MAD POSSUM

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Miksi vasta nyt kuulin ensimmäisen kerran tästä Kruununhaassa sijaitsevasta australialaisesta pikkukahvilasta?! Tuorepuuroja, raakakakkuja ja hyvää kahvia tarjoava nelipöytäinen Mad Possum on juuri sellainen paikka, jota olen tälle puolelle Helsinkiä toivonutkin! Täydellinen valinta...

Share

AVOKADOPASTA

Ladataan...

Tähän herkkuruokaan en kyllästy! Tämä on niin helppo ja nopea, oikea arjen pelastus. Täynnä lempimakujani, kuten chili, valkosipuli, lime, ja kaiken tämän yhdistää kermaisen täyteläinen avokado. Eihän tätä ihanuutta voi vastustaa! Tässä siis minun versioni avokadopastasta.

AVOKADOPASTA:  (2:lle)

2 kypsää avokadoa

1/2-1 chili, siemenet...

Share

Vinkkejä närästyksen hoitoon

Ladataan...
MartinaA Slow is beautiful

Närästys on hyvin yleinen vaiva. Minuun iski viime vuonna krooninen närästys ja nykyään kannan diagnoosia refluksitauti. Kun oireet olivat pahimmillaan etsin netistä epätoivoisesti apua ja sainkin paljon vinkkejä. Jaan nyt minun oppimat keinot närästyksen hoitoon.

Mikä on närästys?

Närästystä aiheuttaa happaman mahanesteen nousu ruokatorveen. Se aiheuttaa polttavaa tunnetta rintalastan ja pallean tienoilla. Jos närästys jatkuu...

Share

Arkiaamun suosikki: Banaani-avokado-mustikkasmoothie

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Tästä smoothiesta on tullut arkiaamiaispöydän suosikkini. Simppeli, nopea, ravitseva ja järisyttävän herkullinen. Ja mikä parasta: valmistukseen tarvittavat tuotteet löytyvät aina kotoa!

Maistakaa ja rakastukaa <3

 

Banaani-avokado-mustikkasmoothie

(1 iso annos tai 2 pienempää annosta)...

Share

Antwerpenin helpot ja nopeat mättöpaikat

Ladataan...
A.H. Helsinki-Antwerpen

Ainakin mulle tapahtuu reissussa suunnilleen joka päivä seuraavaa: aamiaisen jälkeen mennään monta tuntia tukka putkella, lounas unohtuu, myöhään iltapäivästä tulee huutava nälkä ja illalliseen on vielä sata vuotta aikaa.

Siinä ei paljoa kakkukahvit lohduta, vaan pitää saada jotain tuhtia ja mutkatonta ruokaa asap. Ja mielellään alle kympillä tietysti. 

Nälkäkiukun iskiessä voi Antwerpenissa turvautua näihin. 

 

...

Share

Hyvä sunnuntai

Ladataan...
RonjaJ Pilvien alla

Mun hyvä sunnuntai koostuu tänään seuraavista asioista:

Huolella valmistetusta aamiaisesta, joka sisältää chiajogurttia kera pannulla paistetun granolan, kypsän päärynän ja pensasmustikoiden.

Hyvästä musiikista, kuten Bonobon ja Aquilon uusista albumeista.

Muutamasta jaksosta ...

Share

3 astiaa muovikääreen tilalle

Ladataan...

Vaikka kaikkineen on tietysti hienoa, että ylijääneet ruuat ja ruoka-aineet säästetään seuraaviksi päiviksi, hommaan näyttää usein kuluvan muovikäärettä tai foliota. Näillä kolmella vinkillä voit vähentää elmukelmun käyttöä (sori Eskimo Finland Oy):

1) Purkki

Käytän tähän tarkoitukseen sekä lasipurkkeja että muovirasioita. Monet jätteenvähennysprojektit tuntuvat alkavan silä, että kaikesta muovisesta hankkiudutaan eroon. Vaikka en aiokaan ostaa tällaisia...

Share

Kanakeittokuuri & paksu morsian

Ladataan...

Käsi ylös, kuinka moni on joskus ajatellut ennen tärkeää tapahtumaa tai juhlaa, että nyt mun pitää laihduttaa? Kuinka moni on tuskaillut ennen kesälomaa, että on vielä muutama kuukausi tehdä jotakin tälle mun vartalolle. Paastonnut ennen rantalomaa näyttääkseen paremmalta bikineissä tai tehnyt hulluna vatsalihaksia, koska niin se vaan paksukaisen kuuluu tehdä, jotta kehtaisi näyttäytyä julkisella paikalla erityisesti silloin, kun täytyy pukeutua juhlapukuun. Kuinka moni on...

Share

Pages