Puutarhavisa

Ladataan...
Jaimes Hetkiä arjesta

Edellisen puutarhapostauksen kommenteista päättelin,etteivät puutarhajutut olekaan ehkä hullumpia tämänkään blogin aihepiiriin lisättäviksi. Joten,ei muuta kuin puutarhapostauksia eetteriin. Nolottaa jo instagramiin tunkemieni kukkajuttujen määrä,joten tänne niitä ehkä kehtaa laittaa vähän enemmän nolostelematta.

Tänään tuli tumpelopuutarhuri onnelliseksi löytäessään pihaltaan...

Share

Puutarhahulluus

Ladataan...
Jaimes Hetkiä arjesta

Tänne muuttaessa kävi jotain omituista. Mä löysin nimittäin itsestäni aikamoisen puutarhaintoilijan?! Tavallaan ei mikään yllätys,pienenä kuljin isoäidin perässä Isoäidin kodin pihalla penkkejä ruopsutellen ja mummolassa papan perässä puutarhajuttuja kuunnellen. Mutta silti vähän yllätyin kuinka vahva viherpiiperö minusta ulos ponnistikaan.

Olen huomannut,että sanonnassa "...

Share

Puutarhaunelmia ja kesän odotusta

Ladataan...

Toukokuu on hurahtanut työkiireiden merkeissä ja aikaa on jäänyt melko vähän millekään muulle. Ehdimme kuitenkin kevään toistaiseksi lämpimimpänä päivänä vierailla mökillämme tekemässä vähän pihatöitä ja haaveilemassa lähestyvästä kesästä.

Pihamaamme kevätkukat olivat alkaneet nousta esiin, ja sieltä täältä pilkotti muun muassa sinisiä, keltaisia, liiloja ja valkoisia kukkia. Ilmojen lämmetessä kukkia ilmestynee yhä vain esiin, ja kohta saadaan toivottavasti pikkuhiljaa myös lehtiä...

Share

Kotimme muuttui kasvihuoneeksi

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tähän on tultu. Ikkunalaudoillamme itää 31 ruukullista kasveja, jotka odottavat pääsyään puutarhamökille.

Eikä siinä kaikki: Ruokapöytämme pohjoispäädyn ovat vallanneet tomaatti, kurkku, 17 turveruukullista yrttejä ja pari kippoa kesäkukkia. Kurkku yrittää kyllä...

Share

Mökkikausi on jo nurkan takana

Ladataan...

Viikon päästä on jo huhtikuu. Se kuulostaa jo niin ihanan keväiseltä! Muistan, että aikoinaan kun vielä asuin kotona vanhempieni luona, oli huhtikuun alku aina se aika, kun sai vihdoin kaivaa skootterin autotallin perukoilta esiin ja teini-ikäisen elämä tuntui taas yhtäkkiä niin paljon helpommalta, kun pääsi liikkumaan vapaasti. Vaikka enäää en skootterilla ajakaan, on edelleen mielessäni huhtikuu sellainen kevään rajapyykki.

Nyt maaliskuun lopussa minuun iski joku...

Share

Kädet mullassa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kevät tulee kovaa vauhtia! Ja mitäs se tarkoittaa? Kohta päästään tekemään kevätkylvöjä puutarhamökille! Sitä pitää kyllä odotella vielä vähän yli kuukausi, mutta Rouva laittoi kädet multaan jo kotona.

Muistaako joku vielä nämä palmuvehkat? Vastoin omia odotuksiamme kasvipoloiset ovat...

Share

Kevään merkkejä

Ladataan...

Teimme tänään pienen kevätretken mökille. Kevättalvi on omenapuiden leikkuun aikaa ja se oli meidänkin missionamme tänään. Pihamme omenpuita ei oltukaan leikattu varmaan useampaan vuoteen ja leikattavaa riittikin nyt meille ihan huolella. Pihallamme kasvaa seitsemän omenapuuta ja lisäksi muita hedelmäpuita. Saimme siis leikata hyvän tovin, mutta onneksi sää oli aivan ihana ja juuri täydellinen ulkona olemiseen. Hommia tehdessä tuli suorastaan kuuma ja aurinkolaseillekin oli kovasti käyttöä...

Share

Pages