Eka kerta

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

Kyllä jännitti. Olin viettänyt päivästäni muutaman tunnin toimistolla, muutaman terassilla. Ja kesä kun on, päätin, etten enää tunnin kotitoimistorupeaman jälkeen ala yhtään mihinkään. Paitsi ehkä siihen yhteen rentouttavaan asiaan, joka on ollut mielessä harva se päivä. Päätin, että tänään se tapahtuu, eka kerta.

Aivan oikein! Menin vihdoinkin talon lenkkisaunaan....

Löylyä

Ladataan...
MinnaT Oisko tulta?

 

 Katson tulta saunan tulipesässä. Ne ovat eri saunoissa yllättävän erilaisia. Vaikka elementtinä tuli onkin sama.  Olen tähän mennessä kesää kiertänyt  jo viidellä eri mökillä, nähnyt erilaisia saunoja ja tulipesiä ja  ehtinyt neuvotella monta kertaa, ketkä kaikki saunovat yhdessä perheet vai naiset ja miehet erikseen vai...

Laudekyylä

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Minä olen laudekyylä; katselen ja vertailen häikäilemättä. Vertailen tissien roikkuvuuden, reisien selluliittipitoisuuden; tarkastan mistä on sheivattu ja mistä jätetty sheivailematta; mietin, tuliko kiire vai ovatko karvat oma valinta, ehkä jopa kannanotto.

Loputtomalla mielenkiinnolla mittailen lauteilla röhnöttäviä kehoja; tajuaakohan tuo, että tuossa asennossa ei näy vain taivaan portit, vaan ihan sinne tanssisalin perukoille asti.

...