Lounas kaupungilla: Mashiro Postitalo ja sushijuna

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Nyt on saatu kunnon sushijuna myös Helsingin keskustaan! Kauppakeskus Easton avasi oman sushiliukuhihnansa jo viime vuoden puolella, ja tammikuussa myös Helsingin pääpostin rakennukseen toisen ravintolansa avannut Mashiro sai omansa käyntiin.

Liukuhihnasushia on saanut...

Share

Lounas kaupungilla: Levain Helsinki

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Nyt alkaa loppukiri kaupunkilounaiden kanssa! Enää kuusi viikkoa vapaita jäljellä, joten on mietittävä, missä paikoissa todella halusin käydä ennen työlounaille paluuta. Listan kärkipäässä oli Levain Helsinki (Kankurinkatu 6).

Levain on vajaan vuoden toiminnassa ollut "leipomo-ruokala" (Bakery & Eatery),...

Share

5 + 1 parasta vegaanista ravintola-annosta

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Viime aikoina parhaita ravintolassa syötyjä kasvisruoka-annoksia ovat olleet...

Pompier ESPA:n illallinen, joka sisälsi avokadoa, vihreitä kasviksia ja cashewgranola paistetulla portibellosienellä ja linsseillä. Täällä hintalaatusuhde oli tosi hyvä ja tunnelma hieman fiinimpi.

...

Share

Retkivinkki viikonlopulle - Tuomarinkylän kartano

Ladataan...

Meillä oli kerrankin lauantaipäivä täysin ilman mitään suunnitelmia. Ehdin jo ehdottaa miehelle, että voisimme vaikkapa maalata eteisen seinän, jonka maalaaminen jäi tekemättä ennen kuin muutimme tänne heinäkuussa. Sitten kuitenkin peruin ehdotukseni - olisi kiva tehdä jotain hauskaa ja rentoa sen sijaan, että alkaisi taas tehdä jonkin sortin hommaa. Niinpä pohdimme hetken, mitä kivaa sitä keksisikään. Joku retkikohde melko läheltä olisi kiva, ja jostain sainkin päähäni,...

Share

Perhe safkasi Juuressa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Lapsiperheitä ravintola-asiakkaiksi kannustava Perheet Safkaa -tapahtumapäivä järjestettiin kolmatta kertaa lauantaina. Saimme tapahtuman järjestäjiltä kutsun ravintola Juureen, ja kävimme pitkästä aikaa siis ravintolassa koko perheen voimin.

Vaikka itsekin olemme pitäneet periaatteena, että lasten kanssa voi ja...

Share

Mikkelin Kenkävero on ihastelijan paikka

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Mikkelin Kenkävero on ihastelijan paratiisi, todellinen keidas, jossa voi unohtaa koko muun maailman. Hypätä jopa toiselle aikakaudelle. 

Talvinen maisema aukeaa järvelle. Pihapiirissä voi ihastella talvellakin joulupukin piilopirttiä (joulupukki lomailee Kenkäverossa,...

Share

Elämäni paras pihvi löytyi Meat Districtistä, mutta mieheni ei sano samaa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Meat District on Porvoon vanhassa kaupungissa sijaitseva, omaperäisesti lihoin sisustettu ravintola, joka on keskittynyt ekologisesti tuotettuun lihaan. Todella veikeä paikka. 

Pitkään ravintolaan halunneena odotin ruokailua innolla. Tilasin...

Share

Sohwin kautta lähtöruutuun

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Hassua, miten vain muutaman päivän poissaolo kotoa ja normaaleista arkirutiineista voikin tuntua kuin olisi ollut pidemmälläkin lomalla. Vietin lasten kanssa Jyväskylässä neljä yötä, ja palasimme kotiin lauantaina.

Vielä perjantaina ehdin tehdä kaverini kanssa kuntosalitreffit, joiden jälkeen lähdimme syömään ja katselemaan Jyväskylän yöelämää.

Ruokapaikaksi valikoitui...

Share

Pages