Mikkelin Kenkävero on ihastelijan paikka

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Mikkelin Kenkävero on ihastelijan paratiisi, todellinen keidas, jossa voi unohtaa koko muun maailman. Hypätä jopa toiselle aikakaudelle. 

Talvinen maisema aukeaa järvelle. Pihapiirissä voi ihastella talvellakin joulupukin piilopirttiä (joulupukki lomailee Kenkäverossa,...

Share

Elämäni paras pihvi löytyi Meat Districtistä, mutta mieheni ei sano samaa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Meat District on Porvoon vanhassa kaupungissa sijaitseva, omaperäisesti lihoin sisustettu ravintola, joka on keskittynyt ekologisesti tuotettuun lihaan. Todella veikeä paikka. 

Pitkään ravintolaan halunneena odotin ruokailua innolla. Tilasin...

Share

Taktiikka: miten odotat vapaata pöytää Via Tribunalissa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

 

Via Tribunali on Senaatintorin kupeessa sijaitseva napolilainen pizzeria, joka on tunnettu 1-1,5 tunnin jonoistaan sekä tajuttoman herkullisesta pizzastaan.

Ensinnäkin, pizza on juuri niin mahtavaa, että sitä kannattaa odottaa. Ja se maistuu yhtä hyvältä kuin Napolissa.

Tärkeää on kuitenkin asenne ja taktiikan valinta. Jaan testatun toimintamallin kanssanne:

...
Share

Kuuma on yhä kuuma

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Kuuma on yhä todella kuuma. Aamiainen keskiviikkona kello 8:30, ja joka pöytä on varattu. Onneksi pääsimme tunkemaan isoonpöytään muiden seurueiden sekaan. Ovella jonotti noin viisi naista kuitenkin todella pitkään meidän jälkeemme.

Hauskaa, miten jostain...

Share

Ravintola Enso - italialainen yllättäjä Korkeavuorenkadulla

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Kokoonnuimme pitkästä aikaa taas lukioporukan kanssa yhteen - tällä kertaa Helsingissä. Koska meno on hieman muuttunut (ehkäpä rauhoittunut) vuosien kuluessa, ajatukseemme täydellisestä Helsinki-illasta kuului saunominen ystävällä sekä sen jälkeen ravintolaillallinen. Tulipa sitä ehdotettua kävelylenkkiä Espoossakin muutaman taholta....

Share

Kolme kruunua keskellä viikkoa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Mitä tehdä, kun on pimeä ja loskaa? Kun olet katsonut jo koko viikonlopun putkeen Greyn anatomiaa, kutomut sukkia ja tullut pirttihirmuksi miehen matkustaessa Italiassa?

Lähdet ex tempore ravintolaan pidemmän kaavan kautta, raahaten tietty viime yönä Italiasta kotoutuneen puolisosi mukaan. Ehdotat jopa pizzaa ihan pokkana, mutta kun toinen on syönyt sitä viisi päivää, joustat ja...

Share

2h+k: Tampereen tunnelmallinen helmi

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Viime lauantaina tein visiitin Tampereelle. Kuulin, että vanhempani olivat saaneet pöydän kahdelle 2h+k:sta ja soitin oitis ravintolaan kolmannen paikan toivossa. Sellainen järjestyi, ja pääsin mukaan  nauttimaan illallista!

2h+k on suosittu ravintola keskustassa, jonne saa varata pöydän jo hyvissä ajoin. Kyseessä on pieni ja tunnelmallinen paikka. Käsittääkseni paikan...

Share

Kaupungin paras leivos: Frangipanin banoffee pie

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Yhtään liikaa kehumatta, esittelen teille Helsingin parhaan leivoksen. Se on Kruununhaassa sijaitsevan Frangipani Bakery kahvilan banoffee pie. Kaunis, kermapäällysteinen leivos ja sen rapea, maukas taikina kätkevät sisäänsä täydellisen kinuskin ja banaanin kombon. Kaikkea on juuri sopivassa suhteessa. Vau.

...

Share

Naistenpäivän aamiaista: Patisserie Teemu & Markus

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Paras tapa aloittaa keskiviikkoaamu ja naistenpäivä? Aamiaisella upean naisen kanssa!

Tällä kertaa paikkana oli Patisserie Teemu&Markus, jonka entuudestaan tunsin hullaannuttavan hyvästä suklaamoussekakusta.

Tänään luvassa oli kuitenkin suolaisia herkkuja. Kymmenen euron laatuaamiaiseen kuuluu tuorepuristettu mehu,...

Share

Aamiaista Kuumassa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Otimme loppuvuodesta ystäväni kanssa tavoitteeksi, että hyödynnämme päivää paremmin. Inspiraatio lähti Uusimuusa.fi-sivustolta, jonka pääkirjoitus hienosti kiteytti omat ajatuksemme (lukusuositus!). Ei meillä ole tarpeeksi aikaa tuhlata pelkälle tylsälle arjelle! Päivään on ujutettava kivoja juttuja - oli sitten lauantai tai keskiviikko.

Vastauksena tälle,...

Share

Pages