murphyn laki käytännössä

Ladataan...

Kappas. Edellisen kerran olen kirjoittanut lähes kuukausi sitten. No, on tässä ollut vähän kiirettä  kaikenmoista. 

Uusi koti alkaa vähitellen olla valmis. Vielä puuttuu muutama kriittinen elementti, kuten olohuoneen kattovalaisin, mutta koska halusin hyödyntää rakkaan mummini Jäämeren kupeesta sodan jälkeen raahaaman kelokäkkärän, se odottaa vielä jatkojalostusta hetken. Hieno siitä kuitenkin tulee!

Me viihdytään uudessa kaupungissa mainiosti. 

Ja...

Share

Uusi elämä

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Tää kuukausi on ollut työnteon, surun, lomailun, matkailun, ystävyyden ja melankolian sekasoppa.

Mutta viikonloppuna maailmaan syntyi uusi elämä ja oman elämän tapahtumat tuntuivat vähintäänkin toissijaisilta. Minusta tuli täti puolueellisesti sanoen universumin kauniimmalle pojalle.

...

Share

En ikinä muuta pois Aurinkolahdesta

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Monet neuvovat että älä ikinä sano ikinä, mutta mä en ikinä halua muuttaa pois Aurinkolahdesta.

Täälläasuminen on yksi konkreettinen koko elämänpituinen haave, joka on toteutunut. Monesti kun tavoittelen jotakin, saan voimaa miettiessäni muuttoa tänne.

Kyse on vain yhdestä pienestä kaupunginosan osasta, mutta minulle se symboloi haaveiden toteutumista....

Share

Rakkaalleni

Ladataan...

Kiitos

Yhteisistä hetkistä

Siitä, että sain rakastaa

 

 

S, olit osa minua hetken. Tuo hetki sinun kanssasi oli arvokas. Kiitos siitä. Toivon sinulle hyvää, rakkaudentäyteistä elämää, sekä paljon hetkiä mukavuusalueesi ulkopuolella (niitä super ihania ja mahtavia hetkiä siis, joissa nouset arjen yläpuolelle)!

 

Rakastin, rakastan edelleen. Rakkaus virtaa vapaana, ja nyt se saa myös kulkea uuteen ihmiseen, jos on kulkeakseen. Olit tärkeä, olet...

Share

"Rakkauden peli" ja muut koskettavat runot ala-asteen runovihosta

Ladataan...

Löysin viime kuussa vanhojen päiväkirjojeni pinosta kaksi aarretta: yhden trolliaiheisen ja toisen hevosaiheisen runovihon, joiden sivut olen riipaisevilla riimeillä ala-asteikäisenä täyttänyt. Olen aiemminkin avannut päivä- ja kirjevihkojeni sisältöä täällä blogissa, mutta ihan rehellisesti...

Share

"Minä rakastan sinua"

Ladataan...
Ace Von S Herkuleen Urotyöt

Stereotypiana suomalainen ei juuri puhua pukahda saati tunteitaan näytä, joten "minä rakastan sinua" saattaa olla monelle yllättävän vaikea lause pukea sanoiksi. Vaikka sanat olisivat yksinkertaisiakin. Siksi monet kiertävät ilmauksen monin tavoin. Myös minä.

On monia tapoja sanoa rakastavansa, tässä muutama joita huomaan itse käyttäväni.

  • Turvallista matkaa
  • Aja varovasti
  • Minulla on ikävä sinua
  • Annan toiselle kahvia tms. heidän lempimukistaan...
Share

SuPeristi Pridessa!

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Helsinki saa tänään super-paljon pinkkiä pintaan ja satoja, tuhansia sateenkaarevia ihmisiä läheisineen saapuu kruunaamaan Pride-viikon upeaan kulkueeseen yhdessä. Tänään juhlitaan rakkautta, tasa-arvoa ja oikeutta olla hyvin hyvä juuri sellaisena kuin on.

On ollut ilo huomata että esimerkiksi Kela, Poliisi, useampi ammattiliitto ja jotkut ministeriötkin ovat ilmoittaneet osallistuvansa kulkueeseen. Mielestäni vähintä mitä sivistyneessä, modernissa...

Share

...Or maybe it will

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Oman elämäni paskojen päivien soittolistalla on biisi, jota kuuntelen eräänäkin inhottavana päivänä.

It won´t last forever. (Kiitos, tiedän)

or maybe it will.

Olen juuri törmännyt kadulla sellaiseen tyyppiin, joka saa kyyneleet...

Share

01.07.17

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Hiljaista on ollut viikolla. Juhannuksena rohkaistuin kirjoittamaan ja sainkin teiltä älyttömän paljon voimaa, mutta arkipäivät ovat menneet taas ihan perusasioiden äärellä. Kuukauden vaihtumisessa on kuitenkin aina tietynlaista taikaa, enkä muista koska olisin viimeksi herännyt näin levänneenä.

Luin ...

Share

luottamuksesta

Ladataan...

Kävimme hakemassa viimeisiä tavaroita vanhasta kodista.

Tyhjissä huoneissa kaikui vuosien sisältämä mennyt. Kihlaus, yhteinen alku, avioliitto. Ensimmäiset toiveet lapsesta. Pettymysten kirpeät kyyneleet. Menetykset ja epätoivo. Kriisit. Kuoleman läsnäolo. Pelko. Avioero.

Tyhjissä huoneissa kaikui rakkaus. Yhdessä jaettu. Koettu. Hiljaiset, hellät hipaukset. Toiveet mahdollisuudesta hyvään elämän. Siellä kaikui toivo. Muistot niistä hetkistä, kun riisuttiin kaikesta omasta...

Share

Pages