AAMURUTIINIT

Ladataan...

Hyvää huomenta ♥

Kirjoitan tätä postausta ystäväni nukkuessa söpössä käärössä sohvallani. Nukkukoon, kello ei meinaa ole vielä edes seitsemää, mutta minä olen jo pitkään puuhastellut aamupalan ja kahvikupposen kanssa blogin ja somekanavien kanssa. Hiphei, aamuvirkku ilmoittautuu!

Kuten sanottu, aamut ovat aikaani. En voi sanoa omaa aikaani, sillä asun yksin, joten kaikki aika on omaa, haha. Mutta rakastan aamuja, ne menevät itselläni aina pitkän...

Motivaatiota rakentamassa

Ladataan...

Sinulla on varmasti kokemus, useitakin, kun olet ollut äärimmäisen motivoitunut. Meillä kaikilla on. Se, mikä motivoi, miten motivoitua ja motivoida itseään on jokaisella yksilöllistä. Motivaation tekijät on myös mahdollista kartoittaa ja vahvistaa henkilökohtaisen valmennuksen menetelmin. 

Avaan seuraavaksi oman tapani motivoitua, aloittaa uusia tapoja sekä ylläpitää niitä....

Miten selättää paska fiilis? 11 vinkkiä pahan päivän varalle

Ladataan...

Mitä tehdä, kun elämä oikein potkii päähän? When life gives you lemons, ask for a tequila?

Psykoterapiassa saatetaan tehdä toimintasuunnitelma pahan päivän varalle. Kirjoitetaan ylös, mitä tehdä, jos meinaa sortua itsetuhoiseen käyttäytymiseen (esim. ryyppäämään, viiltelemään) tai kun ahdistus, masennus tai vastoinkäymiset tuntuvat sietämättömiltä. Ja pidetään tämä lista aina helposti saatavilla.

Suunnitelmaan listataan mm. henkilöt, joilta...

Meidän tavat vauvan nukuttamiseen

Ladataan...
.sari. O D O T U S

Vauvamme on ollut alusta asti hyvä nukkumaan, mutta olemme myös mieheni kanssa pyrkineet tukemaan hyviä yöunia. Kerron, mikä meillä on toiminut tyttömme kanssa, mutta edelleen uskon, että suurimmaksi osaksi vauva on vain luontaisesti hyvä nukkumaan. En todellakaan koe olevani mikään vauvojen uniexpertti vajaan kolmen kuukauden kokemuksella, mutta jos jollekin näistä jotain vinkkiä löytyy, niin ainahan voi kokeilla! Ihan perusjuttuja, mutta tuoreena äitinä olen todennut niiden edesauttaneen...

You are what you do

Ladataan...
Aniaa no delays

Näin pitkäaikaisella reissulla rutiinien merkitys mielen ja hyvinvoinnin kannalta korostuu. Koska Working Holiday ei ole mikään tavallinen turistiloma, niin myös hostelleissa eletään usein hyvin arkista elämää.

Minulle toisten antama esimerkki on aina ollut paras innoittaja muutoksen tekemiseen omassa elämässäni. Varsinkin muiden kanssa eläminen on aina ollut hyvin avartava kokemus. Olen usein ihmetellyt itsekseni: ”Ai noinkin voi elää! Ja noinkin voi tehdä!”. Koska kaikkia hyviä...

Miten meillä nukutaan?

Ladataan...
.sari. O D O T U S

Heti toiseksi suosituin kysymys vauvaan liittyen taitaa olla hänen nukkumisensa. Ensin kysytään tietysti, että kuinka vanha hän on, mutta sen jälkeen seuraa kysymys: Miten teillä nukutaan? Myönnettäköön, että onhan tuo mielenkiintoinen aihe ja oletusarvo taitaa olla, että molemmat pikkuvauvan vanhemmat ovat zombeja ainakin ensimmäisen vuoden ajan.

Meidän tyttömme nukkui jo sairaalassa niin, että eka unipätkä oli kolmesta neljään tuntiin. Hän myös alusta asti tuntui tajuavan, että...

Rutiinit ja aikataulut lapsiperheessä

Ladataan...
Anjuska Ripaus elämäämme

Ruutinit ja aikataulut. Ne ovat ne mitkä pyörivät meidän arjessa mukana aina ja kokoajan. Oltiin me sitten lomalla tai pyörittämässä sitä jokapäiväistä arkea. Eritoten pienten lasten kanssa sellainen selkeä rytmikkyys ja tietää mitä seuraavaksi tehdään- tyyli, helpottaa ihan sairaasti arjen kontrollointia. Ja tuohan se lapsellekin turvaa, kun lähes paikasta riippumatta rytmit ja aikataulut ovat samat ja muuttumattomat. 

...

Pages