Tajuttoman hyvä soijarouhespagetti

Ladataan...

Taas on aika reseptin. Tykkään tallentaa tällaisia nopeita, helppoja reseptejä, jotta muistan ne myöhemmin. Joten tässä tulee!

Tein yhtenä päivänä ihan vahingossa tosi hyvää pastakastiketta soijarouheesta. Tästä reseptistä tulee noin neljä annosta, ja aikaa menee 10 minuuttia. 

2 dl tummaa soijarouhetta (kuivana)

4 valkosipulinkynttä

...

Kesäkurpitsapaistos nyhtökauralla

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Tein tosi hyvää ja nopeeta ruokaa! Ajattelin jakaa sen teillekin.

Kesäkurpitsa on nyt sesongissa ja todella edullista, maksoin neljästä kesäkurpitsasta 82 senttiä. Uunissa hautuneena se on lisäksi tosi hyvää!

Käytin tässä ruuassa kesäkurpitsan kaverina nyhtökauraa,...

Tänä syksynä

Ladataan...

Joillekin vuoden vaihtuminen merkitsee uutta alkua, toisille taas syksy. Joillekin ehkä molemmat - itse taidan kuulua heihin. Syksyn ajatteleminen on tänä vuonna tuntunut kutkuttavalta mahdollisuudelta kokeilla jotain uutta ja hyvältä hetkeltä opetella myös uusia tapoja ja muuttaa vanhoja. Tälle syksylle olenkin jo kaavaillut useampaakin asiaa - saa nähdä, onko tämä liian iso pala kakkua yhdellä kerralla. Toivotaan, että ainakin osa näistä toteutuu ja jää tavaksi arkeen. Tällaisia...

(Epä-)terveellinen ruokavalio

Ladataan...

Terveellinen ruokavalio EI ole marjoja ja maitorahkaa. Terveellinen ruokavalio EI ole jäätelöä ja sipsipusseja. Terveellinen ruoka EI ole riisiä ja kanaa. Terveellinen ruoka EI ole vihanneksia ja pähkinöitä. Terveellinen ruoka EI ole light-limuja ja rasvattomia tuotteita.

Aloin eilen pohdiskelemaan terveellisen ruuan ja -elämäntavan dilemmaa. Onko sille määritelmää,...

Pasta pelastaa

Ladataan...
LoviisaS KOTISMI

Lapsen saavuttua talouteen on oman ekosysteemimme ruokapolitiikka heittänyt volttia. Hifistelyä vaativat reseptit saavat pölyyntyä rauhassa internetin uumenissa, kun virkeän taaperon mamma lisää hakukoneeseen usein hakusanat: helppo, nopea tai simppeli.

Onneksi oivalsin vuosia sitten pastaruokien hienouden. Pasta on...

Pages