2h+k: Tampereen tunnelmallinen helmi

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Viime lauantaina tein visiitin Tampereelle. Kuulin, että vanhempani olivat saaneet pöydän kahdelle 2h+k:sta ja soitin oitis ravintolaan kolmannen paikan toivossa. Sellainen järjestyi, ja pääsin mukaan  nauttimaan illallista!

2h+k on suosittu ravintola keskustassa, jonne saa varata pöydän jo hyvissä ajoin. Kyseessä on pieni ja tunnelmallinen paikka. Käsittääkseni paikan...

Share

Kaupungin paras leivos: Frangipanin banoffee pie

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Yhtään liikaa kehumatta, esittelen teille Helsingin parhaan leivoksen. Se on Kruununhaassa sijaitsevan Frangipani Bakery kahvilan banoffee pie. Kaunis, kermapäällysteinen leivos ja sen rapea, maukas taikina kätkevät sisäänsä täydellisen kinuskin ja banaanin kombon. Kaikkea on juuri sopivassa suhteessa. Vau.

...

Share

Naistenpäivän aamiaista: Patisserie Teemu & Markus

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Paras tapa aloittaa keskiviikkoaamu ja naistenpäivä? Aamiaisella upean naisen kanssa!

Tällä kertaa paikkana oli Patisserie Teemu&Markus, jonka entuudestaan tunsin hullaannuttavan hyvästä suklaamoussekakusta.

Tänään luvassa oli kuitenkin suolaisia herkkuja. Kymmenen euron laatuaamiaiseen kuuluu tuorepuristettu mehu,...

Share

Aamiaista Kuumassa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Otimme loppuvuodesta ystäväni kanssa tavoitteeksi, että hyödynnämme päivää paremmin. Inspiraatio lähti Uusimuusa.fi-sivustolta, jonka pääkirjoitus hienosti kiteytti omat ajatuksemme (lukusuositus!). Ei meillä ole tarpeeksi aikaa tuhlata pelkälle tylsälle arjelle! Päivään on ujutettava kivoja juttuja - oli sitten lauantai tai keskiviikko.

Vastauksena tälle,...

Share

Mumin Kaffe - Kaikenikäisten kahvila

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Mitä puuhaa keksiä keskustassa, kun kylässä on 3-vuotias lapsi? Leikkiä kotona, lampsia leikkipuistoon, lukea kirjaa tai yrittää nukkua päiväunia. Tai ottaa suunnaksi Mumin Kaffe Krunikassa (kiven heiton päässä tämän hetkisestä kodistamme)! Vahva suositus.

Mumin Kaffe on...

Share

Onnea on aurinkoinen sunnuntai

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Kun aurinko näyttäytyy sunnuntaina, mikään ei voi mennä pieleen. Ainakaan superpahasti, tai jos menee, niin ei tunnu yhtä pahalta... ;D

Meillä ei mene pieleen. Aamu alkoi hyvällä fiiliksellä. Suuntasimme Senaatintorille Ciao Caffe! -kahvilaan, joka on yksi lemppareistani tällä hetkellä. Terveiset täältä.

Pian suuntaamme ulos ihmettelemään Helsinkiä. Ehkäpä käymme myös...

Share

Täydellisen aamun reseptiikka

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Hitaat viikonloppuaamut ovat jotain niin rentouttavaa. Täydellisen aamun resepti menee jotakuinkin näin:

1. Herää klo 9.00 hyvin nukutun yön jälkeen (tässä en koskaan onnistu. Kuka nyt noin aikaisin pääsee ylös... Poikkeuksellisesti eilen aamuna heräsin kyllä jo klo 9; sovittuna oli aamuinen kävelylenkki Töölönlahdella kaverin kanssa. Oli niin ihanaa ja virkistävää!)

2. Keitä lempparikahvia, ranskalaista paahtoa. Vapaalla kaadolla vesi ja kahvi, koska tunnet jo mittasuhteet....

Share

Arki-illasta vie kauas Kolmon3n

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Miten unohtaa arki keskiviikkona?

Syömällä viisi ruokalajia. Ja kaksi keittiön tervehdystä. 

Paikkana toimi Kalliossa kolmannella linjalla sijaitseva Kolmin3n. 

Päätimme ottaa viiden ruokalajin menun, vaikka pääruokana olikin minua epäilyttänyt savustettu...

Share

TripAdvisor: Tallinnan ravintola numero 1

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Tammikuussa 2016 kävin löhölomailemassa Tallinnassa ystäväni (kaasoni) kanssa. Illalliselle pyrittiin tietty TripAdvisorissa ylistettyyn, sivuston numero 1 ravintolaan Rataskaevuun - turhaan. Tällöin päädyimme sisarravintolaan Pegasukseen, joka oli itse asiassa oikein hyvä rafla, suosittelen! Rataskaevu on kuitenkin bookattu ilmeisesti koko ajan, ja pöytää varatessa...

Share

Pages