Foodhallen Amsterdam - Älä missaa!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Jos menet Amsterdamiin ja pidät hyvästä ruoasta, älä missään tapauksessa jätä väliin Foodhallenia vanhoissa raitiovaunuhalleissa (Bellamyplein 51, Amsterdam)!

Foodhallen on avattu vuonna 2014, ja se yhdistää yli kaksikymmentä erilaisia makuja tarjoavaa ravintolaa saman katon alle. Tarjolla on niin Michelin-tason kulinaarisia elämyksiä kuin katuruokaa unohtamatta asiaan kuuluvia ruokajuomia.

...

Share

UUSI UPEA HEALTHINKI

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Yksi suosikkikahviloistani Healthinki muutti äskettäin uuteen osoitteeseen Punavuorenkadulle, vanhan Torin tiloihin (r.i.p Tori!). Olen aina rakastanut heidän tarjottaviaan, mutta Tehtaankadun tilasta en ollut ihan niin fiiliksissä. Nyt on tilanne toinen...

Share

Toca - Italialaisia makuja suomalaisin twistein

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Taste of Helsinki ja Ravintola Toca

Viime kesän Taste of Helsingissä yksi lempiannoksistani oli ravintola Tocan arancini, siis uppopaistettu risottopallo, joihin olemme ihastuneet Italian-matkoillamme. Tänä vuonna Toca on jälleen mukana tapahtumassa,...

Share

Kas, ravintola De Kas!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Seuraava Amsterdamin ravintolavinkkini on De Kas, joka sijaitsee Frankendaelin puistossa (Kamerlingh Onneslaan 3, Amsterdam). Rouva bongasi paikan jo vuosia sitten edellisellä Amsterdamin-matkallaan, mutta ei ehtinyt silloin ravintolaan. Siispä nyt uusi yritys!

Ravintola sijaitsee vuodelta 1926...

Share

Vappu ja Tallinna, day two

Ladataan...
sharks by a mile

Toiseen päivään Tallinnassa heräsin unenpöpperöisenä puolen tunnin torkutuksen jälkeen. Joskus se, että saa nukkua vielä ylimääräisen puolituntisen on loman suurinta luksusta. Ulkona paistoi aurinko, ja runsaan aamiaisen jälkeen oli aika lähteä tutkimaan yläkaupunkia, eli kiipeämään Toompean mäkeä.

...

Share

Kahdeksan lajin lounas Boulevard Socialissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Uskotko, jos kerron, että Boulevard Socialissa (Bulevardi 6) on mahdollista syödä kahdeksan lajin ateria vain 29 eurolla? Siinä on hinta-laatusuhde kohdallaan, vai mitä? Kerrotaanpa, miten se onnistuu.

Ensinnäkin liikkeellä on oltava...

Share

Hävikitön ravintola Nolla, tästä kuulemme vielä!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kävimme viime lauantaina tutustumassa Ravintola Nollaan, joka on Helsingin ensimmäinen hävikitön ravintola. Siis ravintola, joka pyrkii sekä hyödyntämään ravintolan ruoissa muuten syömättä jääviä asioita että tuottamaan itse mahdollisimman vähän jätettä. Ravintola vasta harjoittelee toimintaansa popup-muodossa toisten yritysten tiloissa, mutta omat tilat löytyvät toivottavasti mahdollisimman pian.

...

Share

2h+k: Tampereen tunnelmallinen helmi

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Viime lauantaina tein visiitin Tampereelle. Kuulin, että vanhempani olivat saaneet pöydän kahdelle 2h+k:sta ja soitin oitis ravintolaan kolmannen paikan toivossa. Sellainen järjestyi, ja pääsin mukaan  nauttimaan illallista!

2h+k on suosittu ravintola keskustassa, jonne saa varata pöydän jo hyvissä ajoin. Kyseessä on pieni ja tunnelmallinen paikka. Käsittääkseni paikan...

Share

Kaupungin paras leivos: Frangipanin banoffee pie

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Yhtään liikaa kehumatta, esittelen teille Helsingin parhaan leivoksen. Se on Kruununhaassa sijaitsevan Frangipani Bakery kahvilan banoffee pie. Kaunis, kermapäällysteinen leivos ja sen rapea, maukas taikina kätkevät sisäänsä täydellisen kinuskin ja banaanin kombon. Kaikkea on juuri sopivassa suhteessa. Vau.

...

Share

Pages