Monipuolisempien välipalojen puolesta

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Vaasan

 

Kuten ruokapäiväkirjani paljasti, meikäläinen on aikamoinen välipalasyöppö. Pieniä ja ravitsevia annoksia sopivan usein on tapani pitää yliherkkä vatsani tyytyväisenä, verensokeri...

Share

Ruokavaliohuuhaa ei kiinnosta enää

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Olen syönyt puolisentoista vuotta lähes joka päivä vaaleaa leipää. Vaaleasta leivästä ei tule yhtään sen väsyneempi olo, enemmän selluliittia tai painoa kuin ruisleivästäkään. Kumma juttu.

Juon suunnilleen joka toinen päivä vihersmoothien, lähinnä siksi että pinaatista saa hyvin rautaa ja kun...

Share

Onnellisin fiiliksin

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Laittaa koti täyteen kynttilöitä. Valmistaa pastaa. Juoda maailman parasta tempranilloa. Saada yksi parhaimmista ystävistä yökylään. Katsoa yhdessä Coyote Ugly. Nauraa maha kippurassa. Jutella ihan kaikesta. Loikoilla joogahousuissa. Juoda mansikkaboolin makuista korkkiviallista kuohuvaa. Pelleillä. Laulaa yöllä LeAnn Rimesiä. Nukkua vierekkäin. Herätä halaukseen. Keittää pannukahvit. Juoda smoothieta. Kärsiä vähän eilisestä viinistä. Istuskella samanlaisissa villatakeissa. Juoda kylmää...

Share

Vauvan syöttämissysteemi

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Joistakin asioista voi tehdä itselleen uskomattoman vaikeita. Näin jälkikäteen ajateltuna nauran itselleni, kun tämä vauvan siirtyminen kiinteisiin ruokiin on ollut niin jumalaton prosessi. Mä olen tavallisesti systeemien nainen ja logistiikan kuningatar. Mutta nämä ruokabisnekset ovat olleet ihan sekoilua. Etenkin sen jälkeen, kun vaavi täytti kahdeksan kuukautta ja sen on...

Share

Ruokaostoksista ja amerikkalaisista äidinmaidonkorvikkeista

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Parhaita puolia siinä, ettei asu hotellissa, on se, että jokaista ateriaa ei tarvitse syödä ravintolassa. Ei pelkästään siksi, että se kävisi kalliiksi vaan myös siksi, että se olisi suoraan sanoen aika raskasta kahden lapsen kanssa.

Olemmekin syöneet ravintolassa yleensä kerran päivässä, ja vähintään aamu- ja iltapalat on laitettu kotosalla. Joinain iltoina on tehty myös...

Share

Kiinteiden aloitus neljän kuukauden iässä

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Nyytti saavutti joulun tienoilla neljän kuukauden iän. Tämä tarkoitti meidän perheemme ajanlaskun mukaan sitä, että oli aika aloittaa kiinteiden ruokien maistelu myös pikkuherran osalta.

Periaatteessa kiinteiden aloituksella ei Nyytin kohdalla ollut mikään kiire, sillä poika on kasvanut hienosti pelkällä rintamaidolla, eikä hän ole osoittanut minkäänlaisia vatsa- tai allergiaoireita koko reilun nelikuisen täysimetystaipaleemme aikana. Mutta tästä...

Share

Lauantai mun kanssa

Ladataan...
esssiel EssieL

Mulla alkoi eilen 4 päivän miniloma ja sen kunniaks päätin kuvata teille my day -postauksen, nyt kun tähän on muutakin sisältöä kuin työpäivä.. Alunperin suunnitelmana oli käydä aamupäivästä kuvailemassa Ninnin kanssa, mutta koska luonto teki kepposet lumimyrskyllään ja lunta pyrytti vaakatasossa me päätettiin unohtaa koko idea ja siirtää toiselle päivälle. Kuvaussuunnitelmien lisäks päivälle oli paljon muutakin ohjelmaa tiedossa.. 

...

Share

Lahen Ajat: Raflaa vaa

Ladataan...

http://www.lahenajat.fi/?p=883

Kuten maanantaina tuli luvattua, niin ensimmäinen kuukausittainen Raflaa vaa -juttu on nyt pihalla Lahen Ajat-verkkolehden sivuilla. Kohteena Ravintola Tehdas. Linkki yllä ja alla. Huomiona vielä, että kyseessä on siis elämäni ensimmäinen pelkästään ruokaan liittyvä artikkeli. Kritiikkiä saa siis antaa, rakentavaa...

Share

Pages