Sukupuoli ja muita määritelmiä

Ladataan...
Stefukingi Yks juttu vaan

Yhen jutun vaan haluisin kertoo. Miten ihmiset monesti kattoo asiakseen sanoa mua tytöksi tai pojaksi tai sitte joksku ihan muuksi. Siinä tulee sit semmosia erityisiä hetkiä joskus.

Ku mä olin 11-vuotias ni ope sano välkällä mulle ja mun kaverille et nyt loppu pojat, älkää tapelko. Vaikka ei me mitää tapeltu, me vaan vähä painittii. Ni ei me sit lopetettu.

Kerran aikuisena tuli vähän samanhenkine tilanne ku mä ajelin pyörällä Hesaria pitkin. Oli oikeen...

Mindfulness oikeesti auttaa

Ladataan...
Stefukingi Yks juttu vaan

Tämmösen yhen jutun haluisin tähän kohtaan kertoa.

Olin pari päivää sitte pyöräilemässä. Ajoin siinä pyörätiellä ja pidin huolta ihan vaan omista asioistani. Sitte ku ylitin tietä – oli pyörätien jatke ja kaikki niinku pitiki, kerranki en rikkonu mitää lakia – ni yhtäkkiä kolmion takaa meinasi auto ajaa mun yli.

Se saattaa olla sillä lailla että joskus liikenteessä hermostun. Mutta tossa joku aika sitte mulle suositeltiin mindfulnessia ja...

Lesbojen salainen tervehdys

Ladataan...
Stefukingi Yks juttu vaan

Tällasen yhen jutun vaan haluaisin kertoa.

Kun mä aloin tapailemaan muita ku miehiä, mä kohtasin semmosen erityisen ongelman. Että mistä sitä tietää, ketä voi sillä lailla lähestyä? Tai vilkutteleen silmää, niinku mun eno sanois.

Tää on kyllä vaikee homma, mä sanoin mun lesbolaiselle ystävälle sillon taannoin.
Nii, hän sano ja otti kahvia mukiin.
Onko siinä joku salanen käsimerkki mikä tehään ohimennen ku tavataan joku uus ihmine, mä...

Pieni pyöräilijä oikeassa liikenteessä

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Enpä olisi uskonut vielä pari viikkoa sitten, että tässä oltaisiin, pyöräilemässä tytön kanssa Herttoniemeen puutarhamökille.

Kun tyttö pääsi pyöräilyn makuun, taito alkoi kehittyä kuin taaperon kävely. Kerran aiemmin kokeilimme pyöräillä Kalasatamaan asti ja jatkoimme siitä metrolla perille, mutta nyt olemme jo kahdesti pyöräilleet hänen kanssaan koko matkan Herttoniemeen saakka...

Sairaala-arkea... viikkolla 24

Ladataan...

Eipä juuri ole ollut omat treenit mielessä, kun tällä viikolla on oltu sairaalassa oikein urakalla...  Viikolla tiistaina, keskimmäisellä, Vesselillä, oli suunniteltu päiväkirurginen toimenpide osastolla. Se meni oikein mallikkaasti, mutta vaatii edelleen hoitoa. Keskiviikkona päiväkodin jälkeen, suurin piirtein juuri kun olin ehtinyt oven avata, nuorimmainen, Pirpana, oksensi. Tauti alkoi aivan tavallisena oksennustautina, mutta kun perjantai-lauantai-välisenä yönä mikään nestekään ei...

BookBeatia Baanalla

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Hyvin harvoin löytää niin perustavalla tavalla omia rutiineja ja käyttäytymistä muuttavia asioita kuin mitä BookBeat on minulle ollut.

BookBeat on äänikirjojen striimauspalvelu, josta voi kuunnella kiinteällä kuukausimaksulla niin paljon kirjoja kuin vain...

Pages