (/kahviloihin). Tänä vuonna ravintoloita on mukana 16 (jäätelötehdas mukaan luettuna) ja jokainen mukana oleva ravintola on valmistanut yhden, kaksi tai kolme annosta Smakua varten. Yhden...

Share

Vanhan Porvoon jäätelötehdas

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Vanhan Porvoon jäätelötehdas aloitti toimintansa tänä keväänä. Jäätelöä on myyty kontista/jäätelökojusta keskellä vanhaa kaupunkia ja kontin lisäksi jäätelöpyörä on näkynyt kesän aikana monessa eri paikassa. Valitettavasti Vanhan Porvoon jäätelötehtaan jäätelöitä ei saa kaupoista, joten Porvoon käynnillä kannattaa ehdottomasti pysähtyä jäätelölle.

Samalla kun kävin...

Share

Miksi toisen menestys on hyvä juttu minulle?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kuvaterveiset aiemmin tältä viikolta kun kävimme hakemassa poikaystäväni tutkintodistuksen Porvoosta. Juhlimme valmistumista lämpimässä säässä Jokirannalla terassilounaalla ja jäätelöiden merkeissä Vanhassa kaupungissa. Poikaystävästäni tuli kansainvälisen kaupan tradenomi ja olen hänestä luonnollisesti todella ylpeä.

...

Share

Aidomman bloggaamisen vallankumous

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Yksi kuluneiden kuukausien tärkeimmistä tavoitteistani on ollut tuottaa aidompaa materiaalia blogiin. Olen luonteeltani iloinen ja haluan tietoisesti keskittyä hyvään, sekä tietysti toivon, että lukijat lähtevät blogista inspiroituneena. Inspiroida voi silti monella tavalla, vaikka totuudella.

...

Share

Kaunis Porvoo

Ladataan...
nellijulia Nelli Julian

...
Share

Pages