Kenestä Kolmistaan-blogin oma kuvittaja?

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Kuten te jo hyvin tiedättekin, tämän blogin painopiste on tekstissä. Vaikka rakastankin visuaalisia juttuja, oman blogini kohdalla kuvat ovat olleet aina se murheenkryyni. Monta kertaa minulla saattaa olla vaikka viisikin tekstiä valmiiksi kirjoitettuna. Mutta sitten iskee pulmaa: Mistä ihmeestä löytäisin kuvat teksteilleni?

Minun suurin pelastukseni on tietysti...

Joulu on näytelmä

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Yksi päivä ja niin monia odotuksia. Päivä, jolloin ei saisi olla kiukkuinen, kireä tai onneton. Päivä, jolloin pitäisi pystyä parhaimpaansa keittiössä ja perheenjäsenenä. Päivä, jolloin elämä olisi kuin sisustus- ja ruokalehden keskiaukeamalta. Seesteinen ja kaunis. Lämmintunnelmainen ja kimmeltävä.

Joulu on näytelmä, jossa jokaisella on oma roolinsa ja paikkansa. Taustarekvisiitta...

Minkä salaisuuden haluat ystäväni kertovan meistä?

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Luulin joskus nuorempana, että aikuisiällä ei voi saada enää uusia ystäviä. Miten väärässä olinkaan! Mitä enemmän olen vuosia saanut mittariin, sitä isommaksi ystävä- ja kaveripiirini on muodostunut.

Joskus oikein kummastelen, miten mahtavan sakin olen saanut ympärilleni. Miten erilaisia ihmisiä, erilaisista elämäntilanteista elämääni mahtuukaan. On niitä...

Saako lapsen läsnäollessa tehdä töitä?

Ladataan...

Minun arkeni on jaettu ikään kuin erilaisiin aikayksiköihin, jotka pitävät sisällään tiettyjä toimintoja. On aamutoimiyksikkö, päivätyöyksiköt, lapsiyksiköt, kotityöyksiköt, bloggaamisyksiköt, skypetysyksiköt ja kasapäin muita aikayksiköitä, joiden välissä yritän sukkuloida sulavasti ja välillä aivan mahallani raahautuen.

Jotkut aika- ja toimintayksiköt...

Tee se itse -vauvan ennenjulkaisematon luku: Synnytys Juhan näkökulmasta

Ladataan...

Lupasin teille ennen joulua, että julkaisen täällä blogissa Tee se itse vauva -kirjasta ennenjulkaisemattoman luvun. Kirjahan kertoo Usvasta ja Juhasta, esikoistaan odottavasta parista, joiden elämää seurataan ensimmäisestä raskausviikosta vauvan syntymään asti niin, että välillä kertoja on Juha, välillä Usva. 

Kun kirjoitin synnytyskertomuslukua, tuli minulle tunne, että haluaisin...

Hyvää joulua!

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Ihana kollegani lausui ennen lomille lähtöä Timo Pusan runon. Siinä kiteytyy minusta koko joulun ja ihmisyyden henki. 

Koulun joulujuhlassa veisattiin virsiä,
minulla oli aina ylipitkä tukka ja
vanhemman veljen kauluspaita.
Näytelmässä olin paimen
pahvinen sauva hikisessä kädessä,
se...

Pages