Överimakeaa

Ladataan...
Jeba Tuuliajolla

Terve kaikki!

Elämä jatkuu surullisten menetysten jälkeenkin ja mikäs sen parempi tapa hypätä kiinni arjen kiemuroihin, kuin vinkata teille yhdestä överimakeasta herkusta.

Ohjeen löydätte alta! Kuullaan taas, puss!

...

Share

10 minuutin Härkis-pasta ja vähän ruokapuhetta

Ladataan...

 

Hei tammikuu, hyvien asioiden kuu, eikö? Vegaanihaaste pyörii taas ja vuoden alku on muutenkin hyvien muutosten aikaa. 

En osallistu tällä kertaa Vegaanihaasteeseen lähinnä siksi, että se meni minulta jotenkin ohi. Ajattelen, että sen sijaan voisin pitää ihan oman vegaanikuukauden taas pian. 

Minusta tämä...

Share

Vauvan syöttämissysteemi

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Joistakin asioista voi tehdä itselleen uskomattoman vaikeita. Näin jälkikäteen ajateltuna nauran itselleni, kun tämä vauvan siirtyminen kiinteisiin ruokiin on ollut niin jumalaton prosessi. Mä olen tavallisesti systeemien nainen ja logistiikan kuningatar. Mutta nämä ruokabisnekset ovat olleet ihan sekoilua. Etenkin sen jälkeen, kun vaavi täytti kahdeksan kuukautta ja sen on...

Share

Vauvan joulu ja jämämuffinsien ohje

Ladataan...
chaura Misplaced

Vauvan ensimmäinen joulu meni, yllättäen, sairastellessa. Aatonaattona vanhempieni luo matkustaessa nousi kuume, aatto meni lievästi kipeänä, seuraavat päivät kuumeetta mutta varsinkin öisin kovasti itkuisena, ja nyt pari päivää sitten kotiin matkustaessa nousi pienelle matkalaiselle jälleen kuume (vanhempien matkakuume laski samaa tahtia, kun vaaperon kuume nousi..). 

Muuten joulu meni kivasti. Itse jätin stressin suosiolla muille, vaaperolle riitti aattona punainen body ja...

Share

Vähän liikaa, tarpeellinen kirja ja hyvä keitto

Ladataan...

 

Hei murmelit, mitä kuuluu?

Olen ollut viime viikot vähän tämän pimeyden, kaikkien päätösten ja kiireen uuvuttama. Kun vielä koiralle sattui tassuhaaveri ja työkalenteri täyttyi ääriään myöten, olen iltaisin piiloutunut torkkupeiton alle, keittänyt teetä (siinä on jotain hirveän lohdullista, eikö olekin) ja haaveillut palmuista ja pasaatituulista. 

...

Share

reseptivinkki: mieltä piristävä porkkanalevite

Ladataan...

Löysin viikonloppuna jääkaapin uumenista lähes kilon luomuporkkanoita, jotka näyttivät siltä, että parasta ennen -päiväys oli jo aikoja sitten mennyt. Aikani ihmeteltyä miten hyödyntäisin surulliset porkkanat, päätin heittää osan mehulinkoon ja tehdä osasta levitettä leivän päälle. Hieman nuutuneet ja karvoittuneet porkkanat on ihan kelpo kamaa syötäväksi, kun vain muistaa ne hyvin...

Share

Marrasruokaa eli uunibataatit vegaanitäytteellä

Ladataan...

 

Olin yhtenä päivänä syömässä Cargossa. Ihanaa vegaanista uunibataattia. Slurps. 

Cargon annoksessa oli bataatin lisäksi kauracremefraichea ja savutofua. Toimi tosi hyvin, joten päätin kokeilla vähän samaa kotona. Hyvää tuli ainakin omasta mielestäni.

Vegaaniset uunibataatit kahdelle:

1...

Share

Pähkinätön kookosgranola.

Ladataan...
i make cake. i make cake

Olen varsinainen kookoshullu. Muutama vuosi sitten tutustuin kookosöljyyn kun se rantautui Suomeen oikein kunnolla fitness-buumin yhteydessä. Olen käyttänyt sitä puhtaasti hyvän maun ja sen toimivuuden takia, en niinkään terveyssyistä. Kookosöljyä kuluu ihonhoidossa vartalovoiteena, yöllä kasvovoiteena ja hiuksissa säännöllisenä öljyhoitona. Plussaa on myös edullinen hinta useimpaan...

Share

JOULUCROISSANT

Ladataan...
Sunday We love sundays

Jouluun on enää pari kuukautta. Ruokakaupassakin näkyi jo kauppiaita pinoamassa joulusuklaapaketteja isoihin kasoihin, ja joulukalentereitakin myydään jo. Joten on siis kai täysin sallittua alkaa jo fiilistellä joulua - hyvää vastapainoa tälle mustalle tihkusäälle :) Joulutorttu on yksi perinteisimmistä jouluherkuista, mutta ajattelin että tänä vuonna torttu voisikin olla croissantin muodossa! 

Eli saanko esitellä; mehevä, luumuinen ja kermainen joulucroissant, olkaa hyvät! Kerman...

Share

Pages