Juhannuksen kesäiset salaatit x 3 | video

Ladataan...
Adama Sofia Adama Sofia

Mitä hyvää ja hieman terveellisempää sitä söisi juhannuksena ? Tässä sulle ohjeet kolmeen simppeliin ja herkulliseen kesäsalaattiin :) 

Hyvää juhannusta kaikille! 

 

VIDEO:

Share

Täytetyt kesäkurpitsat

Ladataan...
Mirak Little Mirakles

Ruoan laittaminen ei varsinaisesti ole intohimoni, mutta aina silloin tällöin innostun kokkailemaan jotain. Joka päivä en jaksaisi ruokaa tehdä ja turvaudunkin liian usein helpompiin vaihtoehtoihin. Ulkona tykkään syödä mahdollisuuksien mukaan ja valmisruokiakin kuluu jonkin verran. Arvostan kuitenkin itse tehtyä ja kunnon kotiruokaa ja haluaisin kehittää ruokailutottumuksiani terveellisempään suuntaan. 

Silloin kun teen ruokaa tykkään kokeilla erilaisia makuyhdistelmiä ja keksiä itse...

Share

Mikä ihmeen Buddha bowl? Voiko sen syödä?

Ladataan...
josha P.S. Never Stop Smiling

Moni varmasti tietääkin, että vuonna 2017 kaikenlaiset kulhoruoat ovat kovassa suosiossa. Henkilökohtaisesti mä en juurikaan syty kulhoruoille, ja yleensä syönkin kulhosta vain aamupalajugurtin. Sinänsä melko typerää, sillä mikäpä olisi juuri sen helpompaa kuin täyttää kiva pieni (tai no, mieluummin ehkä vähintään keskikokoinen) kulho kaikilla terveellisillä herkuilla ja syödä se siltä seisomalta. 

Buddha bowl on ihana sekoitus just niitä terveellisiä ja ravitsevia raaka-aineita,...

Share

Helpot raakapallerot (g, ve)

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Tänään reseptiä kehtiin. Tein eräisiin illanistujaisiin suklaapalloja, jotka olivat raakoja, vegaanisia ja gluteenittomia eikä niihin tullut mitään lisättyä sokeria. Koemaistajat tykkäsivät ja poikaystäväni sanoi että ne olivat...

Share

Nyhtökauratortilla, lenkkarit ja vaaleanpunaisia astioita

Ladataan...

 

Viikonloppuaamut näyttävät tältä. Kerrostan leiville oliiviöljyä, avokadoa, tomaattia ja kevätsipulia. Juon yhden tai ehkä kaksi kauralattea, vaikka tiedän, että se toinen on liikaa.

Tilasin Hulluilta Päiviltä niitä Swedish Gracen vaaleanpunaisia astioita, joita olin himoinnut. Outoa. Se, että himoitsen vaaleanpunaista. En olisi uskonut, jos joku olisi vuosi pari...

Share

Vegaani, huolehdi raudan saannista + linssikeittoreseptejä

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Vegaanin riittävä raudansaanti puhuttaa monia. Rautaa tarvitaan hapenkuljetuksessa, vastustuskyvyn ylläpitämisessä, vieraisaineiden poistamisessa elimistöstä sekä energian muodostumisessa. Naisilla on luontaisesti miehiä vähemmän rautaa elimistössä, mutta naisten...

Share

Syntisen hyvät kaura-jugurttikupit

Ladataan...
josha P.S. Never Stop Smiling

 

Mulla on taas uusi aamupala-ihastus... Oikeastaan tämä on taas sellainen resepti, että näitä voisi syödä ihan hyvin pitkin päivää. Musta tuntuu että näitä kaikkia kivoja reseptejä tulee koko ajan vastaan ja tykästyn aina jokaiseen vielä enemmän kuin edelliseen. 

...

Share

Tipu kananmunassa (ja onni syömessä)

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Jaan aivan liian harvoin upeita reseptejä blogissani. Se johtuu lähinnä siitä, että olen niin onneton kokkaaja. Mutta aina välillä mua kohtaa onni ja pääsen rippaamaan jonkun toisen kokkauksia. Tällä kertaa kokkailtiin Lotan ja Sofian kanssa Lotan löytämällä ja modaamalla reseptillä.

Nyt kerron, miten tehdään tuollainen suloinen alkupala pääsiäisaterialle (...

Share

Näin tuet lähikasvisruokaa + herkullisen parsawokin resepti (ve, g)

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Monet kasvissyöjät saavat kuulla syövänsä epäekologisesti sillä ruoka on hankittava ulkomailta ja siten sen kuljetus saastuttaa ympäristöä. Kasvissyöjän on kuitenkin helppo suosia myös suomalaista satoa ja kotimaisia vihanneksia. Se on paitsi ekologisempaa myös tuoreempaa ja edullisempaa, ja siten tuet samalla kotimaista maataloutta.

Näin kevään alussa voi ostaa mm. Suomessa...

Share

Näitä vohveleita voit syödä vaikka päivittäin

Ladataan...
josha P.S. Never Stop Smiling

En voi uskoa, etten oo koskaan aiemmin tehnyt itse vohveleita. Äidin vanha vohvelirauta on pyörinyt kaapissa jo vuosia, mutta oon aina ajatellut että vohveleiden tekeminen on ihan liian vaivalloista - etenkin yhdelle. No olinpa väärässä.

 

 

...

Share

Pages