Itsenäisyyspäivä Tallinnassa & parhaat Tallinna-vinkit

Ladataan...
Nettanen Destination: Happiness

Kävimme itsenäisyyspäivän aikaan piipahtamassa Tallinnassa. Tai oikeastaan kyse ei ollut vain muutaman tunnin piipahduksesta, vaan olimme myös yhden yön hotellissa. Täytyy sanoa, että hieman kyllä harmittikin olla juuri nyt Suomi100-päivänä poissa Suomesta, mutta meillä oli tärkeitä asioita hoidettavana lahden tuolla puolen, joten matkan ajankohdalle ei voinut mitään. Ja oli toisaalta kiva nähdä, miten Suomen itsenäisyyspäivä oli huomioitu Virossa. Suomen lippuja liehui itsenäisyyspäivänä...

Share

Lounas kaupungilla: Beijing8

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Ja sitten huomasin jälleen olevani lounaalla Kampin keskuksessa. Kun taivaalta tuli räntää ja lounaalle oltiin muutenkin menossa hieman liian myöhään, Kampin Korttelin Beijing8 oli helppo valinta ja onneksi oikein mainio sellainen.

Kampin Beijing8 on ruotsalaisketjun ensimmäinen dumpling-ravintola Suomessa. Höyrytetyt taikinanyytit ovat melkoista pikaruokaa, ja...

Share

Lounas kaupungilla: Fisken på Disken

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupunkilounassarjani vie seuraavaksi takaisin Kampin keskuksen 5. kerrokseen ja Fisken på Disken -kalaravintolaan. 

Sain tällä kertaa mukaani myös lounasseuraa, kun teimme treffit 52 Weeks of Deliciousness -blogia pitävän Annen ja hänen poikansa kanssa. 

...

Share

Balin parhaat ravintolat ja kahvilat 2017 - Canggu & Seminyak

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Vuoden aikana Balille oli ehtinyt ilmestyä niin monta uutta kivaa ravintolaa (ja lisää nousee kuin sieniä sateella), että ajattelin josko olisi aika päivittää suosittu vinkkipostaukseni tähän päivään.

Luvassa niin vanhoja...

Share

7+1 lounaat Punavuoressa

Ladataan...
Liina-Liina Lights & Music

Ysibaarin klassikkoannos: kasviskorianteri

Na'am Kitchenissä saa mausteisia (mutta ei tulisia!) ja ihanan värikkäitä ruokia.

Punavuori on kyllä mahtava paikka!...

Share

Lounas kaupungilla: Onda Siltanen

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Aiemmin Toisella Linjalla sijainnut Onda Ruokala joutui muuttamaan uusiin tiloihin, ja ne löytyivät jo keväällä Siltasesta, Hämeentie 13:sta. Koska en ollut ehtinyt käydä uusissa tiloissa aiemmin, päätin ottaa ravintolan seuraavaksi paikakseni sarjassani Lounas kaupungilla.

Joku...

Share

14.11.17 / Helsinki

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kello soi 06.00. Käännän kylkeä nukkuakseni vielä viisi minuuttia. Herään seuraavan kerran 07.25. Treenit alkavat 07.30. Makaan selälleni ja keksin ainakin kaksitoista syytä miksi olen maailman surkein ihminen.

Nousen harjaamaan hampaat, muistan etten ollut kirjoittanut ilalla postausta tälle aamulle valmiiksi. Ahdistus iski jo illalla ja ahdistuneena luovuus kukoistaa...

Share

Pages