Munasauna

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

HITON ruotsalaiset, mitä ne taas on keksineet?!

No esimerkiksi todella hienon munanmuotoisen saunan, joka hohtaa keskellä lumikinoksia. Tätä kuvaa esittelen seuraavan kerran, kun joku dissaa Pohjoismaita. Tällastakin on!

 

...

Share

Seksiä, syötävää ja saunaa

Ladataan...
TrineH En suostu jäähylle

Lounastreffit Tekstimiehen kanssa kummittelivat mielessä, kun odotin meidän ihan oikeita treffejä. Olimme sopineet, että kyläilen Tekstimiehen luona töiden jälkeen. Käydään saunassa, harrastetaan seksiä ja vietetään kivaa iltaa. Ei jännittänyt enää niin paljon kuin ennen lounastreffejä, koska oli jo selvää, että meillä on mukavaa yhdessä.

Mua alkaa jo nyt etukäteen...

Share

Mökkiremontti osa 1: rantasaunan pukuhuone

Ladataan...

Ette uskokaan, miten sormeni ovat syyhynneet päästä kirjoittelemaan mökkiprojektistamme ja sen etenemisestä. Ikävä kyllä on ollut taas niin kovasti kiirettä ja haipakkaa, etten ole ehtinyt istua alas ja käydä läpi kaikki kuvia ennen kuin vasta nyt.

Saimme siis ensimmäisen osan projektistamme valmiiksi touko- ja kesäkuun aikana. Päätimme aloittaa saunan pukuhuoneesta, koska oli kiva saada se valmiiksi ennen juhannuksen saunomisia. Itse löylyhuoneessakin teimme pientä fiksailua, mutta...

Share

Kylppärin remonttivinkit

Ladataan...
Fisu Hurmaavan valkeaa

 

Lupasin aikaisemmin vinkkejä ja remppareuvoja hetki sitten esittelemääni kylppäripostaukseen, joten tässä niitä nyt tulisi. Lisää kuvia valmiista kylpyhuone- ja saunaremontista löytyy täältä. Nyt siis luvassa vaihe vaiheelta saunan- ja...

Share

Syksyn odotetuin viikonloppu

Ladataan...
Markka Marenkia ja neilikoita

Viime viikonloppu oli yksi syksyn odotetuimmista. Oltiin reilu kaksi kuukautta aikaisemmin varattu mökki ystäväporukalla. Ajateltiin, että syksyllä olisi kiva olla jotain spesiaalimpaa, mitä odottaa.

Kelit helli meitä oikein olan takaa, kun viikonlopulle osui niin aurinkoinen ja kirpakka syyssää.

...

Share

Miksei kukaan tuu mun kaa saunaan?

Ladataan...
Charlottaa Wrong Way

Tämä blogikirjoitus on pyhitetty saunalle!

 

Kuten aikasemmassa tekstissäni kirjoitin, tulee sauna olemaan yksi niistä asioista mitä tulen Suomesta ikävöimään. Olen päättänyt yrittää käydä ainakin kerran viikossa saunassa ja koska minulla ei ole saunaa, on kuntosalin sauna ollut kovassa käytössä.

Meillä on kuntosalilla ihan loistava sauna. Lauteet ovat tuplasti leveämmät kuin normaalisti ja saunaan mahtuisi melkein kaksi jalkapallojoukkuetta. Mielestäni se muistuttaakin...

Share

All inclusive-mökillä

Ladataan...

Kylläpä vuoteen mahtuu paljon! Vuosi sitten olimme ystävien kanssa Pärnussa viettämässä juhannusta ja maistelemassa sekä valitsemassa viinejä tuleviin häihimme. Hyvää oli. Mutta kuin sormia napsauttamalla taas ollaan juhannuksessa! Uskomatonta, mutta jos miestäni on uskominen, niin totta! Nyt juhannusta vietetään hiukan eri merkeissä, joka tuntuu myös kyllä mahtavalta! Saavuimme eilen appivanhempieni mökille tänne Saimaan rannalle nauttimaan keskikesästä. Kelit eivät ole parhaimmillaan,...

Share

Maalla on ihanaa!

Ladataan...
Anjuska Ripaus elämäämme

Onpa ihanan rentouttava viikonloppun takana! Ystäväni pyysi viettämään hänen ja lasten kanssa aikaa hänen miehensä riekkuessa polttareissaan. Sainpa ajatuksen kysyä äitini mökkiä käyttöömme täksi aikaa, ja siellä sitten vietimmekin viikonlopun :) Aurinko paistoi ja tuuli toi tullessaan maallisia tuoksujaan! 

...

Share

Pages