(Luomu)apu maksaläiskiin

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Peiliin, josta näen itseni aina ekana aaauisin, olen kiinnittänyt kortin, jonka sanomaa on toisinaan hankala uskoa. First of all, you´re really pretty.

On hyviä ulkonäköpäiviä, aamuja ja aikakausia, sitten taas niitä ihan muita. Iloitsin pitkään siitä, että kas, minulla on sellainen iho johon ei tule esimerkiksi...

Valkosuklaa-puolukkapuffetit

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Pingviini

Pingviinin Puffet on yksi niistä jäätelöklassikoista, jotka muistan omasta lapsuudestani. Keksin ja jäätelön yhdistelmä on yksinkertaisuudessaan paitsi nerokas myös vastustamaton!

Tähän Pingviini-jäätelöpostaukseen tein puffetit itse ja käytin keksien sisällä Pingviini-puolukkajäätelöä. Keksien resepti on sovellettu Maku.fi:n puffet-reseptistä, mutta lisäsin siihen myös puolukkajauhetta ja valkosuklaarouhetta, kun...

Puolukka-valkosuklaakeksit

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Vieläkö pakastimessa on viimevuotisia puolukoita? Katsopa tämä kuva, niin ei ole pitkään!

Rouva tekaisi tällaiset herkut yhtenä arki-iltana tytön kanssa, ja jouduin hillitsemään itseäni todella, etten syönyt kaikkia ennen kuin olin ottanut kuvan. Kokeile itse, niin ymmärrät, mitä tarkoitan.

Puolukka-valkosuklaakeksit

Ainekset

...

Juttusarja alkaa: Oman pihan superfoodit

Ladataan...
Piiperö Viherpiiperö

Olen lähes aina ollut kiinnostunut terveellisistä ja tuoreista raaka-aineista sekä itsevalmistetusta hyvästä ruoasta. Nämä asiat tuntuvat korostuvan päivä päivältä enemmän. Syön aika paljon kasviksia, hedelmiä ja marjoja, koska uskon niiden pitävän minut terveenä ja pirteänä.Tämän pohjalta aloitan juttusarjan, jossa kerron omalla pihalla kasvavista superfoodeista. Ensimmäinen superfood tietopaketti tulee olemaan tyrnistä, josta tulen kirjoittamaan lähiviikkoina.

Superfood sanaa...

Pakastimentyhjennysraakasuklaa

Ladataan...

Päätin kaaaaaauuuuuuan sitten, etten ala missään vaiheessa kirjoittamaan yhteen tiettyyn aihealueeseen rajoittuvaa blogia, vaikka ajatus ruoka- ja terveysjutuista kutkuttelikin takaraivossa, vaan haluan blogini olevan eräänlainen läpileikkaus elämästäni ja julkinen päiväkirja, jossa voin paasata kaikesta (muka)tärkeästä ja mieltähiertävästä.  Noh, kotoilua pakonsanelemana harrastavana kotitonttuna päivät ovat tällä hetkellä pitkälti samanlaisia ja etenevät samojen rutiinien...

Puolukkabrownie

Ladataan...
Kardiina Keppo nurin

Jos jouluna ei nappaa leipoa suuritöisiä kakkuja niin tässä herkullinen leipomus, joka syntyy kymmenessä minuutissa (plus paistoaika). Mä pidän tätä myös vierasvarana, sillä ainekset on sellaiset, että niitä useimmiten löytyy kaapista. Puolukat voit toki vaihtaa pähkinöihin tai vaikka kapraloihin, mutta mun mielestä toi äklömakean suklaan ja kirpeän puolukan liitto vaan toimii.

Tämän reseptin myötä haluan toivottaa kaikille oikein herkullista ja rauhallista joulunaikaa! Venyttäkää...

Kuusenkerkkäteetä ja vitamiinipommi

Ladataan...
Kielinen Rakasta elämää

​Tänään mieheni ilmoitti, että hän on tulossa kipeäksi. Olen ollut kipeänä viimeksi kesällä, paria päivää ennen omia häitäni, jolloin minulta lähti ääni kokonaan. Sitä ennen varmaan pari vuotta sitten, eli en yleensä kovin usein. Olen selviytynyt flunssanuhista (lue: flunssa-nuhista tai flunssan-uhista;)) yleensä hyvin yksinkertaisen niksin avulla: marjoilla. 

Päätin siis nytkin turvautua marjoihin ja pelastaa mieheni alkavan flunssan kourista. Pengoin pakastinta ja koska mustikat ja...

Just make it, babe!

Ladataan...
Kimmo Ruokasuositus

Kävimme tiistaina katsomassa Deca Dance Helsingin kansallisbaletissa. Esitys oli aivan mahtava, tietysti. Voisin ylistää, purkaa ja tulkita teosta vaikka kuinka paljon, mutta tyydyn pelkästään suosittelemaan esitystä. Olen aina ollut sitä mieltä, että kaikki kansallisbaletin esitykset ovat hintansa arvoisia ja paljon enemmänkin. Ovathan esimerkiksi opiskelijaliput aika edullisia. Nyt kun en ole enää opiskelija, niin joudun joko harkitsemaan mihin esityksiin roponi sijoitan, tai sitten...

Puolukkapaistos

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Etkö keksi, mihin käyttää pakastepuolukoita? Entä muistatko vielä mustikkarättänän eli mustikkakukon? Tällä viikolla Rouva nimittäin pyöräytti vastaavan jälkiruoan puolukasta.

Ruistaikinan sijaan kuori on vaaleaa murotaikinaa. Aivan kohtuuttoman hyvää!

Puolukkapaistos...

Sataa sataa ropisee... pilipilipom!

Ladataan...
henzu home sweet ?

Mä en ymmärrä, minkä takia mulle tulee aina mieli "sisustaa", "siivota" ja järkkäillä tätä kotia _aina_ silloin kun oon yksin kotona..

Olen siis tosiaan ollut koko päivän yksin, mieheni ollessa työmatkalla ja kas kummaa, toipilaana kun on, niin ei ole muuta tekemistä kuin surffata netissä ja sieltähän löytyy vaikka ja mitä!

Mulla on siis ollut koko ihana sadepäivä aikaa olla täällä sisällä ja miettiä kaikkea ihanaa miten saisin tästä...

Pages