Entä jos arvostelun sijaan arvostaisin?

Ladataan...
YES Rohkaisua sinulle

"Mä arvostelen muita, varsinkin anonyymisti netissä, koska tiedän olevani lopulta oikeessa."

Haha! Mua itkettää ja naurattaa, kun kirjoitin tuota lausetta. Nimittäin...

Googletin eilen yhden äärimmäisen inspiroivista suomalaisista bloggaajista tarkastaakseni sen nettisivuston bannerin koon. Heti nettisivuston jälkeen seuraavana silmiin hyppäsi Vauva.fi. Sinällään siinä ei ole mitään erityistä. Mutta siinä googleen näkyvässä tekstissä oli... Puhuttiin jotain...

Share

paljaana, vapaana

Ladataan...

Täällä on ollut vähän hiljaista. Muualla on ollutkin enemmän vauhtia.

Töissä riittää haasteita. Lapset kaipaavat syliä, korvia ja helliä käsiä. Viime perjantaina purskahdin itkuun töistä lähtiessäni, kun lounaalle lähtevät istuivat omilla lokeropaikoillaan ja huusivat minulle yhteen ääneen: "Hyvää äitienpäivää, meidän äiti!" Olen äärikiitollinen siitä, että saan olla päivä-äitinä ja sinä varasylinä. Se on ihan käsittämättömän hieno tehtävä. 

Ystäväni, toimittaja, pyysi minua...

Share

Kyllä. ♥

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Hei muruset. Kotona ollaan, onnellisempana kuin koskaan. Kävi nimittäin niinkin hassusti, että lähdin Italiaan poikaystäväni kanssa mutta palasin kihlattuni kanssa.

Olen ihan sanaton juuri nyt, joten palaan paremmalla postauksella myöhemmin.

(!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥)

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: ...
Share

Äiti

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Tulin äidiksi vahingossa. Vain muutama kuukausi ennen kuin aavistin odottavani esikoistani (mikä tapahtui 20-vuotissyntymäpäivänäni) kirjoitin päiväkirjaani, etten koskaan aio hankkia lapsia. Sitten kun olinkin raskaana, ei mieleeni tullut hetkeäkään luopua lapsesta. Raskaus oli vaikea ja kärsin koko odotusajan...

Share

Vapaus valita

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Miksi ihmeessä olemme edelleen lähes kolmentoista yhteisen vuoden ja kaikkien näiden mutkien ja alhojen jälkeen mieheni kanssa edelleen yhdessä, miksi?

Olen pohtinut tuota kysymystä usein. Vuosien varrella on ollut muutama tilanne, kun olen todella ollut vähällä luovuttaa. Välillä elämässä on rämmitty niin syvässä suossa, että irtipäästäminen on käynyt mielessä. Ja sitten kuitenkin. Lopulta jollain ihmeellä kaikesta on selvitty ja eteenpäin menty -yhdessä.

Vaikka kuinka...

Share

Blogin uusi ilme

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Blogi on nyt virallisesti taaperoajassa! Kuvat ja kuvauskin vastaavat paremmin nykytilannetta. 

Nämä Jaakko Kahilaniemen ottamat kuvat ovat otteita meidän 1-vuotiskuvista viime syksyltä, eli sekä meidän avioliiton, että Fridan ensimmäisen vuoden kunniaksi otetusta sarjasta. Vakavien ja editoriaalisten kuvien rinnelle paljastan huomenna enemmän hassuttelevia kuvia.

...

Share

Uutisia rakkaudesta

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

  

Sitoutua niin syvästi
että muuttuu pohjattomaksi
Puristaa niin lujasti
että muuttuu rajattomaksi
Rakastaa niin mielettömästi
ettei mikään enää
ole vailla merkitystä

Tommy Tabermann

 

 

Vappu toi mukanaan uuden miehen, parisuhteen ja onnellisuuden. 

Ei hullumpi vappu.

Share

töissä sylinä

Ladataan...

Lainapieni kiipesi syliin, rutisti ja painoi päänsä rintakehääni vasten, kuiskasi: "Minä olen rakastanut sinua ihan koko sun lomankin ajan ja nyt taas, kun oot täällä." Minä rutistin takaisin ja kuiskasin, että minäkin olen rakastanut ja rakastan. Sain maailman herttaisimman hymyn. Ja hetken päästä syliin uuden pienen.Jokainen Pieni on rakastamisen arvoinen. Sylissä pitämisen arvoinen.Ihan jokainen. Lainapienikin. Ja mikä ilo ja armo siitä, että syli saa päivittäin töissä kuitenkin olla...

Share

Elämäni sohvat ja yhden muodonmuutos siksi oikeaksi

Ladataan...

En ole ikinä omistanut sohvaa, josta olisin oikeasti pitänyt. Kaikki ne ovat olleet jotenkin vääränlaisia.

Ensimmäinen melkein minun sohvani oli eksäni ostama, moderni jättiläismäinen violetti samettisohva. Näin jälkikäteen ajatellen se oli varmaan aika mainio, mutta siihen aikaan halusin valkoisen nahkasohvan. 

Sellainen meille sitten tuli. Hirveän kallis designsohva sekin. Vähän sohvan jälkeen meille tuli myös koira – jota emme hennonneet ajaa sohvalta....

Share

vakitoimi!!

Ladataan...

"Joko sä kuulit?" (kysyi varajohtaja, kun tiistaina palasin pitkältä saikulta töihin)

??????

"Et siis kuullut, että me valittiin sut tänne meille?"

*iloitkua tässä hetki*

No en. Enkä arvannut. Meidän talossa avoinna olleeseen lastentarhanopettajan toimeen tuli yli 20 hakemusta. Ja nyt se toimi on mun.

Ihmeellisten, ihanien ihmeiden kanssa. Pienten lainalasten ja isompien työkamujen kanssa.

Mun työ. Mun työ, jota ihan oikeesti rakastan ja jossa oon...

Share

Pages