Kesärutiini x8

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

Kesällä tulee tehtyä asioita joita ei muulloin tee ja asioita joita tekee eri tavalla kuin muulloin. Kesärutiinien kahdeksan ehdotonta must juttu sekalaisessa järjestyksessä ovat:

Aamukahvit ulkona – siitä lähtien kun ollaan asuttu lasitetun parvekkeen...

Share

Mitä teen työkseni

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

"Siis teetkö työksesi vain blogia?" on yksi usein saamistani kysymyksistä. Bloggaaminen työnä tuntuu edelleenkin olevan melkeinpä tabu, mutta onneksi asenteet ovat kovalla tahdilla muuttumassa.

Pitkän aikaa teinkin "vain" blogia, mutta nyt mukaan on tullut paljon muutakin. Viime aikoina olen huomannut että vain harva melko hyvistäkin kavereistani tietää, millä oikeastaan elätän itseni. Päätinkin siis avata kuukausittaisia töitäni nyt oman postauksen...

Share

Arvonta! Voita Ideakorun kaulakoru

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tänään mulla ei ole sen tähdellisempää asiaa, kun järjestää teille pitkästä aikaa pieni arvonta! Palkintona lähtee suomalaista käsityötä eli äitini vuonna 2004 perustaman Ideakorun kaunis kaulakoru :) Lue alta osallistumisohjeet.

ARVONTA!

Linkkaa siis tähän postaukseen ...

Share

Muistivihko-haaste: Huomioita päivästä

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

Ota päiväksi muistivihko mukaan. Kirjioia sinne kaikkea mitä mieleen juolahtaa ilman filtteriä ja sen tarkemmin ajattelematta yhtikäs mitään. Itse otin haasteen vastaan ja toteutin sen eilen. 


herättyäni en osannut päättää juoksenko tunnin vai kolme...

Share

Kymmenen vuoden profiilikuvat

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Mamma rimpuilee -blogissa oli hauska profiilikuvahaaste, johon päätin kerrankin tarttua. Facebookin ihmeellinen maailma on ollut läsnä jo kymmenen (10!) ajan ja profiilikuvia onkin ehtinyt kasautua laidasta laitaan. Tässä siis meikäläisen pärstää vuodesta -07 eteenpäin!

...

Share

Mitä en halua blogissani julkaista?

Ladataan...
neutroni Aktivoitumisenergia

Nakukuvia ja kotitekoista pornoa. Joo, bisnekset on vaan laajentunu. Tämä blogi ei kuitenkaan ole kanava niiden levittämiseen.*

 

Istun tässä pöydän ääressä ja kärsin kolmatta päivää kurkkukivusta, ei tää vielä paha muttakun nyt ei ole aikaa yhtään isommalle taudille (öö, ihan ku mulla muka oikeesti ois joku busy life). Siis sitruunat, alienit (lue: inkivääri), hunajat ja parasetamoli käyttöön. Ei oo oikeesti ees noin aurinkoista ku toi kuva antaa ymmärtää, pistin nääs...

Share

Kaikenlaista harmia, mutta positiivisesti ajatellen

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

Kasppitilaa on liian vähän /// On ihan hyvä että on vähän säilytystilaa. Ei kerry ehkä niin paljon vaatteita ja kenkiä!

Aurinkolasit katosivat viime viikolla /// Ne oli vähän huonon malliset (osui poskiin tyhmästi), onneksi on vakuutukset kunnossa, uudet...

Share

Kaupungit (ja näköjään vähän muutkin paikat) in english

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Harvemmin tulee enää tänäpäivänä matkustettua pitkiä matkoja autolla. Tai matkustettua autolla ylipäätään. Sen on oltava syy siihen miksi tekemisen puute iski perjantai-iltapäivänä, tismalleen puolivälissä ajomatkaa Savonlinnaan.

Onneksi auto oli lastattu matkaleikeistä herkästi innostuvilla tyypeillä...

Perjantai päivän paras idea kuului seuraavasti:...

Share

Kalifornian road trip 2/2

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tänään jatkuu matkakertomukseni kuukauden takaisesta Kalifornian road tripistämme :) Matka jatkuu siis San Franciscoon, jonne saavuimme pari päivää alkuperäistä suunnitelmaa aikaisemmin eli torstaina 30.3.

Valitsimme Holiday Inn San Francisco-Golden Gateway -hotellin sen suht ok-hinnan, hyvän...

Share

Pages