Kas, ravintola De Kas!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Seuraava Amsterdamin ravintolavinkkini on De Kas, joka sijaitsee Frankendaelin puistossa (Kamerlingh Onneslaan 3, Amsterdam). Rouva bongasi paikan jo vuosia sitten edellisellä Amsterdamin-matkallaan, mutta ei ehtinyt silloin ravintolaan. Siispä nyt uusi yritys!

Ravintola sijaitsee vuodelta 1926...

Share

Vappu ja Tallinna, day two

Ladataan...
sharks by a mile

Toiseen päivään Tallinnassa heräsin unenpöpperöisenä puolen tunnin torkutuksen jälkeen. Joskus se, että saa nukkua vielä ylimääräisen puolituntisen on loman suurinta luksusta. Ulkona paistoi aurinko, ja runsaan aamiaisen jälkeen oli aika lähteä tutkimaan yläkaupunkia, eli kiipeämään Toompean mäkeä.

...

Share

Kahdeksan lajin lounas Boulevard Socialissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Uskotko, jos kerron, että Boulevard Socialissa (Bulevardi 6) on mahdollista syödä kahdeksan lajin ateria vain 29 eurolla? Siinä on hinta-laatusuhde kohdallaan, vai mitä? Kerrotaanpa, miten se onnistuu.

Ensinnäkin liikkeellä on oltava...

Share

Hävikitön ravintola Nolla, tästä kuulemme vielä!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kävimme viime lauantaina tutustumassa Ravintola Nollaan, joka on Helsingin ensimmäinen hävikitön ravintola. Siis ravintola, joka pyrkii sekä hyödyntämään ravintolan ruoissa muuten syömättä jääviä asioita että tuottamaan itse mahdollisimman vähän jätettä. Ravintola vasta harjoittelee toimintaansa popup-muodossa toisten yritysten tiloissa, mutta omat tilat löytyvät toivottavasti mahdollisimman pian.

...

Share

2h+k: Tampereen tunnelmallinen helmi

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Viime lauantaina tein visiitin Tampereelle. Kuulin, että vanhempani olivat saaneet pöydän kahdelle 2h+k:sta ja soitin oitis ravintolaan kolmannen paikan toivossa. Sellainen järjestyi, ja pääsin mukaan  nauttimaan illallista!

2h+k on suosittu ravintola keskustassa, jonne saa varata pöydän jo hyvissä ajoin. Kyseessä on pieni ja tunnelmallinen paikka. Käsittääkseni paikan...

Share

Kaupungin paras leivos: Frangipanin banoffee pie

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Yhtään liikaa kehumatta, esittelen teille Helsingin parhaan leivoksen. Se on Kruununhaassa sijaitsevan Frangipani Bakery kahvilan banoffee pie. Kaunis, kermapäällysteinen leivos ja sen rapea, maukas taikina kätkevät sisäänsä täydellisen kinuskin ja banaanin kombon. Kaikkea on juuri sopivassa suhteessa. Vau.

...

Share

Kiitos Baskerille ja Bassolle!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

En voi uskoa, että edellisestä käynnistämme BasBasissa on jo liki vuosi! Olemme kyllä yrittäneet muutaman kerran vuoden aikana varata pöydän Baskeri ja Basso Bistrosta (Tehtaankatu 27), mutta olemme olleet liikenteessä liian lyhyellä varoitusajalla ja joutuneet turvautumaan varasuunnitelmiin.

Ei mikään ihmekään, sillä olen kuullut jokaisen ravintolassa...

Share

Nykin ravintolaelämää

Ladataan...
CiaoChristel CiaoChristel

Miten onkaan hassua aina huomata sama juttu. Joka kerta kun Nykissä aurinko paistaa ja lämpötila nousee yli +15 astetta, jengi pukeutuu sortseihin ja t-paitoihin ja esittävät ettei muka ole kylmä. Joka kerta myös kaikki jäätelöbaarit täyttyvät ihmisistä ja joihinkin on ihan kunnon jonot. Niin kuin esimerkiksi viime viikonloppuna näimme...

Share

New Yorkin ravintolat TOP 10 (+32) ja Google-kartta!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Ajattelin jo jokin aika sitten julkaista koostepostauksen New Yorkin -matkamme ravintoloista, mutta nälkä kasvoi syödessä. Ensinnäkin eräs lukijani toivoi, olisiko blogiin mahdollista saada jonkinlaista ravintolakarttaa. Toisekseen minulla oli niin monta hyvää vinkkiä myös neljältä edelliseltä NYC:in-matkaltamme, että olisi ollut sääli listata vain viimeisimmän matkamme löytöjä.

...

Share

Pages