4+1 sarjavinkkiä: Nämä olisi mennyt muuten ohi

Ladataan...

Huomaan olevani aika kaavoihin kangistunut täällä blogin puolella, ja suosituksissa on aina vain pukudraamoja tai lämminhenkisiä draamasarjoja ja blaa, blaa, blaa! Kokosin tähän postaukseen hiukan normaalista linjastani poikkeavia sarjoja, jotka todellakin ovat kaikki katsomisen arvoisia....

Share

Mitä katsoa TV:stä, kun kaipaa piristystä?

Ladataan...

Viimeisen viikon aikana olen kaivannut piristystä ja pakoa todellisuudesta, joten on ollut mahtavaa huomata, että summamutikassa valitsemani sarja on toiminut tässä tilanteessa aivan täydellisesti.

Netflixin alkuperäissarja Queer Eye (suom. Sillä silmällä) on tämän vuoden helmikuussa ensi-...

Share

Naisten maanantai: Ääneen pääsevät huikea Ronja Salmi ja rohkea Jenny Lehtinen

Ladataan...

Tänään alkaa pari niin huippuohjelmaa, että on pakko vinkata! Jos tämän illan ensi-illat menevät ohi, voi jaksoja aina seurata myös Yle Areenan suoratoistopalvelussa.

Jenny+ Yle TV2 maanantaisin klo 21.00...

Share

Viikon vinkit: Brittidraamaa, Idols ja hersyvää huumoria

Ladataan...

Vaikka kirjoitin viime viikolla megasuperhyperpostauksen tämän syksyn uusista ja jatkavista sarjoista, haluan muistutella muutamasta tämän viikon uutuudesta, jotka löytyvät perinteisen television lisäksi myös suoratoistopalveluista!

...
Share

Koodinpurkajanaiset rikoksia ratkaisemassa

Ladataan...

Neljä naista istui toisen maailmansodan ajan ratkomassa elintärkeitä koodeja legendaarisessa Bletchley Parkin koodinmurtoyksikössä, saamatta ansaitsemaansa kunniaa tai edes lupaa kertoa työstään. Nyt, seitsemän vuotta sodan loppumisen jälkeen, yksi heistä törmää sarjamurhaajan toimiin Lontoossa ja suostuttelee sotatoverinsa auttamaan...

Share

Pages